THOME u Zadru

pozdrav ljudovi..jucer bzvz posla mail nisan jos kako treba niti pocea trazit kadeturu..posla samo par mailova za pocetak i danas primija od thomea povratni mail..

Thank you for showing interest in our Company.
Please be so kind and fill up attached form and return to me along with scanned certificates, SB and passport.

Thanks and best regards,

poslali su mi cadet interview i personnel form u wordu..

da li je to dobar znak ili to uobicajeno salju svima? i di salju kadete na koju vrstu broda?

Ovisi za sta ides, oni ti automatski posalju to da te imaju u bazi.Ne mora znaciti da ce te krcati, kad ti se bas agent javi na mail onda si siguran.Zao mi je sto ti to pisem jer i ja sam proslo ljeto dobio takav povratni odgovor i tek sada u 3 mjesecu idem .

ЯR_23;191245 said:
pozdrav ljudovi..jucer bzvz posla mail nisan jos kako treba niti pocea trazit kadeturu..posla samo par mailova za pocetak i danas primija od thomea povratni mail..

Please be so kind and fill up attached form and return to me along with scanned certificates, SB and passport.

Thanks and best regards,

da li je to dobar znak ili to uobicajeno salju svima? i di salju kadete na koju vrstu broda?
Sve ovisi ali koliko ja cujen uzimaju dosta kadeta sad. Kolega mi se ukrca npr 3 miseca nakon sto je prvi put otisa u agenciju da se javi. Prije potvrde ukrcaja mora je rijesavati neke online testove koji nisu bas lagani cuja san da ljudi redovno padaju to.
Koliko znan nase kadete vecinon krcaju na producte ili vlcce ovisno koji te kadrovik spadne.
Internet je mukte koliko ja znan i kolega mi kaze da je zasad zadovoljan sa svime na brodu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

posla san im sve ispunjeno taj cadet interview i personnel form...i SB..svjedodzbe i putovnicu...
nakon par minuta mi se javila i poslala ovo..

Thank You very much. Pls monitor Your e mail, You will receive logical Index test with instructions from our training department in Philippines.

Have a good day !

Thanks and best regards,

ЯR_23;191254 said:
posla san im sve ispunjeno taj cadet interview i personnel form...i SB..svjedodzbe i putovnicu...
nakon par minuta mi se javila i poslala ovo..

Thank You very much. Pls monitor Your e mail, You will receive logical Index test with instructions from our training department in Philippines.

Have a good day !

Thanks and best regards,
Sad kad si to sve posla nebi ti bilo lose svratiti u agenciju u zadru kad budes u prolazu pa da se osobno pridstavis. A ovo je automatski odgovor 99 posto.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Inace taj test je test logike i ima nekih 50tak pitanja koje moras odgovoriti u 12 MINUTA... Ja sam svojevremeno rijesio nekih 20tak i prosao sam... Jedini razlog zasto nisam otisao jest taj sto nisam si mogao priustiti 6 mjeseci ugovor i placu od 615 dolara...

ЯR_23;191245 said:

Thanks and best regards,

To sam i ja popunio nedavno, tj poslali su mi mail sa time da popunim pa ce javiti ako sta bude, ugl. ako se ne varam gospodja, crew menager mi je rekla da poslije slijedi test engleskog, itd itd.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni je jutro stigao LI test, 50 pitanja u 12 minuta. RijeÅ¡io 22 pitanja ali nisam proÅ¡ao. :o Ipak na engleskom ne mogu razmiÅ¡ljati brzo kao na hrvatskom, neka pitanja pročitam 2 puta, a neke riječi za koje se pita značenje niti ne znam pa dok ih provučem kroz translate ili izračunam postotak kada se traži u zadatku... Pozitivno je makar Å¡to odmah stigne mail s rezultatima pa se ne nadaÅ¡ bez veze. :P

Aplikaciju s ona dva upitnika sam poslao joÅ¡ početkom 1. mjeseca. U Thome Zadar su mi rekli da će LI test doći za tjedan dana...doÅ¡ao je za viÅ¡e od mjesec.

Last edited:
evo i meni je dosa taj test jutros sad sam rijesio 30 pitanja i pise da sam prosao..i da cu imat jos jedan test

Greetings from Thome Ship Management Pte Ltd

Congratulations on passing the LI Exam.

You will receive a link to the Predictive Index (Personality profiler) online assessment. This is a survey and not a test.

Meni isto stiglo, sad sam na putu ali u pon cu to rijesiti onda, nadam se da cu proci

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pozdrav

Evo i meni je stigao test.
Vi koji ste rjeÅ¡avali jel možete reći kakva su pitanja u tom LI testu?
Da znam Å¡to očekivati?

da li tko zna nakon koliko dode link za ovaj PI test? jer ja san prosa jos prekjucer onaj LI exam i u mailu mi je pisalo da mi treba doc link za taj drugi, no medutim nista mi nije doslo. :confused:

Pozdrav ekipa, evo prosa sam test ali iman drugi problem...Zva sam ih u agenciju i receno mi je da kompanija ima restrikciju da prima kadete do 27 godina, a ja iman 28...nisan jos dobija povratnu informaciju da li ce me odbit jer cekaju sluzbeni odgovor iz Singapura...ima li ko vamo na forum da je isa kod njih iznad 27? Mislim da je danas lakse otic na misec nego ka kadet na brod...

Back