Brodski elektricari

Status
Not open for further replies.
Ja samo znan da elektro uređaji rade na bijeli dim, i kad taj bijeli dim izađe iz njih onda vi??e ne rade... :hihi

Onda kad izgori lipo reče?? kapu ka ??ta je moj struja Coce izvalija, a ??jor kapo, da je Nikola Tesla sidija na njemu nebi ga spasija... :udriglavom

tesko ce izac bili dim ,vec crni i smrdljivi/nije izabran papa/
ovu pricu ti koriste elektronicari, o dimu /kondezatori/

jedan stari barba bi zna ovako komentirati strojare....
rastave pa operu u naftu,sastave i nadaju se da ce raditi....

Mir Braco.
Pomolimo se.Necemo sad upirati prstom jedni u druge.Po meni ako uredjaj ima lampicu na sebi problem je definitivno elektricni bez da trepnem zovem svoje banderase.Ali oni znaju da kad ih ja zovem da cemo se ako nista druga bar dobro nasmijat.

tesko ce izac bili dim ,vec crni i smrdljivi/nije izabran papa/
ovu pricu ti koriste elektronicari, o dimu /kondezatori/

jedan stari barba bi zna ovako komentirati strojare....
rastave pa operu u naftu,sastave i nadaju se da ce raditi....

A slatkisu, tebi barem pola glave razmislja na takav nacin cim si to napisao. Vidis meni cila glava razmislja o vama elektricarima ka o ekipi kojoj je bog da lipi posao i ako ga znas raditi ( a vidim ima vas ovdje kojima je NASA dopizdila pa su otisli malo na brod) ne moze ti nitko nista reci a kamoli predbaciti. Kazem, ako ga znas raditi. Ali izgleda da imate previse slobodnoga vremena, pa se vatate strojara. Sto bi trebao, poslati mehu da vidi zasto izbacuje klima u Instrument roomu, a tebe zvati kad se barbi zastopa zahod. Nije bas dobar deal, a slatkisu? Trebalo bi onda imati vise od jedne tute po ugovoru sto kazes?...Slatkisu, drzi se svoje kacavide i tog instrumentica, i ostavi nas stupare da na miru gledamo tv u controlroomu, taman igraju celticsi....

Status
Not open for further replies.
Back