Dalmos
New member
hvala svima na odgovorima, evo moran priznat da se nisan nada ovolikin odgovorima...neka kritika,zna san da će se to tako shvatit,al nema veze, ne ljutin se.Samo vi napi??ite ono ??ta mislite, jer najvi??e od svih ljudskih vrlina cijenin iskrenost. Samo da napi??en za??to mi se treutno(jučer nije dalo vi??e čitat) pretpro??li tjedan san ima 7 dana gripu,pa me to iscrpilo,a pro??li tjedan slu??a D2, pa san malo bija pri kraju snaga.al evo već danas san za 5 i iman u planu pro?žvakat ??ta vi??e po forumu. evo samo da ne ispadnen linčina ili ne??to slično kako Mad Max reće, reću samo da san po zavr??etku srednje i??a na bau??telu da se naučin ??ta je te?žak ?život i radija cilo lito do početka faksa, diza se ujutro u 6 i zna doć često u 9 navečer doma, i da san radija ka vatrogasac 5 godina i znan kako je to radit npr. u 72 sata 60, i izgubit 5 kg za ti 60 sati, ogromne su to temperature...tako da ne tra?žin neki odmor na kruzeru, nego ne??to di ću ostat svoj ,da ne izgubin svoju osobnost, da me ne zamagijaju novci, pa da samo mislin kako letit za lovon,??ta nije dobro... kokolo koje bi bile bolje firme , a koje lo??ije u koji dio svita ić, emirate, afriku, australiju?
Samo citaj po forumu imaces informacija toliko ko da navigas vec godinama
tj.okolica ali recimo zagreb , a ??teta ,nisu izbrisali ono sto si mi reko i iza cega stojis radi tebe nego radi mene i mojeg odgovora na to tvoje
i kad pa znate posaljite nam aplikaciju (jesam preije razgovora) i ima me u kompu) ali sad je vec i recesija i kriza tu pa vec i sumnja da ce biti ista tako brzo