THOME u Zadru

Ne ič čeÅ¡ na filipinske uvjete sve do pozicije čifa a nije isključeno bilo ni da ka čif pođeÅ¡ pod tin uvjetima jer je ka thome je izgubia povjerenje u evropljane i ti bi sad bia novi đir juniora evropljana koje su ponovno počeli uzimat jer su u međuvremenu sve juniore evropljane Å¡utnili zbog filipa.Sve brevete koje si navea ima san od prije plus dodatne tankerske.Nije mi bia prvi ukrcaj za terca a bia san kadet na thomea kad se tamo iÅ¡lo za ljudske uvijete plovit a ne životinjske.Prije su ti snosili troÅ¡kove lječničkog i vize i firma je bila odlična ali nastupom krize sve je otiÅ¡lo u kurac i tamo.Sam procjeni ako ti ponude ukrcaj a ako imaÅ¡ love plati te brevete i aj na brod i biži ča nakon iskustva a ako imaÅ¡ Å¡ta bolje ka Å¡ta san ja ima onda se drži toga.Uglavnom sritno.

Nemam trenutno ništa, ne biram, bitno da se ukrcam bilo di a na Thome-u imam neka poznanstva pa sam mislija tamo probati.
Mislija sam otici jednu kadeturu ako ce me uzeti posli za terca (jer sumnjam da bi me odma uzeli za trećeg). Nemam iskustva na tankerima uopće, kadeturu sam na bulku odradio. Za kadeturu treba tanker familiarization koliko znam. Plaća kadeta je prije bila 1600$, sad je oko 600$, tako neÅ¡to. No nije u parama stvar, nego ako me oni poslije ne uzmu za trećeg (jer koliko čujem kadetura kod njih ne garantira ostanak u firmi), koliko mi uopće vrijedi iskustvo kadeture na tankeru, kad svi traže iskustvo u svojstvu časnika? Onda sam i nakon te kadeture na istom pri daljnjem traženju posla...

Thome Singapur trazi 3/O
za chem. tanker.

Nisam siguran, mislim da su adv. oil + adv. chemical uvjet,
zovite, pitajte.

Ugovor: 6 mjeseci

Placa: 3150 zelenih prekobarskih

Ukrcaj: 17.01!!!!!!!

Kontakt osoba: capt. Davor Peros
Tel: +385 23 400 135
Mob: +385992676799
mail: davor.peros@thome.com.sg

Sretno!

nikako mi nije jasno zasto traze tanker familiarization za ukrcaj asa struje. Mislim da nijedna firma na svitu to ne trazi:udriglavom

to je oko 5000 kuna ako se ne varam? ima ko da je nedavno polaga pa zna noviju cjenu

Baš glupo

Baš glupo

Å to će koji k... passenger safety čovjeku koji ide na putničke, ovo viÅ¡e nije normalno !

U 5 godin po putnickima me je masu agenata pitalo iman li ti brevet ma ga opet nikad nisan polaga. Rvacka izmisljotina. Nikad me u firmi nije to pitalo

nikako mi nije jasno zasto traze tanker familiarization za ukrcaj asa struje. Mislim da nijedna firma na svitu to ne trazi:udriglavom

to je oko 5000 kuna ako se ne varam? ima ko da je nedavno polaga pa zna noviju cjenu

malo je stara tema al eto

ja sad polažen i dođe 2700+ispit

pošto san ja odjedanput 4 breveta dobija san za 2300 kn+ispit

ugl. pročita san cili temu i moje pitanje je sljedeće

DAli su primjeri ovih plaća i u većini kompanija ili je Thome tu malo specifičan prema nama balkancima

malo je stara tema al eto

ja sad polažen i dođe 2700+ispit

pošto san ja odjedanput 4 breveta dobija san za 2300 kn+ispit

ugl. pročita san cili temu i moje pitanje je sljedeće

DAli su primjeri ovih plaća i u većini kompanija ili je Thome tu malo specifičan prema nama balkancima

specifičan je u tome Å¡taÅ¡ ka junior ič za filipinsku plaču ili ako si kadonja ili ass.zaÅ¡to a zato ta seru da su izgubili povjrnj u vropsk juniore pa da ga oni tobož moraju vratit a i naravno krivnja je i u maning agntu zvanom valerio skoblar koji j totalni kreten pa se n zna izborit za hrvate.mene su zvali 2 godine nakon kadture u njih za to filipnsko sranje ja u međuvremenu bia na zodiaca di san i sada na normalnim vropskim uvjetima i reka mu fuck off a on meni ka da bi triba bit sritan jer mi nudi to sranje a ja mu reka visinu sadaÅ¡nje plače i poklopia.od thomea u zadru nemoj očekivat niÅ¡ta dobro daleko je to od thomea kakav je nekad bia i od one platne liste koja ti je gore zakačena

Ima li ko info dali ce sad,otkad smo u EU,vratit i za juniore platu i ugovore na euro standard a ne filipino?

Ima li ko info dali ce sad,otkad smo u EU,vratit i za juniore platu i ugovore na euro standard a ne filipino?

ne a niti ti to sa eu ima ikakve veze pa vise i Å¡veđane i norvežane ne krcaju ka juniore a u ostalom sam thome j u singapuru i zasebno cila grupa u manili. neku normalnu plaču ka junior na thomea moÅ¡ zaboravit jer su neki naÅ¡i ljudi u officu tamo poprimili filipnsku pamet a i ima ih poprličan broj takvih a i draži su in kosoki duguročno gldano plus sam thome group manila koji j dosta ojača otkad se oformia

Ajde naftas tanker
al chemical zs te pare je smijesno
ja na kontejneru imam 30% vecu placu

istina,jbga kad skoblar neda,ili mu oni iz singapura ne daju vise da daje,,,
meni je poznanik bio 2010. tamo i kao treci je ima 5000$ za 4mj na oil/chem tankeru-a nedugo iza toga su poceli ugovori za filipe od 3000$ i 6mj...

Back