OK, hvala i 'welcome' tebi,
Upravo mi je bio kolega s broda na pivce u kabini pa mi je razjasnio ovo ??to sam te pitao tamo.., O managementu Columbia nemam osobnog iskustva, no čuo sam da je to veliki management. Ne znam ??to bih ti rekao po pitanju karijere na brodu.., Sve zavisi od sreće. Dugo je pet godina ići u ??kolu da bi pravio karijeru na bilo kakvim kompanijama. Na ovoj poput moje domet je ogranicen i otprilike 80 % si fizički radnik koji mijenja kombinezon tri puta dnevno, a ostalih 20 posto posla i odgovornosti mora?? biti expert. Tj. expert za sve ??to ima veze s elektrikom. I bez obzira koliko bude?? marljiv i stručan uvijek će na brodu biti neki stručan debil, koji će sve 'znati' bolje od tebe.., Nadam se da si razumio ??to hoću reći.
Evo sad me zanima i kakav je bio program studija kvalitativno i kvantitativno.., ali ne smijem ??porkati thread ...
ubit će me Chorke, Frankie i ostala ekipa kada se pojave!
? jor Profe??ur apsolutno se sla?žem sa gore navedenim....jo?? bi doda jedan parametar naviganja North Sea , Biskay , Matapan , Pacific ....naravno od listopada do marta ..takozvano zimsko vrime....Hvali more dr?ž se O?žujske!!!
Veliki Naklon ? jor Profe??ur od moje malenkosti
Frankie na tebe je red