Globtik

...A inace moj najstariji brod je ima 4 banke, tri broda su bili stariji od mene, a opet nisu bile bas tolike ramine jer su se odrzavali koliko smo mogli.(koliko je firma dala:))
Tako da ko sto kaze manji godine nisu vazne...

Pa jasno da nisu vazne.Evo ti npr. ja imam 37 punih,a svi mi govore da parin ka da iman 18.A vidi kokola i Turista ka da su vragu sa lopate utekli,a tu sam negdi po godinama u sredini izmedju njih dvoje. Zato napominjem odrzavanje,preventive maintenance. Ili po nasu bolje sprijecit nego lijecit.

A moj @Frankie, ovde se neki nemogu zaposlit ni ka pomorci, a zna se da danas pomorac moze biti svatko. Eto do cega je doslo.

A moj @Frankie, ovde se neki nemogu zaposlit ni ka pomorci, a zna se da danas pomorac moze biti svatko. Eto do cega je doslo.

Prije se znalo reci da brod sve primi sto p...a rodi, malo vulgarno ali prije je tako i bilo, danas su se vrimena prominila, danas nije lako doci do ukrcaja, nakon 6 mjeseci neuspjesnog trazenja po netu, jedino mi je gloptik vrlo brzo nasao ukrcaj, zasad nemam zamjerke na njih.
A pogotovo nasi pomorci koji nisu casnici, sve teze i teze mogu naci ukrcaj za pristojnu placu, sad vec treci casnici imaju problem za ukrcaj jer sve strane kompanije krcaju filipince kao trece casnike.
Pa ti sad zavrsi kadeturu i ukrcaj se za treceg i doguraj do drugog casnika.
Pozdrav sa Pacifika!

i kad doguras do drugoga...opet tesko. pa ako si prvi na suvi teret...opet tesko. pa onda i barba / kapo... ljudi moji....nije lako, zato zaboravite gymove, internete, i sto ojra viska...uvati sta imas i bori se. jebi ga, ja san ima tri dolara na dan...a danas...puno, ne smin rec

nema veze. ima ih na globtika sta zaradjuju dobro, ima ih sta zaradjuju lose...jos uvik bolje nego na puno ostalih. boli me livo kolino za popizdit, iman cetrsedan godina, znan igrat na balun a real me nece????? kako to? svak po glavi i znanju. ja san na globtika prije devetnajst godina ima devet kila zelenih, isto ka kapo englez. i sta sad?

kako se ono rece? nevaljalon kurcu svaka dlaka smeta. vepar, vodopivec, zorovic...stiv...koliko vridis, toliko plate.

Ovo o vridnosti i placi se ipak malo iskrivilo u zadnje vrime. Kako se ko snadje i proda pricu. Za sve drugo tu je uvik servis sa kraja;)

Ovo o vridnosti i placi se ipak malo iskrivilo u zadnje vrime. Kako se ko snadje i proda pricu. Za sve drugo tu je uvik servis sa kraja;)

za servis s kraja neznam!!!:rolleyes: kad oni odlaze s choperom onda i ti gres s njima:udriglavom a oni ni ne moraju doc samo neka pogon stane a ti si upleten lipo u kabinu tusiraj se i pojdi doma.
tako je barem kod mene.

ali ovo drugo ti stoji:uzdravlje

iman vepra zovemo ga sense pits (ili change pitch) danac maminjorgov igrac
znaci maersk line pa maersk drilling sidi na osnovici 16T$ +dp bonus + godisnji
+kursevi uglavnom 250T$ zavrti godisnje za 7miseci rada

covjek ne da nezna, nece ,nego nerazumi nista ja neznam sta je on prije radia
a to nije moje misljenje vec i mojih kolega i sve je lipo jer drugi trcu za njim
misec dan oil sample i sredivat kartele za avion

sad on je provea 10godina i vise na Maerska ?????
sta ga god pitas a to je radia mehanicar a to je radia struja to je radia strojar
a sta si ti radia sokole???

jeb... bitna je putovnica i lipa prica

sta si vise prica je strasno bitna

pa i kod gloptika je bilo veprova ala Lujo Lasica Logistika LLL a drugi momci su orali a on se znojia prije smjene u separator roomu i na firmi je bia ludilo

Last edited:
ZA ONE KOJI TRA??E KADETURU!!!

Pozdrav svima!

Pro??lo ljeto sam se javio u Globtik za kadeturu i u međuvremenu sam je odradio na jednog drugoj kompaniji, i od onda im se nisam javio, nebitno.

Bitno, danas me je zvala ?žena iz Globtika i ka?že da neka firma tra?ži kadete!
Pa eto, svi oni koji tra?že ukrcaj za kadeta javite im se!

Dobro more!

Pitanja za intervju - asistenta stroja

Pitanja za intervju - asistenta stroja

Je li itko pozvan na itervju u globtika za shell kao asistent stroja u utorak i da
li je informiran od prija??njih pristupnika kako izgledaju ti ispiti. Lako za engleski, psiho test, test inteligencije i matematiku nekako, kako izgleda ispit iz mehanike koji je to đavo :mad: ? zna li iko i??ta? kakva su pitanja ?:udriglavom

To je mene zamalo uni??tilo.. dali su mi proračun grede sa dva oslonca.. zamalo nisan pro??a.. a tip koji ispituje, ka da je ispa Or??uliću iz bor??e.. strava.. :udriglavom

Back