Brodski elektricari

Status
Not open for further replies.
evo,samo vam zelim zahvalit....
neko vrime vec razmisljam o odlasku na brod,a nikako nac prave informacije...
ovo je jedini forum na kojem sam to uspija,i prikupija i vise inf nego trebam...

svaka vam cast,i hvala jos jednom....

@ Germa

bilo nam je zadovoljstvo da smo pomogli jer to je nas cilj te se nadamo da cete se s nama druziti i nakon sta ste pokupili informacije koje vam trebaju i da cete i vi dati koju nekome kvalitetan odgovor kao sta je i vama dato. :uzdravlje

e,sad mene zanima,koliko danas odprlike kosta breveta,ljecnicki, i sve sta je potrebno?

mora li se ljecnicki obavljat kod nekog određenog doktora,ili se moze u bilo koga ko to obavlja...

hvala unaprid...

@Germa
Sve te informacije mozes dobit u Luckoj Kapetaniji, a za lijecnicki moras zvat medicine rada i pitat je li rade lijecnicki za pomorce.

@Germa
Sve te informacije mozes dobit u Luckoj Kapetaniji, a za lijecnicki moras zvat medicine rada i pitat je li rade lijecnicki za pomorce.

tnx,znaci mogu ljecnicki obavit u svakoj koja radi ljecnicki za pomorce?!
:o

@Germa
Nema problema ako ti nesto nije jasno malo prosaraj po temama, a ako nesto ne nadjes pitaj slobodno.
Zivia pop coron

@Germa
Nema problema ako ti nesto nije jasno malo prosaraj po temama, a ako nesto ne nadjes pitaj slobodno.
Zivia pop coron

Kolega,molim vas da budete kompletan uzor i pisite tocno jezik..nije POP CORON nego POP CORN..:p:p:p:p

:udriglavomjacepop corn:udriglavom

Evo ja navigam na TDW za puno manju plaću i za na??e uvjete sam jo?? uvik zadovoljan...

Ali tija san pitat vas iskusnije : Da li se isplati polagat taj DP maintenance ili kako se već zove o svom tro??ku i kakve prednosti ima, jer sam se raspitiva u Adriamare pa su mi rekli da nije to ba?? potrebno ako firma ne tra?ži.....ne znam nije mi o glavu ali volija bi ćut koju rič od vas iskusnijih

HVALA

čekajte jel ovaj thread o brodskim električarima ili ??ta ??? :o

oče li mi neko odgovorit na ovo gori ????????? :udriglavom:udriglavom:udriglavom

Pozdrav svima na forumu, evo san završio višu pom. u splitu za elektroničara, pa ni sam ne znan di bi bilo najbolje se ukrcat? Neki su imali pozitivna ,a neki negativna iskustva i istim kompanijama, pa me to buni. Neznan bili se odlučija za cruisera,čita san post od elektroničara,kako je iša na dalmaciju,pa nije bija sam u sobi,šta mi nikako ne paše(elektroničar,ako budeš čita ,jesi zadovoljan s dalmacijom?,kolko si radija dnevno i tako... i kako si upa na silverstar , iskužaj ako san falija firmu,i kakva je situaciaj šta se tiče jezika ,na kolko visokom nivou moraš bit ,ima li još naših ljudi tu?).... pa onda neznan bi li možda prova s off shore shemon,iako neman blage veze šta je to,jel to na kopnu,a i puno se radi, a tija bi imat vrimena za koji trening napravit ili na traci ili u teretani,jer ja bez treninga živit ne mogu.Za sad san da aplikaciju u globtika ,samo zato jer mi je najbliže doma,onako san se bez veze javija ,čisto da krenen nešto.Ovih dana rješavan matrikul... iskužajte ako san s kojin pitanjen dosadan,ali ne volin puno čitat s računala,a nedavno san završija,pa mi je puna kapa teksta i čitanaja:), a znan da puno odgovora mogu dobit čitajući s foruma.Prije dva dana san slučajno upozna čovika koji mi je reka da mu se obavezno javin kad riješin matrikul da će mi on riješit šta me bude zanimalo,znači kompanija- brod,pa ni sam ne znan di ću ni šta ću,tražim od vas nekakav savjet,bilo šta,da buden malo pametniji, di bi vi da ste na mom mistu?šta bi da van neko reće da možete di oćete?...da ste elektroničar. Na koji brod bi bilo najbolje ?,a da ću se naučit kvalitetno radit(frigo?)pa ka da posli mogu di oću,i to san čuja za friga. Iako bi volija upast negdi i ostat za stalno jer volin nekakav isprogramiran život,bez velikih promjena.Uglavnom da ne švrljan više jer je post ubitačno dug i možda najduži na ovom forumu zahvalit ću se unaprijid svima koji budu imali volje i živaca pročitat moj post i dat neko razmišljanje koje će mi pomoć u odabiru vrste broda i kompanije,pa tako hvala svima i pozdrav.

Ne želim nikoga kritizirat,ali brate Mariachi,ti kao da ideš tražiti odmor na kruzeru,a ne dobru rađu. :(

Ne ?želim nikoga kritizirat,ali brate Mariachi,ti kao da ide?? tra?žiti odmor na kruzeru,a ne dobru rađu. :(

I ja se sla?žem sa tobom,malo kritike ne ??kodi :)
Ka?že da mu se neda čitati postove pa da mu se ukratko napi??e,jer umoran je od kompjutera....a ni??ta,najbolje jo?? da ti svi damo na??e brojeve i mi ti sredimo kakav ukrcaj a ti odmori malo prije broda,meni to u najmanju ruku tako zvuči,a po??to se već par dana 'borim' sa jednim istim takvim slučajem mislim da nisam daleko od istine.
Nemoj se uvrijediti ali to ti tako izgleda,mo?žda nisi tako mislio ali tako pi??e?? pa to mi tako i shvaćamo. U dana??nje vrijeme krize treba i malo force za se probiti....:uzdravlje

HV
A stvarno ne znam sta ti je u zadnje vrime i tako na kolegu.Stvarno pari mi se ka da si u PMS-u.Pa mi smo ode za pomoc.AKo mu se ne cita neka ostavi broj mobitela ima nas koji smo mu voljni prociutat sta ga interesira a on neka lezi.Meni to uopce nije tesko npr.Doma sam u petak u 19:00 pa citanje moze odma pocet u 20:00

I ja se sla?žem sa tobom,malo kritike ne ??kodi :)
Ka?že da mu se neda čitati postove pa da mu se ukratko napi??e,jer umoran je od kompjutera....a ni??ta,najbolje jo?? da ti svi damo na??e brojeve i mi ti sredimo kakav ukrcaj a ti odmori malo prije broda,meni to u najmanju ruku tako zvuči,a po??to se već par dana 'borim' sa jednim istim takvim slučajem mislim da nisam daleko od istine.
Nemoj se uvrijediti ali to ti tako izgleda,mo?žda nisi tako mislio ali tako pi??e?? pa to mi tako i shvaćamo. U dana??nje vrijeme krize treba i malo force za se probiti....:uzdravlje

@mariachi

nemoj da te ovo pogodi da samo znas kaj je meni sve izgovorio :D

Isto je trazija ili netrazija,kad na sva vrata koja san pokuca dobijen isti odgovor,jednostavno triba imat nekoga da te ubaci i to je recept da se ukrcas.Samo sta sa svima nama koji nemamo nikoga,i nikakvu vezu,nadat se?Ja san izgubija svaku nadu.:(:udriglavom

hvala svima na odgovorima, evo moran priznat da se nisan nada ovolikin odgovorima...neka kritika,zna san da će se to tako shvatit,al nema veze, ne ljutin se.Samo vi napišite ono šta mislite, jer najviše od svih ljudskih vrlina cijenin iskrenost. Samo da napišen zašto mi se treutno(jučer nije dalo više čitat) pretprošli tjedan san ima 7 dana gripu,pa me to iscrpilo,a prošli tjedan sluša D2, pa san malo bija pri kraju snaga.al evo već danas san za 5 i iman u planu prožvakat šta više po forumu. evo samo da ne ispadnen linčina ili nešto slično kako Mad Max reće, reću samo da san po završetku srednje iša na bauštelu da se naučin šta je težak život i radija cilo lito do početka faksa, diza se ujutro u 6 i zna doć često u 9 navečer doma, i da san radija ka vatrogasac 5 godina i znan kako je to radit npr. u 72 sata 60, i izgubit 5 kg za ti 60 sati, ogromne su to temperature...tako da ne tražin neki odmor na kruzeru, nego nešto di ću ostat svoj ,da ne izgubin svoju osobnost, da me ne zamagijaju novci, pa da samo mislin kako letit za lovon,šta nije dobro... kokolo koje bi bile bolje firme , a koje lošije u koji dio svita ić, emirate, afriku, australiju?

Status
Not open for further replies.
Back