THOME u Zadru

Pozdrav svima,

Evo kontaktirao sam doticnu agenciju,zanimala me pozicija za 3.palube,iako imam iskustva na tankerima,ali ne kao oficir,pitali su me da li bi pristao na placu od 3000$..odgovorio sam da bi jer nisam u poziciji da mogu birat,jer ocito trecih ima na bacanje!!:udriglavom

To je permanent ili samo na brodu?

plaća

plaća

Kolika je plaća čifa palube na Thome-u?
(ako nije tajna kolike su plaće na toj kompaniji...)

Pozdrav svima,

Evo kontaktirao sam doticnu agenciju,zanimala me pozicija za 3.palube,iako imam iskustva na tankerima,ali ne kao oficir,pitali su me da li bi pristao na placu od 3000$..odgovorio sam da bi jer nisam u poziciji da mogu birat,jer ocito trecih ima na bacanje!!:udriglavom

Koliko se treba čekati da se otvori pozicija?? 2-3 godine?! :udriglavom

Thome

Thome

Pozdrav, molio bi pomoć.
Da li tko zna ??ti ili je bio na oil-chemicalu "Jutul". Znam da je norve??ka zastava, 2004. gradnja, po onome ??to sam vidio na netu vjerojatno gradjen u 3.maju u Rijeci. Brod je ,rekao bi isti kao CB-ovi i Uljanikovi tankeri (Ebony i Ivory)po layoutu. Naviga većinom po sjevernoj Europu, Mediteranu, uglavnom ne ide preko bare.
Konkretno je li tko tamo bio , kako je i tko je tamo od na??ih? hvala

Ma THOME je pusiona, bar sto se tice juniora (3rd off), traze btm i ecdis (koje ne placaju), a nude filipinske uvjete (citaj 3000usd i 6mj ugovor)...
Htio sam im reci da kad vec nude filipinske uvjete da se prebace iz Zadra u Manilu :p

Strane pomorske kompanije potrazuju vise hrvatskih pomoraca za rad na brodovima.

Traze se: prvi casnici palube za rad na chemical tankerima, placa 12000 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici paluce za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 4950 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici stoja za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 5000 USD ,ugovor 4on/2off

Uvijet: SVI OFICIRI MORAJU IMATI ISKUSTVO NA TANKRIMA ZA PRIJEVOZ KEMIKALIJA,PRODUKATA ILI ULJA.

Ukrcaj Kolovorz 2009.

Svi zainteresirani neka se jave na telefon: 0915149344
email: maritime.crewing.croatia@gmail.com

da li trebaju kormilare:o

Pozdrav, molio bi pomoć.
Da li tko zna ??ti ili je bio na oil-chemicalu "Jutul". Znam da je norve??ka zastava, 2004. gradnja, po onome ??to sam vidio na netu vjerojatno gradjen u 3.maju u Rijeci. Brod je ,rekao bi isti kao CB-ovi i Uljanikovi tankeri (Ebony i Ivory)po layoutu. Naviga većinom po sjevernoj Europu, Mediteranu, uglavnom ne ide preko bare.
Konkretno je li tko tamo bio , kako je i tko je tamo od na??ih? hvala

bio na uljanikovim
na ebony
dobri su brodi

Last edited:
ZA ONE KOJI TRA??E KADETURU!!!
Pozdrav svima!

Pro??lo ljeto sam se javio u Thome za kadeturu i u međuvremenu sam je odradio na jednog drugoj kompaniji, i od onda im se nisam javio, nebitno.

Bitno, jučer me je zvala ?žena iz Thome-a i pita da li bi i??ao na kadeturu kod njih!
I to me je jo?? zvala poslje 18 sati, znači da im hitno treba kadet.

Pa eto, kadeti kojima su bagalji uvijek spremni javite se!

Dobro more!

Pozdrav,

Kakva je trenutno situacija sa na??im kadetima na Thomeu..?
Na koje brodove se ??alju kadeti? Tankeri, LNG?
Uvjeti na brodu? Ima li dosta na??ih ljudi ili..?
Kakvi su ugovori?

Oprostite na zapitkivanju, ali ako neću ovdije.. gdje ću..? :D :uzdravlje

sve je veza....te price treba se trudit i zvat.....to je za malu djecu....ko ima vezu ide, ko nema biti ce doma!!!! Jako jednostavno

Prvi brod sam ceka 10 mjeseci (naravno sam san trazia i boria se) Bia sam od 17.09.2010 do 28.03.2011.....Stao sam kuci do 04.05.2011 kada sam pozvan opet na brod, druga firma, LNG....dodjem ja na brod sa ugovorom kadeta, kada sam ono tamo Tank/OS....tj 12 sati dnevno tuc ruzinu u balastnom tanku za kadetsku placu od 600 eura mjesecno, dok svabo kadet je na mostu i ima 800 eura, a Latvijci u tanku imali 2000 eura.....Vratia se kuci, sazna da na Zorovica tj na firmu TORM ide kadetkinja koja ne zna sta je nadtlak,podtlak sta je manifold i tako te stvari i ne zna engleski....ali zasto ide tamo....Zato sta ima VEZU, zasto mi je prijatelj kadet na STENI....zato sta ima VEZU......zasto je jos jedan na platformi firme SAIPEM a tek polozia porucnicki i nema iskustva ko casnik....zato sta ima VEZU.......I ja sad drugi dio kadeture idem preko veze....

Eto ako mislis da sam navika na gotovo .....not true!!!!!

Ok salu na stranu.........ali svugdi je pa i u nas....Igra veza, i onaj ko ima vezu sa 30 mjesta na listi cekanja ide odma na prvo mjesto!. Tako je i u doktora :p

Pa da i ja ne??to ka?žem, čisto da razjasnim svoj upit..

Također trenutno čekam svoj prvi brod, zavr??ene 3 godine pom faxa, brodostrojar.
Nakon 2 i pol-3 mjeseca zivkanja, mailova, aplikacija imam (ajmo reći) 2 izgledne opcije.
Jedna je Mitsui, za koji sam potegnuo iz Rijeke u Zadar na intervju, bez ikakve veze, razgovarao s covjekom iz Nizozemske na engleskom, javljeno mi je da sam intervju pro??ao i trenutno čekam da mi se jave iz Zadra sa konkretnim uvjetima, ugovorom i datumom..
Druga je Thome, gdje bi tek trebao imati intervju sa osobom koja radi za njih na preporuku profesora koji mi je ujedno bio i mentor na fakultetu.. nazovimo to vezom.
Po??to sam naučio čitajući ovaj forum da ne treba birat hvatam prvu priliku te pičim na brod.
(Čini mi se da) o Mitsuiu znam dovoljno dok o Thomeu ne..
Puno se priča o vezama ali čini mi se da je realnost drukčija, meni iskreno bi bilo dra?že da odem na Mitsui.. jer znam da sam se sam potrudio za to, svojim znanjem i prezentacijom samog sebe na intervjuu bi zaradio mjesto u toj kompaniji.. Nikome du?žan, du??a na mjestu.. :)

sve je veza....te price treba se trudit i zvat.....to je za malu djecu....ko ima vezu ide, ko nema biti ce doma!!!! Jako jednostavno

skoro sve...ja san bez ikakvih veza nasa ukrcaj za asistenta ali san trazija dobrih 8 miseci,a od ovih mojih sta ih znan u zadnje 2 godine ukrca se samo 1 bez veze

skoro sve...ja san bez ikakvih veza nasa ukrcaj za asistenta ali san trazija dobrih 8 miseci,a od ovih mojih sta ih znan u zadnje 2 godine ukrca se samo 1 bez veze

Pa to ti je to, svak gura svoga........Ma i mene je zvalo za mitsui i shell oil intervju, ali sam bia na taj LNG kao neki tank/os.....zajebali me u agenciji i jos nece da me plate....ugl. bit cu kratak....bjezite od BSM-a!. Tako da sam sad doma i zovem okolo opet, ali bez uspjeha.....Znam ja masu primjera tih veza, samo ovdje necu nabrajat, nabrojia sam ih samo 4...

Ma momci slusajte mene, radje te pare od zivkanja na telefon, potrosite sa curom, odete u kino, sladoled i te sheme.....Veza igra svugdi....Nisu vise ovo 60 i 70-te godine kad si i moga nac posao....Dosla su nova vremena....Ovdje ovi sta vam pisu da se trebate truditi vas vuku za nos!

Back