Ej Ekipa High Voltage.
Sta se tice DP-ja imate i u splitu polozit basic za DP od Kongsberga,
sta se tice placa na DP-ju sad to ovisi od iskustva i sa kime radis .
ja radim preko Uk skoro pa 16 godina i na DP brodima sam od 96 ,pasa sam u offshoru svega i svacega i sve moguce operacije sta se sa DP klasom 2 i 3 moze radit,
Opet sta se tice plca ovako to gre za ETO-a oli ti vec u svitu nema jesi elektronicar oli elekktricar pa sve spada pod ETO-o dok kod nekih sa dugim godinama na DP-u imate rank DP Tech. ETO i placa ide od 240 funta pa nadaje, momentalno ja sidim na 460 funta dnevno brod je nov ove godine napravjen u Norveskoj DP3 KPOS 31 DP oprema i ka i svaka klasa tri cjeli je brod na tri djela odvojen , mislim cjeli system broda .
A sta se tice agencija otdjite na web i nacete dosta offshore agencija sta krcaju na DP brodove pa pomalo cete doc do firmi sa bolesno dobrim placama .
Eto ja mislim da moja i nije jos ona placa koju ja mogu dobt i od nove godine grem na ugovor 12 plus jedna placa bonusa , osugurana mije fameja ugovor mi je 4 doma 4 na brodu oli 6 tamo 6 doma zavisi od onga drugega sta se minjas sa njime tako da firmi onda nije ni bitno toliko .
Eto sta se tice DP.ja to je buducnost i sta prije se ujde u taj svet to boje i prije cete napredovat i doc do carobnih placica.
Sta se tice platformi i placa na njima koje jesu stvarno velike pa sa usporedno sa ovom vrstom posla to je ne usporedivo,i nema te platforme na svitu koju bi ja zaminija za jednoga eto pa pogledajte brod na webu:
[
http://www.aquanos.com/downloads/Aquanos-Enforcer-Datasheet.pdf
Upravo brod koji sam sada i sa Kapom u Norveskoj na isporuci i zavrsnim detaljima za Sat Ronjenje .
Sta je lip lipo je jeli tako
Eto pozdrav svima