Nakon kontakta sa SSM uputili me za kontejnerske brodove kod CMA CGM , P.Dolinšek a oni da zovem CSM, Columbiju.
Šta se ovo dogadja kakvi su ovo vražiji krugovi????![]()
Evo kako govno prezentira samoga sebe.
Che Dio ti maledica... ti maledica... ti maledica! Brutto stronzo!Moj mu?ž se spasio, na putu je za Hrvatsku, ali kolege i prijatelji su jo?? tamo u devetom krugu pakla.
Tko je platija karte,jesu li isplacene sve place i je li ga itko ne daj Boze isa dole zaminit???
Tko je platija karte,jesu li isplacene sve place i je li ga itko ne daj Boze isa dole zaminit???
. e pa...tribalo bi dat onda jedan intervju kad dodje doma, oci u oci.
sta ja znan, zadnja isplacena placa je za 6 misec. po tome ispada da duguje jednu ipo. a drugo...eno mu jedan brod na filipine, pun zita, u stivama la kukaracha, nece da prime teret. povrj svega...pukla i osovina propelera, pa nema mrdanja. navodno...da ce u skver u kinu???!!!
Njemu je isplaćeno 90% duga, ostalo smo mu poklonili za likariju, jer će mu sigurno tribati. Ssm je platio kartu i niko ga nije zaminija. Ima jedna zanimljivost, kuharu je došla smjena ima već dva tjedna. Ukrajinac. A čovik je još na brodu. I tako sad božić "plaća" dva kuhara. Panatika je tako velika i obroci su tako obilni i bogati da stvarno triba dva kuvara da to spreme..
Ne ponovilo se, nikada više nikome!
Ajde nije bas isplaceno 90% ali nema oprosta nema uzmaka. Znam kako se radi naplata potrazivanja u Hrvatskoj i vjerujuci u nase "pravosudje"(ovo je u navodnicima da izbjegnemo sad iza ovoga posta jos 50 postova o hrvatskom pravosudju) nece trebat dugo cekat na ostatak novca zajedno sa kamatama. Pored toga zasto govnjaru to oprostit.
Sad se pitate zasto Bozic placa dva kuvara? Pa da je pametan izasa bi u slobodnoj sa clankom da spize ima toliko da ne moze sve pripremit jedan kuvar. Tako bi ja odigra da sam na njegovom mistu.A istina je da ovaj ukrajinac nece doma jer zna ako ode da ce pare vidit jedino ako priko Urala potegne do Splita,ali za to su jako male sanse.
Nemojte mi dirat biv??eg ??efa,nije on tako crn ima ne??to i sivoga......![]()
morat ces od boga zatra?žit oprost sta si bija u "kontaktu" sa tin đavlon![]()
@Nera,
Nadam se da vam muz donosi sa sobom doma i nesto friskih fotografija sa toga broda,pa da pokaze malo u kakvom stanju bozic drzi ljude tamo,a ne ovako da se u novinama vidi samo njegova strana price i demagogija s kojom pokusava obmanit javnost.