SSM - frka

Nakon kontakta sa SSM uputili me za kontejnerske brodove kod CMA CGM , P.Dolinšek a oni da zovem CSM, Columbiju.
Šta se ovo dogadja kakvi su ovo vražiji krugovi????:(

Bizi ca od Dolinseka ka vrag od vruce kase, a ako si clan UPH, javi mi se na PM pa cu ti dati svoju preporuku za CSM, odnosno kod Kap. Stipanicica. :uzdravlje
Inace CSM polako preuzima skoro sve Njemacke Managamente, a ako su te uputili za CMA CGM, onda su im i oni blizu, nije vrag da su se bacili i na Francusko trziste :uzdravlje

Csm

Csm

O Capt. M.Stipanicicu sve najbolje ka sta kaze Casper ja sam preko njih vec priko 5 godina i meni je dobro.A to o preuzimanju Njemackih managmenta je tocno i sire se i dalje ne samo na Francuze nego i na Japance.

Evo kako govno prezentira samoga sebe.

Imal šta novitad o onom brodu, bilo je govora da im je slijedeća rota 'bound' Singapore?
Nadam se da su mirno i sretno pasali Kep'taun!

BTW @ Lampara,
Tek sam sinoć uočio ovaj attachment dolje. Gdje si pronašao ovaj hohštaplerski CV? Zbilja svašta.., he he he!
Kaže: "He finished primary school... znanstveni radovi... scientific works... doktor nauka..."

Che stronzo maledetto, analfabeto!

A pogledajte ovo (iz hohštaplersko-klošarskog CV-a, by copy and paste):

Cofounder of the humanitarian Association that cares for marines and their families –
Association “Sveti Nikola”

:kafa Che Dio ti maledica... ti maledica... ti maledica! Brutto stronzo!

Last edited:
Moj mu?ž se spasio, na putu je za Hrvatsku, ali kolege i prijatelji su jo?? tamo u devetom krugu pakla.

Tko je platija karte,jesu li isplacene sve place i je li ga itko ne daj Boze isa dole zaminit???

Njemu je isplaćeno 90% duga, ostalo smo mu poklonili za likariju, jer će mu sigurno tribati. Ssm je platio kartu i niko ga nije zaminija. Ima jedna zanimljivost, kuharu je do??la smjena ima već dva tjedna. Ukrajinac. A čovik je jo?? na brodu. I tako sad bo?žić "plaća" dva kuhara. Panatika je tako velika i obroci su tako obilni i bogati da stvarno triba dva kuvara da to spreme.:udriglavom.
Ne ponovilo se, nikada vi??e nikome!

Evo demant maloga ratka danas u Slobodnoj.
" Gladni su, pa svaki im tjedan ??aljemo 2000$ u ke??u..."
La?že?? mali ratko, ne ??alje?? 2000$, nego 10 000kn. Od tih novaca oni moraju platiti lanču koja ih odveze na kopno, moraju kupiti stvari za osobnu higijenu, jer ni jednom od njih od dana ukrcaja nisi isplatio niti 1$ ke??a na brodu. Od tih novaca moraju platiti liječnika, je agent neće da snosi tro??kove.
Boca vode za piće u Gabonu ko??ta 2$. Vodu za kupanje im pu??taju svaki drugi dan po pola sata jer neće?? da plati?? tehničku vodu. Vlasnik tereta je platio vodu jer se strojevi nisu mogli pokrenuti. Ljudi se okupaju u toploj vodi onda kad je ugriju u kantama na kuverti. Na isti način peru robu. Brod je ukra??en tiramolima na kojima se su??e lancuni i ??ugamani. Sve je puno ruzine i nikakva pitura to vi??e ne mo?že pokriti. Kad po??alje?? ke?? Western unionom onda im jo?? i naplati?? transfer novca. Ista stvar je sa plaćama. Kad te se suoči sa istinom i kad vi??e nema?? ??to reći, onda se vadi?? kako ni??ta nezna?? i kako te niko ne izvje??tava o stanju na brodu. Jo?? jedna la?ž bolesnog uma.Kad si faca i toliko skrbi?? o svojim ljudima, ??to ne sjedne?? na avion i sam se ne ode?? uvjeriti u stanje na brodu?
? to ti je vrli inspektor Čovo pobiga doma nakon 20 dana, 6 kila lak??i?
Gospodo iz ministarstva, vi koji imate beneficirani radni sta?ž, ??to čekate?! Dali ste mu tri mjeseca da ukloni nedostatke. ??ali bo?že dnevnica koje ste naplatili kad ste do??li u Split! ? to ako se dogodi tragedija na brodu? Ljudi su na rubu iscrpljenosti. Kako će te onda opravdati svu svoju inertnost i be??ćutnost. Vi ste stvorili ratka, vi mu omogućujete da se ovako igra sa ljudskim ?životima!
Zavr??iće sve ovo, ja se nadam, za sve njih. A onda izađi na presici ispred svih tih ljudi i reci ima da la?žu i da su to insinuacije nezadovoljnih supruga.
Valjda smo trebale siditi doma i čekati da nam mu?ževe vrati?? u crnim kesama!

e pa...tribalo bi dat onda jedan intervju kad dodje doma, oci u oci.
sta ja znan, zadnja isplacena placa je za 6 misec. po tome ispada da duguje jednu ipo. a drugo...eno mu jedan brod na filipine, pun zita, u stivama la kukaracha, nece da prime teret. povrj svega...pukla i osovina propelera, pa nema mrdanja. navodno...da ce u skver u kinu???!!!

e pa...tribalo bi dat onda jedan intervju kad dodje doma, oci u oci.
sta ja znan, zadnja isplacena placa je za 6 misec. po tome ispada da duguje jednu ipo. a drugo...eno mu jedan brod na filipine, pun zita, u stivama la kukaracha, nece da prime teret. povrj svega...pukla i osovina propelera, pa nema mrdanja. navodno...da ce u skver u kinu???!!!

Neće on oči u oči, ne brini. Ko će dati muda za tako ne??to. Hrabar je samo kad se slu?ži perfidnim la?žima i kad psiholo??ki iscrpljuje ljude, čekajući da jedan po jedan odustanu od svojih plaća i napuste brod. Onda avionska karta sti?že isti čas.
Istina je da duguje samo plaću za 7, a i to je navodno platija jučer, ali na koji način smo mi izbili te novce? Koliki svakodnevni pritisak smo morali raditi.
? to je beskrajno ?žalosno i poni?žavajuće.

Njemu je isplaćeno 90% duga, ostalo smo mu poklonili za likariju, jer će mu sigurno tribati. Ssm je platio kartu i niko ga nije zaminija. Ima jedna zanimljivost, kuharu je došla smjena ima već dva tjedna. Ukrajinac. A čovik je još na brodu. I tako sad božić "plaća" dva kuhara. Panatika je tako velika i obroci su tako obilni i bogati da stvarno triba dva kuvara da to spreme.:udriglavom.
Ne ponovilo se, nikada više nikome!

Ajde nije bas isplaceno 90% ali nema oprosta nema uzmaka. Znam kako se radi naplata potrazivanja u Hrvatskoj i vjerujuci u nase "pravosudje"(ovo je u navodnicima da izbjegnemo sad iza ovoga posta jos 50 postova o hrvatskom pravosudju) nece trebat dugo cekat na ostatak novca zajedno sa kamatama. Pored toga zasto govnjaru to oprostit.
Sad se pitate zasto Bozic placa dva kuvara? Pa da je pametan izasa bi u slobodnoj sa clankom da spize ima toliko da ne moze sve pripremit jedan kuvar. Tako bi ja odigra da sam na njegovom mistu.A istina je da ovaj ukrajinac nece doma jer zna ako ode da ce pare vidit jedino ako priko Urala potegne do Splita,ali za to su jako male sanse.

Ajde nije bas isplaceno 90% ali nema oprosta nema uzmaka. Znam kako se radi naplata potrazivanja u Hrvatskoj i vjerujuci u nase "pravosudje"(ovo je u navodnicima da izbjegnemo sad iza ovoga posta jos 50 postova o hrvatskom pravosudju) nece trebat dugo cekat na ostatak novca zajedno sa kamatama. Pored toga zasto govnjaru to oprostit.
Sad se pitate zasto Bozic placa dva kuvara? Pa da je pametan izasa bi u slobodnoj sa clankom da spize ima toliko da ne moze sve pripremit jedan kuvar. Tako bi ja odigra da sam na njegovom mistu.A istina je da ovaj ukrajinac nece doma jer zna ako ode da ce pare vidit jedino ako priko Urala potegne do Splita,ali za to su jako male sanse.

Nemojte mi dirat biv??eg ??efa,nije on tako crn ima ne??to i sivoga......;)

@Nera,
Nadam se da vam muz donosi sa sobom doma i nesto friskih fotografija sa toga broda,pa da pokaze malo u kakvom stanju bozic drzi ljude tamo,a ne ovako da se u novinama vidi samo njegova strana price i demagogija s kojom pokusava obmanit javnost.

@Nera,
Nadam se da vam muz donosi sa sobom doma i nesto friskih fotografija sa toga broda,pa da pokaze malo u kakvom stanju bozic drzi ljude tamo,a ne ovako da se u novinama vidi samo njegova strana price i demagogija s kojom pokusava obmanit javnost.

sad ce ti bit u 18:30 na Vijestima (RTL)
Ima jedna reporta?ža o tome sad san slu??a najavu !! bas me interesiraju slike broda :D

Back