Brodski elektricari

Status
Not open for further replies.
a ako zajebes ove spiciskandalelokalne koji smatraju da svi vec znaju sve,pa pitaju pizdarije,struja ti je u rangu 3 makinje,negdi junior,negdi senior,radi isto i jede ili sa posadon ili oficiri,ovisi o firmi,elektronicar je u rangu 2e ili ce,veca lova,senior definitivno,malo kompanija trazi elektronicare jer misle da struje mogu rjesit,obicno su u pravu,cast iznimkama koje zovu servis,sve u svemu,to ti je to,napretka nema osim tvoje sposobnosti da dojdes na dobar glas i sklopis bolji ugovor

a ako zajebes ove spiciskandalelokalne koji smatraju da svi vec znaju sve,pa pitaju pizdarije,struja ti je u rangu 3 makinje,negdi junior,negdi senior,radi isto i jede ili sa posadon ili oficiri,ovisi o firmi,elektronicar je u rangu 2e ili ce,veca lova,senior definitivno,malo kompanija trazi elektronicare jer misle da struje mogu rjesit,obicno su u pravu,cast iznimkama koje zovu servis,sve u svemu,to ti je to,napretka nema osim tvoje sposobnosti da dojdes na dobar glas i sklopis bolji ugovor

To se zove odgovor!Svaka čast barba Kokolo!!:uzdravlje

A ja mislin da su ovi tvoji odgovori krajnje djetinjasti,ako ne mozes nekom lipo odgovorit netribas temu zasipat nekim smecem od odgovora!!!!
a takva glupa pitanja zasluzuju jos gluplji odgovor.STvarno pitanja na ovome forumu sve vise slice na pitanja iz Modre laste.Ali drago mi je vidit da i takva glupa kakva jesu nadju svoju publiku.

a takva glupa pitanja zasluzuju jos gluplji odgovor.STvarno pitanja na ovome forumu sve vise slice na pitanja iz Modre laste.Ali drago mi je vidit da i takva glupa kakva jesu nadju svoju publiku.
Neznan zasto po tebi neko nebi smija postavit pitanje ako nije upucen u neke stvari,pa nisu svi informirani jednako,valjda ovaj forum sluzi da pomognemo jedni drugima sa savjetima i odgovorima,a ne sa ruganjem kakvo ti propagiras.Jednom si i ti pocima,a sad isto tako neko pocima navigat,pa bi bilo dobro da stojimo jedni uz druge a ne pljucat odgovore tipa boli me K.... za sve ostale(meni je dobro).!!

ma ni najmanje uvijek sam hladan ko špricer,ali kakve gluposti pitaju to ne bi ni moj mali od 5 godina.I po 100-ti put onaj ima ime kompanije pita koji su brodi,onaj drugi 2 posta ispod di mu je covik navea da je bija kadet i koje su place pita je li primaju nase.Ma takve sta im mama treba minjat pelene sigurno nigdi ne primaju.Takvi stoje kuci.Eto beskonacnost ljudske gluposti me uvijek iznova iznenadi.

Status
Not open for further replies.
Back