Brodski elektricari

Status
Not open for further replies.
Neznan zasto po tebi neko nebi smija postavit pitanje ako nije upucen u neke stvari,pa nisu svi informirani jednako,valjda ovaj forum sluzi da pomognemo jedni drugima sa savjetima i odgovorima,a ne sa ruganjem kakvo ti propagiras.Jednom si i ti pocima,a sad isto tako neko pocima navigat,pa bi bilo dobro da stojimo jedni uz druge a ne pljucat odgovore tipa boli me K.... za sve ostale(meni je dobro).!!

Ne, postoji razina koja je jednostavno temelj(osnov) i ispod koje se ne moze ic.A ova pitanja su debelo ispod te razine i upravo takav odgovor zasluzuju.

Last edited:
frenkie,nemoj ih jos vise bunit,tebe razume samo seniori a i oni imaju problema koji put,onda mos zamislit svoju dubinu,IZRONI VISE

Sta je neny, s obziron da si ti stari morski vuk sa MSC kako pise u biografiji ti bi to triba sve znat. Kazes da bi tribali bit skupa a nisi tako govorija nema puno. Bilo je vise ovako:

"Otkud to tebi da niko nece hrvatsku posadu,Mislis da smo mi hrvati losi ili ne znamo posa?Nece nas niko zbog vas koji imate hrvatske putovnice,a dosli ste iz ko zna di i nemate veze s pomorstvom ni morem,a nabavili ste brevete ka i pola crnogoraca sta je na MSC.Zbog takvih cobana hrvatski pomorci i imaju problema. "

http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?p=31277#post31277

To ti kako vitar puse

BTW nakon sta ti je Kotlar reka da si uvridija kolegu, nisan vidija da si se isprica. Mozda san propustija...

Ne postoji razina koja je jednostavno temelj i ispod koje se ne moze ic.A ova pitanja su debelo ispod te razine i upravo takav odgovor zasluzuju.

To je ja mislin pitanje moderatora koje odgovore koja tema zasluzuje,neko hoce zadovoljit svoj ego pa mu mozda triba u tancine objasnjavat neke stvari,al eto moje osobno misljenje je da tribamo pomoc jedni drugima ma koliko nas to nekad smetalo.

u pocetku ja ne bi ima pojma o cemu se ovde radi,da mi je ko moga ili zelija objasnit,puno prije bi bija di jesan

Pa ovaki me nece nikad skuzit,a ni ja njih.Sad kad napisem da je kod mene 8 elektricara u 4 razlicite pozicije.Koje bi im cinove trebao podijelit?? To samo u nas postoji taj mentalitet formalizma.ONaj brevet koji je ovdje prikazan ne znam da ga itko ima od mojih.Ne znam da s menom itko ima visu ili fax od elektricara i elektronicara,ali to je sad jasno pitanje kojim bi se trebalo bavit neko povjerenstvo

Kokolo naveja sam zasto nisam isa i ne mislim ic na te sastanke.Razlozi su sto gore sjede ljudi koji o nicemu pojma nemaju.Sastanci na kojima mogu bit prisutan su sastanci sa zadanom temom,ciljem i kako do njega doci.Sastanak je jednosmjeran i traje 10 minuta.
To je sastanak.A ovo gubljenje vremena mene ne interesira.Splitski je to odradija vise nego dobro i za to ima moj naklon do poda.On je ipak stari cooler.

BTW nakon sta ti je Kotlar reka da si uvridija kolegu, nisan vidija da si se isprica. Mozda san propustija...

Nisan se isprica,a iza svojih pisanja i sad stojim,mada ja nisam stari morski vuk vec momak koji je isto tako tek poceja navigavat.I u svemu sta san do sad vidija donosin zakljucke,koje se nekima i ne svidaju,al svi vi kukate o filipincima,indicima,englezima,pa tako i ja iman neka iskustva sa navedenima a iman i pravo da napisem ili kazem svoje misljenje kako neki donose zakljucke o nama hrvatima a dobijaju brevete u svakoj trafici.

ne muti temu,momci koji su pitali,btw neman pojma ko su oni,trazili su odgovore,ti to mores bolje formulirat jer da san ja mladi struja,odusta bi,osim ako ne znas ko pita pa to zelis

a jesi ti siguran da ti dobivaju brevete u svakoj trafici. nije ka u nas ali nije ni u svakoj trafici. znaci nasi ljudi koji mislu u crnu goru ic izvadit brevet za prvoga samo tribaju poc u prvu trafiku. ako ti znas di je trafika ja vozin u ponediljak i iden kupit par breveti i jeftine cigarete kad san vec doli

mislin da poznavajuci te,taj informativni razgovor bi bija vise borbeni,izasli bi u novine i nesto bi se desilo,ali ako stvarno zelis u penziju,ajde

Nisan se isprica,a iza svojih pisanja i sad stojim,mada ja nisam stari morski vuk vec momak koji je isto tako tek poceja navigavat.I u svemu sta san do sad vidija donosin zakljucke,koje se nekima i ne svidaju,al svi vi kukate o filipincima,indicima,englezima,pa tako i ja iman neka iskustva sa navedenima a iman i pravo da napisem ili kazem svoje misljenje kako neki donose zakljucke o nama hrvatima a dobijaju brevete u svakoj trafici.

Svi Vi koji imate taj moment generaliziranja i potcjenjivanja drugih nacija u ovom poslu necete daleko dogurat. Donosit zakljucke o cijelim narodima temeljem procjene na dva tri covika mi stvarno odaje ozbiljnost.

evo ja cu ti rec kako je na princess cruises da me kokolo ne izmlati.

asistent struje - nikakvi brevet ne triba
3 struje - u rangu 3 makine, ista lova
2 struje - u rangu drugog makine, ista lova
1 struje - upravlja svima, lova otprilike ka prvi makine mozda malo manja
kapo od struje - vodi sve ove + 6 filipinaca

evo ja cu ti rec kako je na princess cruises da me kokolo ne izmlati.

asistent struje - nikakvi brevet ne triba
3 struje - u rangu 3 makine, ista lova
2 struje - u rangu drugog makine, ista lova
1 struje - upravlja svima, lova otprilike ka prvi makine mozda malo manja
kapo od struje - vodi sve ove + 6 filipinaca

Pa tako si moga napisat odma da momci koje zanima vide o cemu se radi,a sta se tice trafika i breveta nisan ja generalizira ljude sve u isti lonac al cinjenica je da se u nekim zemljama brevet dobije u prevedenom znacenju doslovno u trafici.

Status
Not open for further replies.
Back