THOME u Zadru

istina,jbga kad skoblar neda,ili mu oni iz singapura ne daju vise da daje,,,
meni je poznanik bio 2010. tamo i kao treci je ima 5000$ za 4mj na oil/chem tankeru-a nedugo iza toga su poceli ugovori za filipe od 3000$ i 6mj...

istina je ovo prvo dotični bi tia pokupit razliku sebi i malo se obogatit.da to ti je bila plata tercu kad san ja bia tamo.samo za omijer koliko se smanjilo ja san ka kadet ima 1800 dolara koliko znan danas ko in ide za kadonju ima 600 dolara.od 2009 je počela politika sa filipinskim plačama i sa tiranjem evropskih juniora.a i več im je tada pun kurac brodi bilo full sa filipincima jedino bi zna bit koji rumunj struja.sičan se kad smo preuzimali novogradnje od marinvesta u splitu 2 broda su bila full sa filipincima.

Ajde naftas tanker
al chemical zs te pare je smijesno
ja na kontejneru imam 30% vecu placu
Placa za sekonda palube je bila 6500 iljada dolara prije nekoliko godina.
Onda je uletia filipinski standard tj cca 3500 iljade.
Sumnjam da Skoblar ima veze sa tim.

Send from my Mobitelnik

Technical Superintendenta ( Vessel Managera ) ( 2 izvrsitelja

Technical Superintendenta ( Vessel Managera ) ( 2 izvrsitelja

jutros friski oglas

Trazim Technical Superintendenta ( Vessel Managera ) ( 2 izvrsitelja ) za dva + dva Ethane carriera kapaciteta 27.5 K cbm. Posto je najniza temperatura -163.5 moguc prijevoz LNG-a. Trade USA - Norway. Max press 6.5 bar u C type Bi-Lobe tankovima. Propulzija i Generatori DF. Pozicija Thome - Zadar. Za pocetak, 8 mjeseci Singapur-Kina dok se brodovi (4) ne isporuce. Zainteresirani posaljite mail na : damir.maric@thome.com.sg

Dobar dan gospodo

Dobar dan gospodo

Ovo sam danas primio pa nekome mozda bude korisno

Thanks for filling-up the form. Please note below and advise if you are interested before we proceed further with your assessment.

Position: 2/O
Vessel: VLCC on hot lay-up
Duration of contract: 3 Months (+/- 30 days)
Joining date: MID Feb 2015
Rate: USD 180 per day / All included (OT, leave pay etc..)

Thank you & best regards,
Sally

Rosalie Oviso | Senior Crewing Executive | cid:image001.png@01CDCC05.B2F5D310

Singapore | Mobile: +6597724145 | DID: +6563294356 | TEL: +6562207291

E-mail:rosalie.oviso@thome.com.sg | Skype: tog.rosalie

Thome Group | As Owner’s Agent

Kolege , ima li ko informaciju kakva im je situacija sa juniorima na hemiji ? Izlaze li im koja novogradnja do nove godine ?

Ja san posla ovoj firmi aplikaciju za kadeta. Nakon šta san posla nazva san da vidin kakvo je stanje sa ukrcajem kadeta.
Rečeno mi je da moran položit nekakav test iz eng. jezika koji će mi poslat na e-mail i tek onda će me uzet u razmatranje. Nakon toga san joÅ¡ dva puta mora zvat jer mi niÅ¡ta nije posla i svaki put mi kaže da će mi poslat taj test ali ga nikad ne poÅ¡alje.

da malo bumpam temu.... dobio sam mail od ove kompanije al ne piÅ¡e nikakva pozicija ni niÅ¡ta... ima li kakvih novosti o njima? pročita osam ovu temu i vidim da nitko nema baÅ¡ neko miÅ¡ljanje o njima

We would like to have a skpye interview and details will be as follows.
Please advise your skype id.

Date: 08 June 2015
Time: 4.00pm (Singapore Time)

I will also be sending you a separate link on a short questionnaire, with no right and wrong answer.
Please complete the questionnaire prior to the interview.

Please confirm if the timing for skype interview is ok with you.

Thanks & Brgds,

Jayanthi Ganesan | HR Executive | Untitled-1
Singapore | DID: +6563294813 | TEL: +6562207291
E-mail: jayanthi.ganesan@thome.com.sg
Thome Group | As Owners Agent

Poštovanje imam iskustva na tankerima ali ne kao oficir pa su mi telefonski odg da oficire bez iskustva krcaju za 4/O 1500 dolara i da slabo krcaju nase juniore. Zna li neko vise o tome i jeli tko dobio slicnu ponudu jer na ciloj temi nisam nasa nista o tom ranku i dali se puno ceka na ukrcaj. Pretpostavljam da se nakon uspjesnog ugovora ide za 3/0 na filipinskim ugovor ili ne?? Pozdrav fala na odg

To ti je sada novo sto thome pokusava da uvede uglavnom na manjim brodvima i na brodovina gdje ima problem da se pokriju radni sati.. posao su ti papiri za porat administracija i publikacije.

Jesu li uveli additional oficira na sve brodove? Ima li neko da nas update-uje sa duzinom ugovora za juniore palube i platama?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Nazalost additional 3rd officer se krca samo kada se za to ukaze potreba, kada brod ide WAF gdje se ocekuje veliki broj STS operacija ili kad se rade kratka putovanja. Onog momenta kad workload postane podnosljiv extra officer pakuje kufere i ide doma, tako da to nekad bude samo mijesec dana. Ugovori su 4 mijeseca na brod, kad se iskrcas pitaju te kad si spreman da se vratis i na osnovu toga se pravi planing za sledeci ukrcaj. Nasi juniori se u 90% slucajeva krcaju preko preporuke, posto se Zadar office siri i ima dosta nasih superintendenta, nije tesko uhvatit vezu. Plate nisu lose (3/O od 5 do 5.5k USD, 2/O od 6 do 6.5k USD), dosta se brzo napreduje jer uvjek imamo manjak seniora, tako da za mlade ljude zeljne dokazivanja i rabote thome je prilicno dobra firma.

Plača ovisi kako kome menii su prvo nudili 2012 filipinski lovu odijeba sam ih a ove godine 4000 dolara za nekek LPG. Lova je bila 5000USD tamo ali davno u dobra zlatna vrimena. Tad san ka kadet ima 170O usd. Koliko mi je ovi prijatelj spominja ka sekondo nem priko 5000 tako da te plače koje su nevedene gore možda kako kojem vetaÅ¡u iz offica.

Last edited:
Amnesty kao sto sam i napisao gore 90%(a u vecini slucajeva i 100%) juniora i kadeta iz HR i CG se krca preko jake preporuke, samim tim i plata zavisi od toga na koju si Fleet grupu i na kojega ownera. Situacija u Zadar office se promijenile na bolje u zadnjih godinu dana od kad je Capt.Matijasevic postao sef novog ureda i siguran sam da ce u skorijoj buducnosti biti puno bolja nego ranije.

Pozdrav kolege.

Procita san cilu temu ali nista o mojoj bransi-elektricarima.
Ima li ko da zna nesto o tome ili naviga ka struja pa da malo napise o tome(potrebni breveti, placa, opis posla itd)?

Unaprid zahvaljujem za bilo kakvu vrstu info-a. Zivili!

Ja jos ne sretoh nijednog sekonda da ima 6 ili 6.5 k. Po onome sto ja znam i sto je zadnja usvojena politika firme jeste da vise nema evropske plate za trece koja je bila oko 4850 $ vec je plata 3200 $. Mogucnost ugovora kako se dogovoris ili 4 ili 6 +/- 1. Za sekonda je vec neko vrijeme plata 5000 $ na tankerima. Na teskoj hemiji se moze izaci 500 dolara gore. Te plate od 6500 nezavisno od koje flote nisam cuo da iko ima. Ako grijesim molim kolegu da me ispravi i da mi kaze koja flota placa toliko. Poz

Back