...pogledaj postove na stranicama 15 i 16....
easy poison
svaka cast ali izgubit jednu bitku ne znaci izgubit i rat, sad se poteze po televiziji, novinama i sve je skupa dobilo novu dimenziju
dojucerasnji visoki pokrovitelji ce se jako brzo povuc kad se digne barufa
a na koncu, uvik nam ostaje ulica i palica
mislim da je najgore stufat se, slegnit ramenima i dozvolit da sve padne na pojedince
A s obzirom da nisi poduzeja si nista. Posteno. A da nase ministarstvo zna sta ce trazit mogli su mu dopusnicu uzest cim su prvi put provirili nosom u SSMa. ALi nekome ocito to nije u interesu.
Sad me interesira koje su to financijski potpomognute Udruge,placeni clanovi sindikata(sto bi ovo trebalo bit?;Ako si clan sindikata ti placas clanarinu ne placa tebe nitko ili si mozda mislija na profesionalne sindikaliste parazite sa 11 iljada kuna place,a ocekivat nesto od njih ludom radovanje. Do jucera su surovali sa tim istim Bozicem temeljem kolektivnih ugovora i tukli reket kome??? jasno opet hrvatskom pomorcu i sve je bilo bajno u SSMu.Kad je nestalo suske,ruckova i marendi sad nista vise ne valja i sad ajmo pila naopako.)
pa nego kako? sad kad je sve exponirano, potrudice se opravdat tih 11000kn
dopis je dopis na cije ocitovanje moraju sluzbeno odgovorit
financijski potpomognute udruge u pomorstvu su na listi onih koih primaju potporu, ja listu nemam a ne vjerujem da ih nema
malo Googlea i odma pocne izbacivat na trazeno "udruga pomoraca"...
i evo sad se vidi zasto ljudi kod nas bize od malo odgovornosti ko od kuge, cim se malo exponiras, postavis dva pitanja previse, odma dobijes etiketu - ajde ti ovo, ajde ti ono, sta TI nisi ovo, sta TI nisi ono, sta si mislija s ovim, sta si mislija s onim...
i onda se lipo poklopis usima, gledas svoja posla i puca ti korjen za pomorce, Bozica, ministarstvo, inspekcije, uderuge, SSM i sta ce bit sa drugima - a to je bas ono sta razni Bozici vole
divide et impera...
ako smo spremni pokrenit nesto i poduprit financijski, tu sam kao pojedinac
ako cemo i dalje samo lajat
ja bi zacepija i gleda svoj posal
a koga svrbi nek se cese
samo necemo onda vise o nekim skupovima, podrskama..itd
jer nasa solidarnost u slucaju da nista ne napravimo ne ide dalje od po kila janjetine po glavi i po litre domaceg bilog pa udri slije i balalajka
"...vidi me svitu koliko mogu izist..."
nikad prije pomorci nisu mogli bit okupljeni na jednom mistu zbog prirode svog posla, danas nam internet pruza mogucnost da se povezemo i podupiremo nukleus spreman za povuc prave poteze od zajednickog interesa
istina je kako nam @easy poison kaze, ne mozemo uticat na vitar sta nam puse
ali zato mozemo namistit bolje jidra