SSM - frka

ssm

ssm

tocno su vasi navodi u svezi ssm-a ali postavlja se pitanje kako je brod zapeo u gabonu.
naime nasi strucnjaci su dozvolili da se u kartere oba dva motora koja su radila trenutno napuni voda i da zaribaju sloziti cete mozda da se to pravim
profesionalcima ne desava ali mi hrvati smo daleko od profesionalaca svaka cast pojedincima na kojima je izgradeno pomorstvo u hrvata kojih ima malo ,a
velika vecina se samo slepa i cekaju kad ce placa na zalost.

@noli
KAd netko ne primi placu onda se radi o amateru jer jedino oni rade iz ljubavi.Pravi profesionalci rade za pare.Mozda se ta voda ne bi trenutno ulila u karter da je placa bila na vrime sto mislis??? I na kraju dana vrijedi ona stara koliko para toliko muzike. S obzirom da para nema,cinjenica je da nema ni muzike(makine ne rade).
Nego informacije radi reci nam odakle ti ove informacije i koje su tvoje reference u pomorstvu/strojarstvu/dijagnostici?

Last edited:
tocno su vasi navodi u svezi ssm-a ali postavlja se pitanje kako je brod zapeo u gabonu.
naime nasi strucnjaci su dozvolili da se u kartere oba dva motora koja su radila trenutno napuni voda i da zaribaju sloziti cete mozda da se to pravim
profesionalcima ne desava ali mi hrvati smo daleko od profesionalaca svaka cast pojedincima na kojima je izgradeno pomorstvo u hrvata kojih ima malo ,a

Ma kako je Noli pametan, da ga kadnidiramo za predsjednika SPH

evo ovako. ovo s vodon u karteru...naucna fantastika. evo vec 28 godina u ovome, 17 broda, 11 kraja...nikad cuja za tako nesto. nemojmo ljudi pricat nebuloze. ja ne pisen na forumu kirurga, zato nemojte ni vi kojima je sve ovo atomska fizika pisat pizdarije. namjerno ulili vodu u karter. moje iskustvo govori ako je studenac, nema straja, ako je jamnicka kiselica..jos se i da spasit, ali ako je knjaz milos, gotovo je, minjaj radilicu.
sta san tija rec? pogledajte malo naslove: di za sekonda? molim POMOC; di zavrsit kadeturu? - puno ih naleti ovde po informaciju koju smatraju -granted.
ako mako zaskripis zubima- sta ovi seronja oce???? a di je sad solidarnost? ovo se ne dogadja samo njima, more se zalomit svakome.
evoja sada sidin doma u tinelu, lipo vecera...zaradija svoju iljadicu danas...i moga bi rec..a jebe me se za gabon i za bozica. a ne mogu tako. ljudi su u gabuli, govnar sidi i ne radi nista. a sad di je kome bila pamet kad se tamo ukrcava...jebi ga.

evo ovako... evoja sada sidin doma u tinelu, lipo vecera...zaradija svoju iljadicu danas...i moga bi rec..a jebe me se za gabon i za bozica. a ne mogu tako. ljudi su u gabuli, govnar sidi i ne radi nista. a sad di je kome bila pamet kad se tamo ukrcava...jebi ga.

@maninjorgo,

Lijepo rečeno, evala ti! Dodao bih samo da osim ovog zaboldanog govnara ima još govnara poput njega koji bi trebali poduzeti mjere po svojim dužnostima. Unatoč tome fikusi ništa ne poduzimaju da se ovakve stvari iskorijene. I ne zaboravi stave oni iljadicu u džep s manje znoja nego ja i ti!

Last edited:
sve stoji drugovi. ovo se vec ocekivalo davno...a sta nece da potpise kapitulaciju...stvar je bolesne psihe i neucinkovitoga drzavnoga aparata. doktor mile, pucas ka iz kubure...ali covik je lipo reka da ne moze nista. inace, svaki put okrene sve naopako i dobije i mrtvo i zivo. valjda nije bija ove godine na visinske pripreme, fali leukocita. nemojmo mu zamirit. ipak je to neimar sindikata u hrvata.

Gospodine Čovo, jeste to vi?

Kazu iz ministarstva da je brod pod panamskom zastavom,pa ih to ogranicava.
A kako ih to neogranicava utjerivat pare od ljudi sta navigaju???:mad:

Kazu iz ministarstva da je brod pod panamskom zastavom,pa ih to ogranicava.
A kako ih to neogranicava utjerivat pare od ljudi sta navigaju???:mad:

Ova ti je na mjestu @cruise line,

Zbilja, u cilju da nam otmu i posljednju kunu ili dolar proširili su suverenitet po svim morima svijeta, od Mediterana prema zapadu preko nultog meridijana i Atlantika, Pacifika i Indijskog Oceana do obala Istočne Afrike i Crvenog mora itd...

A kada treba stati na kraj banditima koji imaju hrvatski OIB onda ih, jema bit, ograničava kurenat i magla! Kakva pokvarenost!

Back