@neny
Pogledaj pod KONOBA, prva tema CV, mo?žda ti pomogne. Također ukljući i navigaciju, najbolje kao jedna tablica: ime broda, luka upisa, ime kompanije, tona?ža, snaga motora, vrsta broda, ćin, datum ukcaja, datum iskrcaja...
Evo da se i ja ukljucim u temu elektricar - elektronicar. Ja navigajen zadnjih 10 godina, poceja sam kao assist. elektricara, a sad sam ETO.
Evo i ja se sla?žem sa kolegom , i da bi vam prijedlog da probate prvo sa na??im firmama(domaćim) pa onda polako naprid. Eto mene je za razliku od LNG STRUJE stavilo odma na prvi brod ka ETO i to sa iskustvom od tri miseca navigacije, a posli sam na sljedeći brod bija trainee electrician zato jer je do??a jo?? jedan električar puno stariji i sa vi??e iskustva( a plaća ostala ista ka prije),a ako ?želite znat kako sam ja počeja vratite se malo nazad u ovoj temi i pročitajte moj post :
http://www.pomorac.net/forum/index.php
PUNO SRIČE VAM ??ELIM I ? TA VI? E NA? IH ELEKTRIČARA![]()
Bilo je na maritime-connector da celebrity cruise line trazi asistente a Jadroplov ih uvik krca cini mi se
Doma sam do 5.11. jer imam nekog bizmisa u Riju nakon iskrcaja.Siti me kad dojdem i ja te vodim osobno na ukrcaj. Kad se cujemo moras bit spreman u roku pola sata.Otusiran,obrijan,namirisan plus oprani zubi i idemo na jednu cugicu u Jadroplova jel to ok??? Ako imas ijedan gnjili zub u glavi molim te da to popravis u medjuvremenu radi cjelokupnog dojma.Tetovaze ako ih imas molim te nastoj sakrit/prekrit.
Inace nije avatar nego normalna slika ali kad mi pofali NORMABELA postane takva.... hehehee