SSM - frka

Ministarstvo provodi inspekcijski nadzor u Split Ship Managementu, a obavit će se, ističu, i upravni nadzor sukladno planu nadzora posrednika koji je nedavno zajednički utvrđen s predstavnicima Sindikata pomoraca Hrvatske i brodara.
Ajde mi ovo prevedite na jezik laika, molim vas

mate bilic iz matadure krpa blokove
Aha lipi strucnjak, skupa sa gazdon i cacon od gazde koji je opljacka Dalmed da bi sinu kupija firmu, balkanishe cigojners... :udriglavom

Ministarstvo provodi inspekcijski nadzor u Split Ship Managementu, a obavit će se, ističu, i upravni nadzor sukladno planu nadzora posrednika koji je nedavno zajednički utvrđen s predstavnicima Sindikata pomoraca Hrvatske i brodara.
Ajde mi ovo prevedite na jezik laika, molim vas
Znaci osnovat ce se povjerenstvo koje ce ispitat navodne optuzbe na racun casnog R.B, koji ce potom isto to povjerenstvo odvest na kakvu korporacijsku zderacinu i lokacinu a sve u cilju zadovoljenja istih...
Pogledati "Buzu" kako bi stekli uvid u plan doticnog gospodina. A potom ce isti taj upljuvak zakocit jos jednu placu ljudima kako bi namirija troskove reprezentacije...
I ja jos stvarno nemogu razumit zasto ljudi niste isprid zgrade sa transparentima u rukama nego tipkate ovde po forumu, pa triba gnjidu pregazit jednom zauvjek... :mad:

Last edited:
Evo to sam bas tija napisat.Sa tim olosom nemam nista,ali ako ce se skupit ljudi i ic mu protestirat pod prozore,prikljucit cu se.Stvar bi tribali organizirat direktno ukljuceni u tu pricu,a ne cekat druge da potegnu za njih.

Ubola si pravo pitanje.Od onih koji su doma,njih desetak.Moja procjena.

A di su obitelji svih ostalih? Moj je tamo tri miseca, do prije par dana sam jo?? i virovala la?žima ssm-a. Vi??e ne virujem ni kad mi u podne ka?žu da je dan. Ali ??to je sa familijama ??to su im mu?ževi i očevi po godinu dana bez plaće na sidru?? Tek nakon moje reakcije oni se javljaju. Oće li tako biti ako se organizira odlazak na ravne njive?

A di su obitelji svih ostalih? Moj je tamo tri miseca, do prije par dana sam jo?? i virovala la?žima ssm-a. Vi??e ne virujem ni kad mi u podne ka?žu da je dan. Ali ??to je sa familijama ??to su im mu?ževi i očevi po godinu dana bez plaće na sidru?? Tek nakon moje reakcije oni se javljaju. Oće li tako biti ako se organizira odlazak na ravne njive?

Tako ce nekako i biti,jer bas u vrime prosvjeda ce morati vadit kumpire,zalivat pomidore,ici kod zubara......

Ako ja dođem u Split i stanem u prvi red, koliko vas je spremno stati iza mene?

Zbilja, da li bi valjalo da obilježimo godišnjicu prosvjeda od prošlog ljeta?

Ali tako da ovaj put to napravimo na Brdima... Npr. da se pojavimo kada SSM stoka ide s posla i da ih gađamo jajima. Ne bi nas puno koštalo da ih malo počastimo kajganom.

Last edited:
a onda otvori novi post na ovu temu i trazi da se ljudi prijave,znan da ce ih dosta doc,sredite vrime i to je to,ja bi sa guston,bija san na njih 3 puta,nisu mi radili probleme ali da su u kurcu,jesu debelo,triba ih malo operusat,ali i bozica doma isto

Nera, svaka čast ali mislin da će idući tjedan bit prekasno za to, ako ih se ne prodrma odma i sad, izi??će vuk tovara i nikome ni??ta a tvoj mu?ž i ostali će i dalje stenjat...

Back