SSM - frka

vidin da se svasta napisalo u ovih par uri sta nisan cirija po forumu, ima san malo posla i posli svratija na pivu.
casper - nemojmo ovde o ostatcima jugoslavije. situacija je jasna. znan da ima i nesto posade na brodu, jedan od njih je i nerin muz. di mozes danas ukrcat nostroma, mehu, kuvara? msc je bija zlatna koka, sad joj je zavrnilo sijon i ljudi tamo imaju iste i manje place (koje ruku na srce dobijaju) ka sta i bozic nudi (ma ne placa). ostaje topic, par nasih kompanija, atlantship... i sta jos?
di ces nac posal, a kuca puna dice? oficali...ima ih sta su cili zivot proveli po bulku, generalcima..di ce sad, a godine stisle? treci? iden odrdit za sporkat matrikulu, niko me inace nece uzest. i skupi se takva ekipa, bozic nije pizda, zna da je voda priko nosa...i udri ih vozit. to je istina i cinjenice. a da ne zna radit management, vidis iz aviona. i kako ces sad?
splitski - pusti pacifizam. da si slucajno ne daj boze u njihovoj kozi..druga bi pisma bila. uph valjda postoji da bi se i borija za pomorce (ako su breveti i porez jedini cilj, ispisat cu se odma, jer mi to ne triba), a ne samo sra po braci. sad ce skupit punte, opalija je par trica i ima jos slobodna bacanja. nista nece ucinit a ispast ce heroj i patnik. ja san daleko, a da san doma, lako bi skupija par ludih ovde sa foruma i izbombardira ih pomama i agrokokon kad idu doma (naravno uz publicitet). lako je tebi pizdit, mozes rec, ja bi po prirodi posla isto mora gledat kako bolje iscucat pomorce a manje platit. a to ni ne pomisljan radit, a zasto? pogledaj forum - di cu, sta cu, pomozi, gurni... a sad? ili nema jaja u frizideru , ili nema muda? ja bi reka ovo drugo!

tocno tako da se razumimo i da se ogradim ja nista ne tvrdim samo mogu prinit neke info sta sam cuja...

ovo sta sam cuja kako sam vec napisa je doslo od osobe koja je jako ozbiljna dugo vrimena u pomorskom poslu zna sve i svakog i ne bi davala svakakve izjave da to nije istina ili ce postat istina u kratko vrimena...

cuja sam da je bozic propa, da ne koristim ric bankrotira... jer je upotrebljena ric propa...

a od izvora bliskih bozicu koji su s njim amo rec u dobrim odnosima sam cuja da je situacija jako losa vec neko vrime i prije ove situacije sa swiftom... pa sad kad se to sve poveze... mislim da se moze doc do jednostavnog zakljucka da bozic nema vise u sta svirat ni puvat... izdusija je.... i daj Boze da je tako...
Po??tovanje Ivane.Nije i nikada neće on izdu??it.Izdu??ili su oni koji su navigali za njega a on je već odavna lovu stavija vanka na razno razne offshore accounte i lipo će da u?živa bez da mu itko ikada oduzme svu stečevinu proisteklu od nezakonita rada i uzimanja naknade iz ustiju onih koji su navigavali priko njega.

@casper
Pita me maninjorgo na PM kako si njega zaboravija.

Ivane nikome ne zeli ono sto sebi ne zelis.Tu pricu o kojoj pricas znaju vec i splitski bankari dugo vremena.Nista novo nisi otkrija. Izgubija je sve ljude vise manje i svima je osta duzan.

je sta je je u pravu si...

ne zelim mu nista lose ka coviku ali na poslovnom planu ja mislim da je odsvira svoje... i bija bi red da je tako! :mad:

a između mene i njega postoji samo jedna mala razlika nisan nikoga privarija ni zajeba niti se na taj nacin obogatija te osnova firmu i jos mi uz to naravno nema sta propast... :D

jedino masline :D

Po??tovanje Ivane.Nije i nikada neće on izdu??it.Izdu??ili su oni koji su navigali za njega a on je već odavna lovu stavija vanka na razno razne offshore accounte i lipo će da u?živa bez da mu itko ikada oduzme svu stečevinu proisteklu od nezakonita rada i uzimanja naknade iz ustiju onih koji su navigavali priko njega.

nema srice u njegovoj fortuni kako doslo tako ce i otic... sa prvon buron... :kafa bitno je da on vise nece radit to sta je do sad radija... :kafa

Last edited:
sad ces vidit sta je davez,stizen u luandu prikosutra,nece ti sve vjestine pomoc da zivce sacuvas

Last edited:
casper,ocito africke vrucine utjecu na tvoju psihu,cekaj samo da cujes casper,casper,javi se,ode kokolo
i moderatori,izgubili ste svaku regulu,napisa san momku sta je da klasu tamo na drugome postu,bravo i to ste izbrisali,koji van je
btw,pistolj na vodu i ulje za kocnice,nitrorazrjedivac ili solna kiselina cuda cine kad ih polijes po ferariju i slk

Last edited:
a di je onaj sto nije jos platija clanarinu,da se i on izjasni

ispricavan se,nije vise u crveno,priznalo mu uplatu

Last edited:
casper,ocito africke vrucine utjecu na tvoju psihu,cekaj samo da cujes casper,casper,javi se,ode kokolo
i moderatori,izgubili ste svaku regulu,napisa san momku sta je da klasu tamo na drugome postu,bravo i to ste izbrisali,koji van je
btw,pistolj na vodu i ulje za kocnice,nitrorazrjedivac ili solna kiselina cuda cine kad ih polijes po ferariju i slk
pa jesi li kupija pistol i nitro? aj sad na motor, po ure do ssma i zalij! pa sta? pusti te finte, to je kad te frajer uvati da mu kredes trisnje pa te posli bole usi 3 dana. ovde se radi o glavama u vricu druze moj!

dobro je, pune su ga novine, cak i zagrebacke. seljober ce sad izgubit zivce ka i svaka narcisoidna budala, moglo bi bit svega za citat.ljudima na brodu ne moze naskodit, ne moze in bit gore nego sad. barba je odavno zatrazija isplatu i kartu za svih, tako da nema ni jednoga svoga covika na brodu...a za nastavak cu javit sutra....iman nesto provjerit.

Bravo strikane, izgleda da ipak opca hajka daje rezultate, a to da ce izgubit zvce, oce sigurno poznavajuc ga... :hihi

Back