SSM - frka

Ja osobno ne vidim nikakvo prozivanje mozda vidim razlicita misljenja, ali to je ono za sto cu se uvijek borit.Mislim da uvijek treba biti kulturan i elokventan.Sto bi to bila mracna strana osobnosti(bacit dvi pome i jedno jaje). Aj dobro neka mi onda radi te moje mracne osobnosti odma udijele desetku.A za pizdarije sta sam pravija neka me posalju na dozivotnu.
Sto se tice pomoraca da li bi to htjeli ili ne treba pitat njih.Najbolje je da im posaljemo anketno pitanje pa ako bude dvotrecinska vecina(jasno potpisi moraju bit ovjereni kod javnog biljeznika) onda da, ako ne onda ne ni za zivu glavu.Ipak je u Hrvata demokracija na razini.
Tocne je jedno da se nera obratila za pomoc.Zavapila je ovde i razumin je ka zenu i suprugu da se obratila na sve moguce strane jer smatra da joj je muzu ugrozen i zivot.Da mu je ugrozen posal to jednostavno nije tocno.Kako ti moze biti ugrozeno nesto sto nemas.Naime ovo je klasican primjer drzanja ropstva,a koje je kaznjivo po clanku 175 stavak 3 kaznenog zakona RH i nosi od 6 mjeseci do 5 godina robije. Nije ovo posal ovo je moderno ropstvo 21 stoljeca na hrvatski nacin.Tako da ovo s poslom nema veze.Ako netko drzi da je ovo posal neka mu je sa srecom.Ja mu zelim da pronadje ovakav posal sto prije.
To sta su vecina ljudi danas nojevi i nemaju suosjecanja za druge ne znaci da takav zelim biti i ja.Niti me to opravdava ni pred samim sobom,a ni pred zakonom.Jer kazneno djelo mozes pocinit i necinjenjem. Zelim reci da samim tim ako znamo da postoji ovakva situacija kakva postoji i njenim ignoriranjem postajemo suucesnici.
U danasnje vrime u RH jedini nacin koji prolazi je zakon ulice.Drugog nacina nema.To nam najbolje pokazuju seljaci koji svako malo izadju na ulice i blokiraju ceste i onda im drzava ispuni sve mogce poticaje jer oni nista drugo na toj zemlji nisu naucili sijat nego psenicu i kukuruz i to na najnerentabilniji nacin. U ovoj zemlji netko tko pridonosi i zivi od svoga rada uvijek cvika,a neradnici i hostapleri postizu ono sto zele i na sto uopce nemaju pravo.
U vezi sa nekakvim stetama i sto bi bilo kad bi bilo takav nivo komunikacije mi je nerazumljiv.Kad bi znao sta ce bit i sta ce se dogoditi kad bi u to bija 100%b siguran ne bi sidija ovde di sidim nego bi igra loto. Tako da u to nisam siguran ni 5%.
Vlasti(nasa narodna milicija) su na radnike Salonita reagirale po pravilima sluzbe.A to ce skuzit svatko kome je jasno kako milicija postupa.Naime ono sindikalno govno Jozo Maric koji je uspija upropastit sve firme u Dalmaciji(poceja je koliko se sjecam sa Salonacopom) i koji je do jucera drza stranu braci Ladini u sinjskoj Dalmatinki je sad bacija oko na Salonit,ribare i Vicenca Blagajica. Razlog je njemu jako dobro poznat.U sva tri slucaja njusi pare.Naime on je izjavio zestoki radikalni strajk. S obzirom na okolnosti milicija salje 4 marice specijalaca jer su duzni po zakonu stitit gradjane i imovinu.Skroz opravdana i odluka i brojcano stanje specijalaca.Naime ocekivalo se 170 prosvjednika.
Sto se tice rizika u najgoru ruku pendrek priko skinje mada ne vidim razloga za to al eto. Nisam vidija bas da nasa narodna milicija puca po narodu pa bi prihvatio da ce me zviznit pendrekom.Ni prvi ni zadnji put.Idemo dalje sve to ide u rok sluzbe.
U klpaske pisme se bas ne kuzim i ne slusam ih,pokusat cu nac i poslusat kurioziteta radi. Draza mi je npr ABBA i to pjesma The Winner takes it all.
Sto se tice ove gospode iz aleje velikana dokle god mi budemo njih tetosili ovako i drzali se one tko tebe kamenom ti njega kruhom i dokle god mi budemo nosili uokolo maslinovu grancicu nama ce bit ovako.I neka nam je bolje ne zasluzujemo.Nek mene zvizne kamenom vratit cu bocom.Nek mi dojde bocom nozem cu.Neka dojde automatom ja cu doc sa tenkom. Tako to funkcionira sa mojim mracnim osobnostima. Pravila igre su kod mene vrlo jasno i jednostavno postavljena,a nikad ne zanemarujem taktiku.
Ovaj nacin pomoci pomorcima izmjenom zakona je skroz ok i legitiman i nemam protiv njega apsolutno nista. Medjutim mene interesira cilj,ali ne i voznja do cilja. Od voznje mi se povraca.Ali ako bi ti pomorci cekali izmjene toga zakona pa vjerujem da bi docekali penziju(ovdje govorim o ljudima srednjih godina recimo 40) u Gabonu znajuci kako ide procedura izmjene zakona u Hrvata.
Kontrola MMPI-ja nije nasla nista jer su to krivi ljudi na krivom mjestu.Nepotizam od glave do pete.Kako ces nac ista kad ni ne znas sto trazis.Pari da oni znaju sta je to P&I,H&M ili kompanijin DOC. Jasno da je takvim ljudima koji o pomorstvu nemaju veze sve po PS-u.
Ovaj dio kojim se trazi izmjena pod prijetnjom oduzimanja licence u poslodavcu/posredniku a s obzirom na obvezu posrednika (pomorskog agenta za ukrcaj pomoraca) da u ime poslodavca isplati mjesecnu placu u roku mi je jako interesantna u kontekstu kad recimo RH ne isplati place ili penzije u 10. misec.Kome cemo onda oduzesti licencu(mozda Republici Hrvatskoj ili Vladi???). Sto je sa poslodavcima koji ne placaju radnike.Nije Bozic jedini u RH.Kako su oni sankcionirani.Radnik nema ni za kruv a tajkuni koji ih ne placaju za kupit novu jahtu ili Ferari.Posteno nema sta.
Ovo je ipak samo moje misljenje.

Last edited:
Frankie
Nije zakon ulice nego sve ovisi ko je u kojem jatu ili bandi pa ide ko jaci taj kvaci. A oni su daleko jaci u svemu. Pa ako ko hoce cistu i pravednu Hrvatsku trebao bi je i odkupit tj vratit dugove pa onda postavljat pravila.A kad budes isao sa tenkom zovi samo i ja cu se pridruzit, ali kad se i pobune i oni koji su ugrozeni ako ce to sta pomoc:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

dobar dan svima,

posto nisam neko vrijeme pratio temu tek sam sad uspio procitati sve... i imam par razmisljanja i prijedloga koji mi se cine ostvarivi ako se svi zajedno stavimo na stvar jer mi se cini da ako sami nista ne poduzmemo za pomoc ljudima nece nista bit od toga, a oni ce dobivat mrvice da mogu preziviti dok se onaj smrad od bozica ne namiri...

1. ideja o skupljanju novca je dobra samo mi se cini 5 dolara malo, morali bi imati konkretan fond iz kojega mozemo uzeti sto nam treba i kad treba (bilo to za pokretanje ustavne tuzbe, odvjetnika, potplacivanja agenta u gabonu da im rijesi putovnice, itd.)... moj prijedlog je 100 dolara per capita - od strane clanova i od ovih ostalih, ako zele naravno... i ako imaju ljudskosti u sebi - nije puno ako im moze pomoc, meni nije puno iako sam bez posla i nedavno sam spizdio masu para na brevet koji mi jos ne koristi, pa onda odma da recem svima da ne seru kako je puno i kako se nema

2. ITF je vec obavijesten kako sam vidio i samo su ljude izvozali okolo od telefona do telefona, zato mislim da bi bilo dobro svakodnevno peglati centralu ITF-a sa obavijestima da ovi odje ne rade nista u vezi s time

You can contact the ITF at its headquarters in London:

ITF House
49-60 Borough Road, London, SE1 1DR
Tel:
Fax: +44 (0) 20 7357 7871
Email: mail@itf.org.uk

3. poslati sluzbeni dopis od strane UPH kao udruge prema ministarstvu prometa i predsjednici vlade u isto vrijeme u kojem trazimo da se situacija rijesi na bilo koji nacin i sto skorije ili u protivnom podizemo ustavnu tuzbu protiv njih - sad tu sam malo tanak jer sa zakonom bilo kojim sam na vi, no kako se meni cini ovdje se radi o povredi temeljnih ljudskih prava koje su nam zagarantirane ustavom - ispravite me ako grijesim.

4. prosvjed nije losa ideja, ali imajuci u vidu to da smo takvi kakvi smo meni se cini da bi se pojavilo par optimista i to je to, tako da ne vjerujem da bi nesto ucinili ... mi nemamo na svojoj strani masu kao seljaci, a ni traktore, jer ih velika vecina ne zeli izaci na ulicu, od onih koji zele ih je 70 % na brodu tako da eto... ako ce bit prosvijed ja cu doc i derat cu se i sve to... ali ne vjerujem da cemo ista ucinit s time ako ne izadjemo SVI

ovo sve mozemo ucinit ako se rasporedimo (mi koji smo tu) i organiziramo u jedno tijelo koje radi zadatak... a zadatak broj jedan je ljude dovesti doma, slijedeci je poduprijet ljude da izvuku placu od smeca koje ih je zajebalo - tu opet dolazi ono sto sam rekao o 100 dolara, jer mi se cini da bez para tu nece bit nista...

ljudi, pokazimo da nismo tu samo da prdimo po bracu i ostalom smecu... slazem se da svi imamo razlicita misljenja na temu, ali ovo nije vrijeme kad se treba prepirat medjusobno nego vrijeme kad treba djelovat

eto, ako neko misli da sam u krivu ja cu bit kuco...

zivili :uzdravlje

Ja jos nisam siguran da oni svi i zele doma iz Gabona. Ipak se tamo gradelaje leva-leva...
100 dolari? Asti misa - aj ti lipi moj jos jednom promisli sta si predlozija. Nekako mi se cinis zamantan.
Ustavna tuzba - a tuzit cemo koga kome? Drzavu-drzavi? Jbg zaboravija sam da smo mi pravna drzava, skuzajte!!! Ili nismo?
ITF Londra - nema od toga nista. Odgovor bi bija ovako nekako: Stovani Vas zahtjev je zaprimljen te ce biti u najkracem roku prosljedjen SPH ili nekome u Gabonu. Nakon ovoga molimo vas ne zaboravite povuci vodu!!!
Obitelji tribaju uzesti stvar u svoje ruke i triba zgaziti gnjidu. Da je meni duzan i da me zarobi tako negdi po africi viruj da bi mu Split bija tisan.

pa nebi li obiteljima bilo lakse ucinit nesto da stoji UDRUGA iza njih ??? na taj nacin dajemo poruku da nismo stado ovaca koje trce okolo bez glave svaka svojim putem nego odredjeni broj ljudi koji paze na svoje...

a to jesam li ja malo zamantan ili ne to nije bitno, cinjenica je da sve sto se do danas ucinilo je to da pljujemo jedni po drugima i udaramo kontre ... umjesto da se skupimo i udarimo po onima koji su sve ovo i zasrali...

@casper.... amen

@ Casper2005

Sve je to lipo sto si ti reka, je li ti prozivas UPH da nije ucinila nista ili pomorce van udruge.

Nitko od nas nema pravo povlaciti poteze u ime UPH-a, a u svoje vlastito ime nek radi ko sto hoce tj. prema vlastitoj savjesti.
Udruga ima svoje vodstvo, nek izajdu sa akcijskim planom, napravit cemo to, to i to. Onda se zna sto nam je raditi. Koliko sam ja skuzija iz Dalmosevog proglasa, a ispravite me ako sam u krivu, udruga je procjenila da ce se "Gaboncima" pomoci u pronalazenju posla nakon povratka. Full stop.
Je li to dovoljno? Po meni nije. Je li to realno? Po meni u ovom trenutku jest, jerbo se tu vise nezna ni ko pije ni ko placa. Ocito se vrh udruge dogovorija da je to u ovom momentu najpametnije.
A sve ovo ostalo je mlacenje prazne slame i tu se sa tobom slazem.
Stoga Vas svih pozivam koji imate ikakve dokaze protiv SSM i Ratka Bozica, sad je vrime, pridajte dokaze, ovjerite izjave i teretite smrada. Mozda cete postici nesto, a mozda ni necete, no sigurno ce vam biti lakse.
Obitelji pomoraca necu vise prozivati jer su se pokazali u najgorem svitlu, i u tu smo dotakli dno dna. Sramota!!!

pa nebi li obiteljima bilo lakse ucinit nesto da stoji UDRUGA iza njih ??? na taj nacin dajemo poruku da nismo stado ovaca koje trce okolo bez glave svaka svojim putem nego odredjeni broj ljudi koji paze na svoje...

A da li ti pomorci i njihove obitelji stoje iza Udruge? Ocito ne, cast pojedincima!!! No bez obzira na to triba im pomoci.
<Mislim da je pridsidnik vec iznija na koji nacin ce to UPH ucinit, dok ne dobijemo nista drugo triba se toga drzati.

Last edited:
... Ovo je ipak samo moje misljenje.

Svaka ti je na mistu..,

Ne treba se opterećivati 'elokvencijom' kada imamo rječitost. Pojam elokvencije mi je uvijek mirisao na nešto usiljeno, pokondireno ili umjetno kao plastična ruža. A moš nazvati ružu kakvim god imenom jednako će mirisati. Isto tako će i govno ka šta je ovaj Ratko Božić, pa i one kurčine iz 'države' - ako hoćeš. Tako da me ne može zavarati bilo čija elokvencija jer ja osim sluha koristim i druga osjetila i mozgom obrađujem ono što sam čuo, vidio ili osjetio na drugi način itd.

Da ne duljim (a mogao bih divaniti do sutra) želim samo reći da je od ukupnog blagostanja države Hrvatske i njenog društva pomorce dopao samo njen represivni aparat (birokratski represivni aparat i oružana sila), da nas JEBE kako im se prohtije. To je rijetka privilegija koju uživamo samo mi pomorci..,

Gledajući sve što se zbiva u Hrvatskoj, bojim se da me već zahvatila kronična depresija!

:udriglavom

Doli se situacija dodatno komplicira. Od ponediljka im prijeti zarobljavanje od strane policije. Vlasti rade dodatni pritisak za naplatu.

Sada sam se sjetio ne??to...

Navodno ovaj govnar Ratko (Mladić) Bo?žić ima takvu praksu da onima koji tra?že posao preko njega naplaćuje čak i intervjue... Posebno kada mu dođe neka strana kompanija koja preko njega ?želi naći posadu. On oglasom pozove ljude na intervju. Ali kandidati moraju unaprijed uplatiti nekoliko stotina kuna ako ?žele pristupiti na taj intervju...

Tako sam čuo, no ne znam da li je istina ili ogovaranje!

Gavrane dobro si cuja!

Svojevrimeno san bija na nekakvom tecaju u SSM ili interview za princess nesican se vise i tribalo je uplatit 200kn jer je bija ukljucen i rad na simulatoru iako on nije bija nuzan ni po cemu ali je to majstor bozic (sve mala slova) to valjda upakira strucno po onom sistemu ka kad dodes na kiosk ili u ducan pa nemaju sitna za vratit pa ti daju zvaku.
Nadopunija bi i da je zaposlenima gleda u borsu (neznan jeli on osobno ili ko u njegovo ime) da se sta neiznosi vanka jer je bija i osta opsjednut JADROPLOVOM i aferama od tamo.

ovo sta san napisa je 100% istina jer mi je zenina prija tamo radila i utekla glavon bez obzira iz tog kazamata di ljudi rade po 12 uri ukljucujuci subote svetce, praznike itd za 2500kn. Jad i tuga sta rec vise.

pozdrav svima

No bez obzira na to triba im pomoci.
<Mislim da je pridsidnik vec iznija na koji nacin ce to UPH ucinit, dok ne dobijemo nista drugo triba se toga drzati.

ne stoje, slazem se... ali ovo slijedece sto si reko je na mojoj pameti... pomozimo ljudima ako mozemo ... pa ce stajat

Svojevrimeno san bija na nekakvom tecaju u SSM ili interview za princess nesican se vise i tribalo je uplatit 200kn ... Jad i tuga sta rec vise.

Antune reci mi da li znaš možda - čuo sam da na tim njegovim brodovima ima rusa, ukrajinaca itd. a ne znam da li je to točno?

Naime, imaju i rusi i ostali isto ovakav svoj forum, pa ako je točno da prasac Ratko Božić zapošljava ruse, onda ću ga staviti na njihov forum tako da znadu što ih čeka ako se ukrcaju kod njega. Pa neka đubre traži posadu na Marsu!

Evo vam ruski forum, ako netko govori ruski i ako vas zanima:

http://www.morehod.ru/forum/rabota-v-more/

:o

Last edited:
Antune reci mi da li zna?? mo?žda - čuo sam da na tim njegovim brodovima ima rusa, ukrajinaca itd. a ne znam da li je to točno?

Naime, imaju i rusi i ostali isto ovakav svoj forum, pa ako je točno da prasac Ratko Bo?žić zapo??ljava ruse, onda ću staviti prasca na njihov forum tako da znadu ??to ih čeka ako se ukrcaju kod njega. Pa neka tra?ži posadu na Marsu!

Evo vam ruski forum, ako netko govori ruski i ako vas zanima:

http://www.morehod.ru/forum/rabota-v-more/

:o

Na Swift Splitu su 3 ukrajinca

ja san zapoceja pa bi i zavrsija.dokazalo se da svak gleda svoju guzicu. i ja. ja san na neke stvari o kojima vecina ovde ni ne zna sta je i kako i posla vrlima duznosnicima ministarstva. sta me boli? nema solidarnosti, to se njemu dogodilo,nije pazija di ide...ok. sad cu rec i ovo, ovaj slucaj otvorija mi je oci...borite se vi moji koliko ocete i za srednjoskolske visoke brevete (sad ih vise ne bi da, diteta mi) i za porez (aj tu bi popustija). ja iman svoj posal , kojim bi u principu treba radit kontra pomoraca ka i bozic, i od sada me se jebe. znan, daleko san,kaze dalmos..lako tebi pizdit...e, pa necu vise pizdit, od sada cu samo citat i smijat se hrvatskoj nevolji. sa 400 kila godisnje, to mogu. sva van srica. sad gasi ovo!

zalosna je cinjenica da se kod nas usranih hrvata gleda samo svoja guzica...

ovo ovdje je slucaj kad smo se mogli kao udruga dokazat i pokazat sto mozemo kad zapnemo, a sto smo mi ucinili ? :)

"jeste li uplatili ?"
"jeste li nam rekli kako smo krasni ?"
"ja MISLIM da bi ti to i to bilo dobro"
"mi cemo dat komentar i predlozit cemo da izadjemo na prosvjed, a kad vecina zasuti onda cemo graknut e nije do nas nego do vas i otic pljuvat po brazzoduru"

svi misle, a niko nista ne radi niti zeli ucinit.

ja sam se ovdje uclanio jer sam mislio da su se napokon nasli neki u ovoj jebenoj drzavi koji imaju integritet i svoje ja, a ovo sve u ovom threadu sto se izasralo je vrijedno zaljenja...

ljudima treba pomoc, kako ne kontate ? zar vam je bitnija iskaznica od ljudskosti ?

marinero_TK ja mozda i jesam zamantran malo :) ali i u ovome stanju kakvome sam sad im zelim pomoci kako god mogu jer razmisljam o tome kako bi meni ili mome ocu bilo da smo tamo, zato sam i dao one prijedloge koje sam dao... to sa razine udruge mozemo cinit... kao pojedinci mozemo jedino trubit.

casper, frankie, dalmos, maninjorgo, kokolo, gavran, jadran i ostali dragi ljudi radi kojih sam i dosao, vama dizem kapu ... a vi ostali sramite se

Vauuu...
Ne mos ni na godisnji a da ne provirim...Sve sam lipo procita, sve prsti od inicijative, a meni se cini da ja imam odgovor na ovo stanje sa jednim sasvim jednostavnim pitanjem Gospodji pod kodnim imenom Nera. Da li ste gospodjo prije ove vase neugodne situacije ikad bili na ovom forumu, da li ste uz to uclanjeni u Udrugu,da li ste na bilo kakav nacin podrzali rad Udruge, da li ste prisustvovali kojem domjenku itd. itd... Ili ste se sad sjetili i osjetili nekakvu unutarnju potrebu da se logirate.To vam dodje kao kad veliki Katolici u ovoj zemlji mole boga samo kad je potriba,( recimo kad mu ostane jedan par za neku paru, ili kad idu na intervju za Shella ). Vasim odgovorom samoj sebi dobiti cete odgovore na sve nedoumice u vasoj glavi po pitanju solidarnosti medju bracom Hrvatima......

I molim Vas, nemojte ovo shvatiti osobno vec jednostavno kao cinjenicu da mnogi ovdje dolaze i odlaze kad dobiju sto zele....Ostalo je sve nebitno....
I kad sve ovo piskaranje prebacimo u stvarnost dobijemo ovo sto imamo....
Nisam. Muž je ovo čita i registrira se tu. Nisam član udruge, nisam sudjelovala u nikakvim akcijama ni domjencima. Do ove situacije nisam ni znala za udrugu ni ništa slično. Bila sam obična žena pomorca koja drži 4 kantuna u kući. Tu sam došla po savjet kad sam krenula u sve ovo. I da se i na ovaj način javnost upozna sa situacijim. Ništa drugo.
Hvala dobrim ljudima koji su mi pomogli. I shvaćam ovo jako osobno, vjeruj mi. U ovom trenutku oni na brodu ostaju bez tehničke vode, a iz firme im javljaju da je cjena 200 tona vode 8800$ i da to neće platiti. Prijeti im arestiranje jer troškovi svaki dan rastu a božić tvrdi da ssm nije vlasnik broda i da to neće platiti. Rado bi se učlanila u udrugu i planiram to što prije napraviti. I ja i muž. U ovom trenutku, oprostićeš mi na sebičnosti, mislim samo kako muža dovesti doma.
Sve drugo mi je deseta misao.
Samo me strah one da najprije ginu oni u prvim redovima.

PS. Imate pozdrav svih iz Gabona i direktnu poruku: 
Mi hrvati . Mozete vi pisat sto vas volja ma mi smo najebali. 
Pari mi se doslovno.

Last edited:
Gabon

Gabon

Sve se moze lipo rjesiti, jednoj firmi je prije mjesec dana rinula makinja isto u Gabonu tehnicar iz Japana je dosa na brod vidia stanje i brod je 7 dana bia na sidru dok nije dosa remorker i sad su u teglju za Lisabon, sve se da srediti i organizirati kad ljudi sta znaju rade posao a ne ka neki mlati mudani sta imaju povjest kako sta unistiti, izgleda da neki iz svoje nevolje nisu naucili lekciju ali sve se vraca i sve se placa.

ja san zapoceja pa bi i zavrsija.dokazalo se da svak gleda svoju guzicu.... sva van srica. sad gasi ovo!

Mani heba ga ti,

Mogao bi ovaj tvoj posto netko protumačiti na način da digne ruke od UPH i od svega, pa i na sebe! Zato moram pojasniti ??to si htio reći - vidim da osjeća?? isto kao i mi ostali, ali ne nalazimo jo?? likariju za sebe, niti otrova za pacove poput Ratka..,

Da li sam te dobro ubra?

Čitam te ka bukvicu! Al' stati čemo im na kraj i zapriječiti put hoh??taplerima kad-tad, ne brini!

:udriglavom

ovo ovdje je slucaj kad smo se mogli kao udruga dokazat i pokazat sto mozemo kad zapnemo, a sto smo mi ucinili ? :)
casper, frankie, dalmos, maninjorgo, kokolo, gavran, jadran i ostali dragi ljudi radi kojih sam i dosao, vama dizem kapu ... a vi ostali sramite se

Znaci dizes ili spustas kapu ljudima koji nisu uspili pokazat sto mogu... Nekako su mi ove tvoje dvi izjavne recenice u koliziji.
Prijatelju ako smatras da udruga nije ucinila dovoljno kako mozes velicati vodje te iste udruge?
I jos jedna stvar bi bila potrebita, aj lipo nabroji ko bi se to triba sramiti, pa da znamo mi koji taj osjecaj srama nemamo, a po tebi bi tribali.

...marinero_TK ja mozda i jesam zamantran malo :)...
Moja izjava da si zamantan je bija pokusaj ironije, nista osobno. Al da ces od svih clanova skupit po stoju je utopija prijatelju.

Evo reću dvi riči...
najprije svak razmi??lja na drukčiji način i drukčije vidi stvari, i ne treba od različitih mi??ljenja raditi svađe i vrijeđanja...
da je moj mu?ž u pitanju, ja bi vjerojatno već bila u Crnu kroniku od Slobodne, a moj mu?ž vjerojatno već doma, jer sam ne??to slično već pro??la.To ne znači da sam ja nu?žno u pravu, nego sam jednostavno takva da ne bi mogla sidit doma i čekat rasplet ovog horora.Glupo je da ja organiziram prosvjed na Brda,i da ja budem na čelu kolone ,kad se zna od koga se to očekuje, ali obećajem eto neću ić s malim na more, nego na Brda sa 2 kg poma ako će to ne??to pomoć.

Znaci dizes ili spustas kapu ljudima koji nisu uspili pokazat sto mogu... Nekako su mi ove tvoje dvi izjavne recenice u koliziji.
Prijatelju ako smatras da udruga nije ucinila dovoljno kako mozes velicati vodje te iste udruge?
I jos jedna stvar bi bila potrebita, aj lipo nabroji ko bi se to triba sramiti, pa da znamo mi koji taj osjecaj srama nemamo, a po tebi bi tribali.

Moja izjava da si zamantan je bija pokusaj ironije, nista osobno. Al da ces od svih clanova skupit po stoju je utopija prijatelju.

a aj ti meni reci zasto si sebe svrsto u tu grupu pa trazis objasnjenje u ime svih :) jesam li ja rekao ti momak se moras sramit, nisam... po meni bi se trebali sramiti svi koji ne zele pomoci i koji skacu zeni tu za vrat jeli imaju iskaznicu ili ne, a koliko sam vidio i cak se slozio s tvojom tvrdnjom da im treba pomoci cak i ako nisu clanovi... a ako se hoces ostrit na nekoga ajde nekog drugog nadji jer se ja tebe nisam dirao.

a ovo hocemo li skupit ili ne... pa jebemu misa zar je sto dolara toliko puno ? ljudima koji navegaju ???? daj nemoj me zajebavat samo na aerodromu na pivu spizdimo stoju ...

i jos nesto... ja nikog nisam velicao, ljudi koje sam naveo cijelo vrijeme pomazu i zele ucinit promjenu, ali nemogu sami to cinit, to pokusavam ja cijelo vrijeme rec... moramo svi zajedno radit jebiga, a ne uzet iskaznicu i majicu i ja sam svoje ucinio

Back