A di je ovi junak ??ta duguje adresu...![]()
Asti miša, za ove solde bi se i Frenkie zaletija...
A di je ovi junak šta duguje adresu...![]()
,ali brzo će i to,ako bog da dogodine.
A ovo treći svi moramo ili smo morali proći,plaće su jadne,ali biti će bolje...
Dobar si sokole, per aspera ad astra...
S terca na prvog u godinu dana, ma bravo, ispravi me ako falivan...
P.s. podili s nama jadnima ki je ti Grego šta dili dolore...![]()
48 000 $ misecno????
pa sta je to moguce??
@antezd
Ante sta se ne pokusas javit onom svom kapetanu sta ima 48 kilo dolara misecno na Grega i vidit je li tamo krcaju trece???

ni kriv ni du?žan....ante, ante svi smo za te. sad si okrenija plocu. 48 iljada za 3 miseca je 16K. to nije nista narocito a ni lose.bonus mozes a i ne moras dobit, ok neka uleti - 18K. izmedju 42 i 18 ima malo razlike. a kapo sta ulazi u makinju 4 puta na ugovor... bar mu ime nisi mora spominjat! prica ti ne drzi vodu, aj sidi na ledja,jos malo pa ce zora.
jeba vas stres i te nove terminologije! ja san dok san bija na nasega ,sta uvik po 9 miseci na brodu, taman mos rodit. 14 miseci bez aircona...a sta stres??? je, onda je bilo lakse, nije bilo papira... ma nije bilo ni hidraulike pa smo macama otvarali glavu. jeben ti stres! evo me bas trese 11 godina gastarbajteriranja i 17 godin navigacije...valjda san do sad triba bit protresen i mrtav. i dobro oni pita da se izjednaci posal sa baletanima (a svi znamo di in vuku seksualne sklonosti)! prije su matrikule imali strikani, a sad pari mi se strine.
jeba vas stres i te nove terminologije! ja san dok san bija na nasega ,sta uvik po 9 miseci na brodu, taman mos rodit. 14 miseci bez aircona...a sta stres??? je, onda je bilo lakse, nije bilo papira... ma nije bilo ni hidraulike pa smo macama otvarali glavu. jeben ti stres! evo me bas trese 11 godina gastarbajteriranja i 17 godin navigacije...valjda san do sad triba bit protresen i mrtav. i dobro oni pita da se izjednaci posal sa baletanima (a svi znamo di in vuku seksualne sklonosti)! prije su matrikule imali strikani, a sad pari mi se strine.
Trazi dalje, bolje, ukrcaj se negdi... Magaza ce te primit rasirenih ruku kad postanes casnik/elektricar/inzinjer.
Sritno!![]()
Colina, GWF ima masu cudne standarde za moj ukus...
Masu je ljudi sa njih doslo ode u mene prosli misec, a naravno ovi moji objerucke prihvatili seniore sa Tanker iskustvon...
Drz se ti Majke Afrike, ako bog da cili UPH prisa tamo...
Kako ce ti ko od njih odgovorit, a ko ce in dat net na brodu... Sacekaj jos 3-4 dana Al Debella, pa ces cut sta misli o Shellu, ovo je n-ti put da su mu produzili ugovor i poslli ga na raminu Onobu, bice in jako zahvalan, a bidan ima karte za Metallicu prikosutra, a je popusija po ko zna koji put, hehehe
To Netijace.Iman osjecaj da si bidnoga AL Debeela uvalija u govna ni kriva ni duzna. Ajooooj. Nadam se samo da barba nece bit zlocest ka ja pa ic provjeravat kada je bio koncert metaliuce i tko se tada trebao ukrcat.

Je po??tovani Odisej, nisan na Onobi bija, dodu??e sad kad su karte na stolu neke stvari su mi sile na msto i lampica svitli. ? ta nije lo??e. Znan čovika koji ju je da Shellu i otad ja mislin da puno mirnije i slađe spava. ? ta je reka, jedna briga manje. No da se osvrnem na thread koji nema veze sa Shellom, jer san ga i ja pročita sad kad se počelo kopat po pro??losti. Vidin da je bilo puno nezadovoljnih Globtikom. Meni je ovo drugi put u 12 godina da se krcan preko njih i nijedan put nisan ni??ta lo??e do?živija od njih, za??to su iskustva nekih drugačija?![]()