DollarLover
New member
Ja nekidan u doktorice za pregled, kad ono Bo?žić sjedi tamo čeka red, miran... a vidi ??to se de??ava po brodovima. Nevjerojatno.

... ili u najgorem slucaju cemo izgubit posrednika u Hrvatskoj za Princess.![]()
Bolje primati kakvu takvu placu nego nikakvu...uz to vjerujem da doticna gospodja nije u cvijetu mladosti pa bi joj bilo tesko naci novi posal,nadalje neki ljudi se drze one, bolje struca kruha u hladu nego dvije na suncuznas li ante moj sta je u svemu paradoks? ova marija sta zivka okolo i sva ekipa u kancelariju isto primadu place na kapaljku. svima je duzan. ni jedan nije zaposlen za stalno, svi na odredjeno. prije su imali ugovore na godinu, sadgkad ha je "biznis krenija" na tri miseca. ove malo jace po rangu placa pola - pola (to kad i ako plati) u kunama i dolarima. naravno - drzavi prijavi samo kunsku placu....
mislin, totalna guba i lupez...a ovi ga bespogovorno slusaju...ko je lud, ko pametan, aj ti zakljuci.
Bolje primati kakvu takvu placu nego nikakvu...uz to vjerujem da doticna gospodja nije u cvijetu mladosti pa bi joj bilo tesko naci novi posal,nadalje neki ljudi se drze one, bolje struca kruha u hladu nego dvije na suncu![]()
Ma ne sljivim ja sve te posrednike ali to je valjda neki korak napri za lakse se ukrcat nego kad nema nista.Ipak je lakse skocit do Splita nego do Londona.Pa sto ce ti posrednik i to pogotovo u Hrvatskoj. Ili ti fali malo ovakve gimnastike ko sta nudi Bozic???
Ma ne sljivim ja sve te posrednike ali to je valjda neki korak napri za lakse se ukrcat nego kad nema nista.Ipak je lakse skocit do Splita nego do Londona.
A sve ovo mi izgleda kao veliki korak nazad za hrvatski menagement.![]()
zato i je tako moj dobri raule. struca u ladovini govoris? a meni ovo vise slici na ono...aj utirat cu ga samo malo...a onda, a jebi ga kad nema ramena. opet se meni ovo ne svidja nista, ljudi su umorni, tisina...a eno san dozna ko je i kapo tamo...a boga ti lipo si avanca pod stare dane, s azalee na bozica! a da, zaboravija san - kolege sa fakulteta.Bolje primati kakvu takvu placu nego nikakvu...uz to vjerujem da doticna gospodja nije u cvijetu mladosti pa bi joj bilo tesko naci novi posal,nadalje neki ljudi se drze one, bolje struca kruha u hladu nego dvije na suncu![]()