SSM - frka

A jesmo vidili smo na slici one dvi glupe telece face.Kako glupo izgledaju pa to je za nevirovat.Pa je li oni imaju ogledalo doma uopce.

I ovo je interesantno kaze covik duzni su mi pare 3 miseca ali nemojte mi napisat ime jer bi moga imat problema. Ovo jedino ima u Hrvatskoj da b i vjerovnik moga imat problema jer mu je neko duza pare,a duznik se preserava.Umisto da napise ja sa Mate Balota gladan i zedan duzni su mi pare.Kad dojdem doma obisit cu pola SSMa za jaja i palit im muda let lampom.

Last edited:
amo skupa u po osmoga ako ne buden ganja ove moje ako me ne salju doma na vrime
iman i mocene crnike i bambuda od 25 mm,sta mi je draze,kocka na kurac od glave,sta su mislili,da mogu vjecno jebavat?
reci,reci,nisan ljut,samo san raspolozen za ubit koga i iman malo vrimena,a ipak je lakse da neko drugi to napravi,i pravednije,ja brzo,njima triba polagana smrt

Last edited:
Nera, svaka čast ali mislin da će idući tjedan bit prekasno za to, ako ih se ne prodrma odma i sad, izi??će vuk tovara i nikome ni??ta a tvoj mu?ž i ostali će i dalje stenjat...

Danas sam poku??ala stupiti u kontakt i sa ostalim članovima obitelji sa ostalih brodova i animirati ljude, ?žene, djecu na akciju. Duboko sam razočarana i rezignirana sa reakcijom i odazivom. Koliko ću biti vjerodostojna ja, jo?? 5 ?žena i mo?žda 10 ljudi tu sa foruma. Perfidna gamad će nas ismijati i proglasiti nas la?žovima.
Pa ??to je stvarno samo nekolicini ljudi stalo do njihovih najbli?žih??!!:udriglavom:udriglavom

mila,umisto da se razocaravas,poslusaj glas pijane budale,otvori post,pitaj ko ce,ja mislin da se jedan ode pojavi i nije bija da cu ako naleti na mene odma pisat firmi koji mi to mediokritet salju bez obzira na njega ili nju
ko je doma,javice se i doc,ko se bogami javi i ne dojde,more minjat zanimanje,a ja ih znan 20 sta ce doc i napravit nered za 500,i siguran san u to
ljudi se plase,kad su tamo di jesu,nevolja ih natirala,govna koristila,idealna prilika da ih sjebemo zauvjek,nemoj se cudit reakciji,bice dica nemaju sta jest i plase se svega,a neimastina minja nacin razmisljanja kad imas brigu,sve stima,ovo moramo dobro izvest,ja u petak letin u luandu,ako mogu sta pomoc,javi sa na 098 971 39 87

Last edited:
Nema tu vecih problema.Dovoljno je nesto uplakane dice i par ogorcenih supruga da se policija ne misa, 2 celavca i putne karte ce se rijesit isti moment. Mislim da ovo nije problem organizirat. Tako mi je zaj sta nisam doma.

Dobili su 10 000kn. Kupili su spizu i vodu, platili 250$ barku koja im to prevozi do broda. Taman će im to potrajati 3,4 dana. Ali barem su se naili ka ljudi nakon 10 dana. A ka?žu da im voda nikad nije bila slađa. A navodno su nam i uplatili plaću za po 4. miseca. Koji divan čin milosrđa!
kokolo, savjetujem se sutra sa mojim Popajem pa krećem u akciju.

odma ih prvo pitaj di je ostatak,i trazi ga odma,ako seru,ne zanima te,imate ugovor i neka svoje probleme rjesavaju kasnije,a moga bi se sutra razveselit,ionako nema pive 35 dana,a znan di govno zivi pa da vidi kako je kad njega jebu a nemore nista,iman ideju,recu nakon realizacije ako buden ima vrimena,zaj mi je ali iman familju u bolnici i nikad ne znan kad ce me zvat

odma ih prvo pitaj di je ostatak,i trazi ga odma,ako seru,ne zanima te,imate ugovor i neka svoje probleme rjesavaju kasnije,a moga bi se sutra razveselit,ionako nema pive 35 dana,a znan di govno zivi pa da vidi kako je kad njega jebu a nemore nista,iman ideju,recu nakon realizacije ako buden ima vrimena,zaj mi je ali iman familju u bolnici i nikad ne znan kad ce me zvat

Zivi na Kamenu kraj stobreca produ mu oni mutavi sin i zet sa ferarijem svaki dan dva puta kraj mene....

Ja bi se sad ubija jer me ovi moji shupci nisu doma pustili na vrime, a tako bi s gu??ton bija Kokolu back to back u ovoj akciji... :mad:
Biće jo?? prilika ali ova bi mi tako lipo legla za payback... :hihi

Mislin da bi tribalo vr??it nekakav pritisak na novine da svaki dan pi??u o ovome, jer kako je neko ode spomenija, nakon par dana će se zaboravit na ovo i bit će opet uija vuk magarca, zato molim rukovodstvo UPH da probaju sa novinarima bit u kontaktu i obavje??tavat ih o svemu svaki dan a ako triba i organizirat prosvjed pomoći ovim jadnim , napaćenim ljudima. Eto večeras je bilo i na dnevniku NOVE TV i mislim da je puno ljudi vidilo ali i SPH dobija puno bodova......pa eto da se nekako za UPH i dalje čuje

ZATO UPH, NE SPAVAJTE NEGO ZA BOLJITAK TIH LJUDI I NJIHOV POVRATAK KUĆI PROBAJTE NE? TO ORGANIZIRAT !!!!!!!!!!

JA DOLAZIM DA PRISUSTVOM POMOGNEM I ODU??IM SE ZA PRO? LU GODINU JER NISAM MOGA

Neka SPH radi ono za sto uzimaju masne place,a sve preko grbace pomoraca. Mene osobno ne interesira kako ce i ko skupit punte nego da ti ljudi dojdu doma zivi i zdravi sto prije i dobiju lovu koju su zaradili. Najbolji pokazatelj koliko pomorci vjeruju SPH im je bio prosvjed 19.6. Skupili su jedan razred djaka sindikalaca.Toliko o tome
Usporedba SPH-a i UPH-a je jednostavno nemoguca jer UPH-a se sastoji od tehnickih direktora svjetskih firmi i aktivnih pomoraca koji svoju pomoc daju jednostrano,nesebicno i bez ikakve naknade pa je svako prozivanje glede spavanja iritirajuce.

Nemoj me brate krivo odma razumit......
Mislija sam samo najbolje, triba ljudima pomoć, a mislin da vi možda možete i bolje od njih, kako si i reka sami su pokazali koliko vride........, bar u novine obavještavat da se ne baci sve ispod tapeta za par dana, jer se bojin da će po SPH-u tako i ostat

A to za "spavanje" je vi??e bilo figurativno, metaforički !!!!!!!!!!!

Last edited:
Nemoj me brate krivo odma razumit......
Mislija sam samo najbolje, triba ljudima pomoć, a mislin da vi možda možete i bolje od njih, kako si i reka sami su pokazali koliko vride........, bar u novine obavještavat da se ne baci sve ispod tapeta za par dana, jer se bojin da će po SPH-u tako i ostat

A to za "spavanje" je više bilo figurativno, metaforički !!!!!!!!!!!

Nece stat SPH se uvatija za Bozica i ne pustaju ga. Mada ja na cilu ovu pricu imam skroz drugaciji pogled. Po meni je Bozic i SSM u ovom momentu u bezizlaznoj situaciji i ne moze pomoc ni da oce. Prica avlija da on vec duze vremena trazi 3 milje erla koje bi mu valjda konsolidirali i stabilizirali poslovanje u jednom dugorocnijem periodu.Ali srz problema seze daleko prije ali o tome se suti.Srz problema seze jos u vremena Jadroplova,kaznenih prijava iz tog vremena i nesposobnosti ili nehtjenja drzave da se to rijesi. Da se to sankcioniralo tada budi siguran da do ovoga nikad ne bi doslo. Mada u principu cijela ova prica sa pocetka se moze i dan danas rijesit,treba samo upitat za porijeklo imovine i slijedit trag novca.
Na kraju vrag je dosa po svoje. Prevelike ambicije citaj gramzivost iznad svih nivoa i losa "podloga" nisu drugacije mogli ni zavrsit.

eko la! gramzivost i losa potkovanost. nacin na koji su radili (one man band) ne moze funkcionirat. pouzdano znan (reka mi covik koji je radija tamo 2 miseca ka inspektor pa uteka glavon bez obzira) da inspektor smi odobrit 2 K usd (u normalnoj firmi 25 - 30K) a fleet manager 5K usd (u normalnin okolnostima od 50 - 75K). za sve priko triba dat blagoslov veliki caca. sad, kako ces radit ako za kupit pak brizguza i cackalice moras pitat blagoslov velikoga manitua???? osim toga, uzimali su se ljudi koji ne mogu nigdi (par ih je provalo vanka, samo jedan osta i to ovi sta je uteka, spomenut gori), i onda slusaju i muce. posade se lose placaju ili ka sad ne placaju - ko je lud gubit vrime i kockat se guzicon?? zatvorit butigu, onoga pavijana osisat i obrijat i onda mu cunku namazat suvin chillijen.

Dobili su 10 000kn. Kupili su spizu i vodu, platili 250$ ...

A pas im greba nanu tj. vlasniku i ostalima koji vode tu firmu. ? to maltretiraju ljude!

? to je brodu 10 000 kuna, ne mogu za to napraviti niti po??teni ro??tilj! Kad sam ja bio galley department na brodu tj. mali od ku?žine, kao takav imao sam na nekim kompanijama ovlast potro??iti 500 dolara mjesečno za razne pikanterije za ku?žinu i samo bih predao račun kogu ili barbi. Mineral Shipping, Christiane nije nikada bila ispod 1500 litara vina u gambu?ži. A Bogami jeli su se i jastozi za Bo?žić obavezno. Bio mi je ??ef Toma??-ina iz Trogira, a na jednoj drugoj kompaniji isto tako, ??ef brick ? ime J. iz Rijeke. Nije se nitko iskrcao a da se nije ugojio barem 12 kila...

ma jesi to ti profesore ranija pomorce ili si drza menzu za sumo rvace??? ja nika, bas nikad se udeblja na brodu, iako san ima par puta koge da pamet stane. ajde, nije lipo sad o tome, tamo ljudi u gabulu a mi o spizi!

Trebalo bi pogledati kako je Mr.Radtko dosao do novaca za pokrenuti velebni kompleks na Ravnim Njivama u splitu.Odgovor:Covijek koji je bio tehnicki direktor Jadroplova je toj istoj firmi davao usluge managemenata na hrvatski nacin,stovise,prikazivali enormne stete na brodovima koje su bile fingirane,a Croatia Osiguranje je placalo,proslo je vec nesto godina od ovog ali vjerovatno bi se dalo sta procackati od ovog da je volje i pravne drzave.Jos jedan komentar:Tesko je kad radnici ne dobiju place ali kad pomorcu ne platite e to je stvarno pokora,iskusio sam osobno.Dok se smrad bahati i razmece,jadn ljudi ko robovi rade na raminama koje je veliki poduzetnik Bozice uzeo pod svoje.
Svaka sila za vijeka,smradu mogu samo zazelit sve najgore jer znam puno ljudi osobno koje je on doslovno izrabljivao..

Ajde Kokolo i Frenki ne piz...e, ne sporkivajte thread.

Treba nesto napraviti i to odma, zao mi je stvarno sto nis doma, ako moze pricekati do iza 10.08 ja se prikljucujem (Frenki, evo imas jednog celavca), triba gamad prisiliti na akciju i nemojte cekati, slazem se sa Ortalanom da se i glas UPH cuje, vec sam reka, zao mi je svega a najvise ljudi, ali ajmo pokazati da mi nismo stoka sitnog zuba i da svi u Hrvatskoj cuju za UPH, i obavjestite medije na vas korak da i na Televiziji bude, vi koji ste doma se organizirajte a ja sam za kad dodjem doma pa da se organiziramo ponovo ako treba.

@Casper
Dobro ti kazes,ali ipak bi se direktno ukljuceni u tu pricu tribali malo vise trgnit
i organizirat,a ja sam reka da cu im se rado prikljucit i virujem da ce se nac jos ljudi i iz udruge i sa foruma koji ce se isto prikljucit.Osmi misec je vjerojatno vec kasno za to.Kako je napisala Nera da od ljudi koji imaju nekoga iz familije na tom brodu nije dobila neki odaziv na tu inicjativu,sta bi mi koji nismo direktno u toj prici tribali i za njih potizat???Ovo je slicno ka i odnos pojedinih ljudi prema uclanjivanju u UPH,zasto bi se uclanili kad ce ionako neko drugi to potegnit i rijesit ce se.

Back