Misljenja sam, nakon sto sam procita izjavu pomorca (NN) sa Swifta i nakon sto sam procita od "nere" njezine postove, odnosno, dosao sam do zakljucka, da su ti Hrvatski pomorci koji plove na SSM-u, kod Dolinseka i Stiva i njima slicnima, ili bili stvarno prisiljeni na takav cin, jer im je voda bila do grla, i egzistencija familije ugrozena (imam osjecaj da je takavo stanje bilo kod nere), ili su ostaci Crvene Jugoslavije (imam osjecaj da je takav pomorac koji se nije htio predstaviti) odnosno da su daleko od profesionalaca i profesionalnih pomoraca, pa bi na kraju i podrzao ono sto je "noli" rekao, da nemaju pojima ili su neradnici. Kako drugacije objasniti da se tip kojemu su duzni 5 miseci placu nece predstavi?????

, sto je on kriv ako nije dobio placu, tko ce ga za to imenovati i osuditi, osim ako on sam nije svjestan da tu placu u biti nije ni zasluzio. Meni je Dolinsek bio duzan lovu, ali je i vratio, obavjestio sam o tome kompaniju i kompanija me zvala i ja sam to potvrdio i ne samo to, rekao sam kompaniji i da pomorcima uzima lovu, nakon toga me zvalo par pomoraca i pitalo kako sam izvuka lovu, reka sam da cu i njima pomoci, kao i sebi, a znate sto su mi odgovorili, molim te nemoj da nebi imali problema, KAKVIH PROBLEMA, ja radim i svoju placu zaradim, a ako mi je ne isplate, MA KOJI BOZIC, SANADER, SUKER, MAKOJA GAMAD, MA SVE IH POBIJEM.
Ali tu se radi o pomorcima, a mi smo UPH svih i "svakakvih" pomoraca Hrvatske, bez obzira kakav tko bio, i poduzeti se mora nesto i to odmah. Tako da @Cruise Line" kuzim tebe, ali treba i kuziti te jadnike, oni su barem isli svoju placu zaraditi, pa kako bilo da bilo, nisu je ukrali ko sto to radi SVA GAMAD U VLADI, oni su ako nista, bar odvojeni od svoje familije i bili u neljudskim uvjetima, pustimo sad tko su i kakvi su, ipak su nasi, pa kakvi - takvi i treba im pomoci.