Sve ovisi ali koliko ja cujen uzimaju dosta kadeta sad. Kolega mi se ukrca npr 3 miseca nakon sto je prvi put otisa u agenciju da se javi. Prije potvrde ukrcaja mora je rijesavati neke online testove koji nisu bas lagani cuja san da ljudi redovno padaju to.ЯR_23;191245 said:pozdrav ljudovi..jucer bzvz posla mail nisan jos kako treba niti pocea trazit kadeturu..posla samo par mailova za pocetak i danas primija od thomea povratni mail..
Thank you for showing interest in our Company.
Please be so kind and fill up attached form and return to me along with scanned certificates, SB and passport.
Thanks and best regards,
poslali su mi cadet interview i personnel form u wordu..
da li je to dobar znak ili to uobicajeno salju svima? i di salju kadete na koju vrstu broda?
Sad kad si to sve posla nebi ti bilo lose svratiti u agenciju u zadru kad budes u prolazu pa da se osobno pridstavis. A ovo je automatski odgovor 99 posto.ЯR_23;191254 said:posla san im sve ispunjeno taj cadet interview i personnel form...i SB..svjedodzbe i putovnicu...
nakon par minuta mi se javila i poslala ovo..
Thank You very much. Pls monitor Your e mail, You will receive logical Index test with instructions from our training department in Philippines.
Have a good day !
Thanks and best regards,
To sam i ja popunio nedavno, tj poslali su mi mail sa time da popunim pa ce javiti ako sta bude, ugl. ako se ne varam gospodja, crew menager mi je rekla da poslije slijedi test engleskog, itd itd.ЯR_23;191245 said:pozdrav ljudovi..jucer bzvz posla mail nisan jos kako treba niti pocea trazit kadeturu..posla samo par mailova za pocetak i danas primija od thomea povratni mail..
Thank you for showing interest in our Company.
Please be so kind and fill up attached form and return to me along with scanned certificates, SB and passport.
Thanks and best regards,
poslali su mi cadet interview i personnel form u wordu..
da li je to dobar znak ili to uobicajeno salju svima? i di salju kadete na koju vrstu broda?