Ovo je thread o tome kako pomoći tim pomorcima,a ne o ratu.Nisam moderator ali me uvijek iznervira skretanje sa teme na ne??to sasvim deseto.
Mislim ako bi ne??to učinili onda bi to bilo dobro za udrugu,jer bi se ozbiljnije shvatila.Uostalom na ??tase misli potro??iti ćlanarina za ovu godinu,jer kliko ja znam ne planiraju se nikakve akcije.Trbalo bi vodstvo objaviti svaka tri mjeseca ??ta se napravilo,jer ja kao obični član ni??ta neznam.Npr,zanima me ??ta je sa pravnicima?
Ovako ukratko,ne kvotam tebe iz nekog posebnog razloga,nista osobno.
Tek sam dosa doma,kad se diskusija rasvila nisam mogas bas pratit puno,a jos manje nesto suvislo napisat.
Sad sam ba?? pod merlotom pa necu dugo(da ne poseren ??efa i stanicu),nadam se veceras,jedan rezime.
Udruga je vec OZBILJNO SHVACENA pa bas is tog razloga ne triba trcat pred rudo,srljat.Priznali mi to ili ne,zeljeli mi to ili ne,svaki na?? javni istup(Udruge)JE POLITIKA.
Tibalo bi vodstvo svaka tri miseca objavit sta se napravilo?
Nemojte molin vas.U 15 miseci od osnutka napravilo se i postiglo puno.Ako to mi,članovi udruge ne vidimo i ne znamo prepoznat kako ce onda drugi?Vrlo Dobro se zna da smo svi volonteri,uz najbolju volju ne moze se sve stici.
Dalmos je taj koji izvjestava o aktivnostima,rezultatima i planovima udruge itd.Ljudi moji,svi imamo privatan zivot i probleme,volija bi sebi i svima da ih nikad nemamo.
Nemojmo se sad prozivat,napravilo se puno i radi se i dalje.? to oćemo?1 godina i 3 miseca?
Moremo se ljubit u guzicu.Nikakve odluke i akcije mimo vodstva udruge.Onda se sna ko je odgovoran,ovako?......
Ja cu mozda ići gađat pomama,ali bez majice uph i udruge iza mene.
Ići ću ja,imenom i prezimenom,samo kao pomorac.
Nastavak sljijedi veceras,kad popusti merlot.
Organizacija prije svega. Udruga bi mogla biti nekakav centar okupljanja, baza. Treba razglasiti urbi et orbi da se svi oni koji su imali ili imaju problema sa SSMom jave, bez straha, sa svojim podacima i da zajednički dignemo tu?žbu protiv Bo?žića. 'Događanja naroda' po Brdima, pome i trula jaja mogu biti zgodna prilika za kolektivnu katarzu nas dvadesetak, ali sami ste svjesni da bismo na kraju bili ismijani, budući da su pro??la vremena Matije Gupca, a mi Hrvati smo malo čudni kad je u pitanju zajedničko dobro.
Udruga bi trebala biti centar okupljanja,baza?Onda zajednicki dignit tuzbu protiv Bozica.
Dobro,udruga i je centar i baza
sladoredara hrvatske.Ajmo mi zajednicki sa trapulom dignit tuzbu.Trapula je tamo,neki pomorac pa cemo skupa nesto skupusat i jebat mater svima.Onda ce nesto dobro ispast i trapula skupa sa pomorcima ce zahvalit sladoredarima na suradnji.
Prokleti alkohol,necu dalje