Brodski elektricari

Status
Not open for further replies.
@neny
Pogledaj pod KONOBA, prva tema CV, mo?žda ti pomogne. Također ukljući i navigaciju, najbolje kao jedna tablica: ime broda, luka upisa, ime kompanije, tona?ža, snaga motora, vrsta broda, ćin, datum ukcaja, datum iskrcaja...

@neny
Pogledaj pod KONOBA, prva tema CV, mo?žda ti pomogne. Također ukljući i navigaciju, najbolje kao jedna tablica: ime broda, luka upisa, ime kompanije, tona?ža, snaga motora, vrsta broda, ćin, datum ukcaja, datum iskrcaja...

Hvala splitski:uzdravlje

Evo da se i ja ukljucim u temu elektricar - elektronicar. Ja navigajen zadnjih 10 godina, poceja sam kao assist. elektricara, a sad sam ETO.

Evo i ja se sla?žem sa kolegom , i da bi vam prijedlog da probate prvo sa na??im firmama(domaćim) pa onda polako naprid. Eto mene je za razliku od LNG STRUJE stavilo odma na prvi brod ka ETO i to sa iskustvom od tri miseca navigacije, a posli sam na sljedeći brod bija trainee electrician zato jer je do??a jo?? jedan električar puno stariji i sa vi??e iskustva( a plaća ostala ista ka prije),a ako ?želite znat kako sam ja počeja vratite se malo nazad u ovoj temi i pročitajte moj post :

http://www.pomorac.net/forum/index.php

PUNO SRIČE VAM ??ELIM I ? TA VI? E NA? IH ELEKTRIČARA :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Bilo je na maritime-connector da celebrity cruise line trazi asistente a Jadroplov ih uvik krca cini mi se

Vidija san to na maritime i aplicira san,a u jadroplova triba imat vezu za upast,bija san doli pitat,i kad san dosa neki mi lik govori a ima vas puno a triba cekat a po njegovom triba bi cekat 2 godine sta mi nepada na pamet.A jedan mi se poznanik ukrca jer je ima vezu sad neznan koga al eto uspija je rijesit ukrcaj.

Doma sam do 5.11. jer imam nekog bizmisa u Riju nakon iskrcaja.Siti me kad dojdem i ja te vodim osobno na ukrcaj. Kad se cujemo moras bit spreman u roku pola sata.Otusiran,obrijan,namirisan plus oprani zubi i idemo na jednu cugicu u Jadroplova jel to ok??? Ako imas ijedan gnjili zub u glavi molim te da to popravis u medjuvremenu radi cjelokupnog dojma.Tetovaze ako ih imas molim te nastoj sakrit/prekrit.

Doma sam do 5.11. jer imam nekog bizmisa u Riju nakon iskrcaja.Siti me kad dojdem i ja te vodim osobno na ukrcaj. Kad se cujemo moras bit spreman u roku pola sata.Otusiran,obrijan,namirisan plus oprani zubi i idemo na jednu cugicu u Jadroplova jel to ok??? Ako imas ijedan gnjili zub u glavi molim te da to popravis u medjuvremenu radi cjelokupnog dojma.Tetovaze ako ih imas molim te nastoj sakrit/prekrit.

Ako se do tad negdi ne ukrcan ok:D!!

pa onda pisi citko,reka si do 5.11,opet dobro,onda cu ja organizirat oko 10 11 da ti dan pet dana da predahnes od teskoga ugovora i dodatnoga posla u brazilu,sta kupujes skver ili..

Pa nego sta sam napisa nego da se vracem doma do 5.11. ne znam kako mislis citljivije.Oces ovako.Doma sam do pet jedanaestog.Jasno misli se na povratak jer sad nisam doma sto znaci da sam sad od doma ili van doma,ali kad se vratim doma onda cu ponovno bit doma.

ma sta je objasnija. samo me je satra dok san sve ovo rasclanija. opet ga je uvatila ludavica

Mafiozo, novi avatar je zakon. nasmija si me dobro:uzdravlje

DOGOVOR SA BRODOVLASNIKOM.............

Status
Not open for further replies.
Back