SSM - frka

Ja nekidan u doktorice za pregled, kad ono Bo?žić sjedi tamo čeka red, miran... a vidi ??to se de??ava po brodovima. Nevjerojatno.

Marija Tadin jutros naziva ?žene dvojice kolega koji su upravo stigli doma i moli ih da utječu na mu?ževe da ne daju nikakve izjave u medije.
Pa ??to ih ratko koji tako dobro skrbi o svojim pomorcima nije dočekao na aerodromu i poku??ao demantirati ono ??to su ljudi izjavili?

Marija Tadin jutros naziva ?žene dvojice kolega koji su upravo stigli doma i moli ih da utječu na mu?ževe da ne daju nikakve izjave u medije.

Dokle ta bahatost ide to je za nevirovat. Da ona njih zove da nedaju nikakve izjave za medije. Jos trljan oci i nevirujen.

Triba malo vise akcije da mu se nikad niko vise ne ukrca pa neka krca svoje iz ureda.

znas li ante moj sta je u svemu paradoks? ova marija sta zivka okolo i sva ekipa u kancelariju isto primadu place na kapaljku. svima je duzan. ni jedan nije zaposlen za stalno, svi na odredjeno. prije su imali ugovore na godinu, sadgkad ha je "biznis krenija" na tri miseca. ove malo jace po rangu placa pola - pola (to kad i ako plati) u kunama i dolarima. naravno - drzavi prijavi samo kunsku placu....
mislin, totalna guba i lupez...a ovi ga bespogovorno slusaju...ko je lud, ko pametan, aj ti zakljuci.

Jučer je Malnarica sa riječkog HRT-a dobila poziv i napravila razgovor sa jednim od zapovjednika sa SSM-a. Upljuvak je izgleda reka kako je to nemoguće i da se takve situacije ne događaju na pantaganinim brodima. Vjerojatno je veliki barba ulo?žija svoju lovu u neki od brodi pa se boji za sigurnost investicije... :mad:
Jebate, za onu raminu Ist je izgleda ka ploveći hotel... :udriglavom

Kad imas takav biznis svaka ovakva "reklama" je u biti antireklama. Ne moze on nicim sanirat nastalu stetu. Sad kad mu jos uzmu Princess cruises moze ovima u uredu davat dnevni ugovor.Bolje nisu ni zasluzili.

Ma lako ce on to sanirat,nasi ce otic,ukrcat ce ukrajince i rumunje koji ne znaju za situaciju i brodi ce i dalje vozit.:udriglavom
A sto se tice Princessa oni i ionako su tu nevazna karika,ali oni to mogu dati i bilo kojoj drugoj agenciji ako se ovo procuje vanka radi svoga imidza.:hihi
A ako je i koja druga agencija spretna onda ce i pokusat preuzet Princess ili u najgorem slucaju cemo izgubit posrednika u Hrvatskoj za Princess.:rolleyes:

Novi problemi: Â?Glory IÂ? već deset dana bez vode
Od ??est brodova kojima upravlja Split Ship Managment, osim opisanih problema na Â?Swift SplituÂ?, nevolja ima i na brodu Â?Glory IÂ?, koji je zaustavljen u indijskoj luci Visakka Patanan, nakon ??to je desetak članova njegove posade stupilo u ??trajk tra?žeći iskrcaj, ali prije toga i isplatu zaostalih plaća. Na tom brodu su i četiri hrvatska pomorca koji javljaju da je posada već deset dana bez pitke vode, a pri kraju su im i zalihe hrane. Na Â?Glory IÂ? je do??ao i inspektor ITF-a koji će poku??ati problem posade rije??iti namirenjem potra?živanja od vlasnika tereta, a ne od Split Ship Managmenta.

ma kako ovde uvik vlasnik tereta je kriv?? ljudi bozji - za vodu, spizu, ulje i dijelove - to je posal managementa. place - kako kad, neki vlasnici vole placat direktno, neki priko managementa. i kako to da bas njegovi brodovi fermaju zbog ovakvih pizdarija, uvik neko drugi kriv?

Ovo me podsjetilo kad smo zvali ITF na Zrina u Panamu kad plaće nisu stizale...
Onda je brže bolje doletija tip iz MSC Miamia sa kuferon novaca da mu brod nebi sta... a tek onda su Taljani učinili barufu u firmi...
Još su srali da ko zove ITF da ga više nijedna firma neće ukrcat, buahahahaha...
Evo i dan danas tražin posal...

znas li ante moj sta je u svemu paradoks? ova marija sta zivka okolo i sva ekipa u kancelariju isto primadu place na kapaljku. svima je duzan. ni jedan nije zaposlen za stalno, svi na odredjeno. prije su imali ugovore na godinu, sadgkad ha je "biznis krenija" na tri miseca. ove malo jace po rangu placa pola - pola (to kad i ako plati) u kunama i dolarima. naravno - drzavi prijavi samo kunsku placu....
mislin, totalna guba i lupez...a ovi ga bespogovorno slusaju...ko je lud, ko pametan, aj ti zakljuci.
Bolje primati kakvu takvu placu nego nikakvu...uz to vjerujem da doticna gospodja nije u cvijetu mladosti pa bi joj bilo tesko naci novi posal,nadalje neki ljudi se drze one, bolje struca kruha u hladu nego dvije na suncu;)

Bolje primati kakvu takvu placu nego nikakvu...uz to vjerujem da doticna gospodja nije u cvijetu mladosti pa bi joj bilo tesko naci novi posal,nadalje neki ljudi se drze one, bolje struca kruha u hladu nego dvije na suncu;)

Jebale te struce kruva ako se ujutro ne mozes pogledat u ogledalo. Pa je li stvarno doslo do toga da je moja filozofija kako je sve u novcu ipak pobjedila na kraju?! Tuzno i prestrasno ako je tome tako.

Pa sto ce ti posrednik i to pogotovo u Hrvatskoj. Ili ti fali malo ovakve gimnastike ko sta nudi Bozic???
Ma ne sljivim ja sve te posrednike ali to je valjda neki korak napri za lakse se ukrcat nego kad nema nista.Ipak je lakse skocit do Splita nego do Londona.
A sve ovo mi izgleda kao veliki korak nazad za hrvatski menagement.:mad:

Ma ne sljivim ja sve te posrednike ali to je valjda neki korak napri za lakse se ukrcat nego kad nema nista.Ipak je lakse skocit do Splita nego do Londona.
A sve ovo mi izgleda kao veliki korak nazad za hrvatski menagement.:mad:

Boga ti. Ovo je sta radi SSM je mozda management na rvacki nacin. U normalnom svijetu se ovo zove muljanje,lopovluk,krađa, lesinarenje, reketarenje... nastavi niz

zato i je tako moj dobri raule. struca u ladovini govoris? a meni ovo vise slici na ono...aj utirat cu ga samo malo...a onda, a jebi ga kad nema ramena. opet se meni ovo ne svidja nista, ljudi su umorni, tisina...a eno san dozna ko je i kapo tamo...a boga ti lipo si avanca pod stare dane, s azalee na bozica! a da, zaboravija san - kolege sa fakulteta.

Back