dok ih mi ne stavimo di in je misto,bice prisutni,toga je uvik bilo,ali ovo u zadnje vrime je malo pretjeralo,sta nisan ka manji otisa zivit u sredjenu drzavu nego me cili zivot jebu krize,mozda nisan bija spreman jer san se nada da u ovakvoj divoti postoji neki kurac koji ce mi dat normalan zivot bez stresa(a i malo ih je ka on,more se ali bi puno vise platija zivoton,ne more to svako),jesan naivan,nes vise,nije prvi,ali je zadnji put da san ovo reka
. Moga je barem PR platiti. Marković to ba?? nije dobro odradijaOvako mi je Armanda ispravljala kontrolne.... lipa ??kola...evo muske pravde! e pa sta? za to mi je dosta operacija zbrajanja, bez integrala. samo, ja ti izbrojin prvi plik, a onda one druge izmirin redalicon.

Pratin ova dogadjanja oko SSM i sranja na njegovin brodovima i onda smo se dobacivali di su ti pusti pomorci koji tamo navigavaju tesko in je i kukaju, ali gle cuda nita jednog jedinog slova od istih.
Neko je napa udrugu da moramo organizirat prosvjed ponit pome jaja itd.
Mislin u sebi cekaj pa sta ja znan sta su ti ljudi potpisali s Bozicen.
Pa nemogu se ja ic tuc za njihova prava. Dok nekazu jasno i glasno to je i to je problem onda bi sve bilo jasnije a samin tim i daljnje akcije od strane udruge.
po??tovani kolega,
nije istina da se pomorci sa brodova SSM-a nisu očitovali na ovome forumu.
od udruge ne očekujem nikakvu akciju, za takvo ??to postoje nadle?žne institucije pravne dr?žave.
Zahvaljujuci Bozidaru Kalmeti i PRAVNIM INSTITUCIJAMA ove drzave likovi kao Bozic i egzistiraju......ustvari oni su njihov produkt!Daj ljudi nemojte se zajebavati i nazivati Kalmetu i Vladu INSTITUCIJAMA PRAVNE DRZAVE.Sto se tice pomoci konzulata to nudi i Banglades svojim drzavljanima samo sto nasi sluzbenici imaju po 30 000 kn plus beneficije.....
Uvije je bitno dno price.....tj. sto kazu nasi "dragi" englezi ROOT CAUSE ANALYSIS, a pomoc konzulata i oduzimanje licence su pizdarije na kraju price;
Dozvljavam da je ovaj komentar na onom clanku u Slobodnoj laz,ali ako je istina onda je Freud za ove iz SSMa pickin dim,ali doslovce tako.
Glory 1:
Danas je Bozic poslao hitan email u kojem moli kapetana da napi??e email direktno na Ministarstvo Pomorstva i potvrdi svojim potpisom(da stavi potpis na laz) da je situacija na brodu od luke Kreme-Togo(gdje je brod ukrcao zadnji teret-Rock Phospate)bila slijedeca:-Da su place posadi redovno uplacivane.bez zakasnjenja.-Da je na brodu bilo hrane i vode u dovoljnim kolicinama.-Da nije bilo problema na brodu! I da stavi svoj telefon na rasplaganje-da ga mo?že pozvati Ministarstvo Pomorstva.Kapetan je odbio taj Bozicev zahtjev. Zatim ga je djelatnica SSM-a Tadin Marija u sms poruci molila- â??Kapetane vi svojom izjavom mozete spasiti 40 radnih mjesta u SSM-uâ?Â!
Tako to radi veliki menager!
Zahvaljujuci Bozidaru Kalmeti i PRAVNIM INSTITUCIJAMA ove drzave likovi kao Bozic i egzistiraju......ustvari oni su njihov produkt!Daj ljudi nemojte se zajebavati i nazivati Kalmetu i Vladu INSTITUCIJAMA PRAVNE DRZAVE.Sto se tice pomoci konzulata to nudi i Banglades svojim drzavljanima samo sto nasi sluzbenici imaju po 30 000 kn plus beneficije.....
Uvije je bitno dno price.....tj. sto kazu nasi "dragi" englezi ROOT CAUSE ANALYSIS, a pomoc konzulata i oduzimanje licence su pizdarije na kraju price;
po??tovani kolega,
...narod obično ima upravo onakvu vlast kakvu i zaslu?žuje.
Bo?židar Kalmeta se nije sam inaugurirao na poziciju koju zauzima.
Vladu smo izabrali mi, građani RH, na demokratskim izborima i ona
ima legalitet i legitimitet do slijedećih izbora ili revolucije ili pak dr?žavnog
udara, a mo?že i sama odstupiti.
...dok je tome tako, oni su dio pravnog poretka RH.
...na slijedećim izborima mo?žemo izabrati neku drugu vlast.
...ne znam kolika su primanja diplomatskih predstavnika, ali znam da su mi
u nezavidnoj situaciji pomogli.
...nitko me nije tjerao na brod SSM-a, oti??ao sam svojom voljom i vidjev??i
o čemu se tu radi prvom prilikom sam se iskrcao i slučaj prijavio MMPI-u.
...egzistenciju hrvatskim tajkunima smo omogućili mi i oni su produkt na??ih
mudrih promi??ljaja i postupaka.
Necemo sad dublje ulaziti u politicke teme.......ne vidim sebe u ono MI smo ih izabrali, jer ako 40% blentavih vec 20 godina bira kriminalce da im vode drzavu onda to ne znaci da cu ih ja postovati kao PRAVNE INSTITUCIJE.Ali to nije sad bitno bitan je ROOT CAUSE![]()
Dozvljavam da je ovaj komentar na onom clanku u Slobodnoj laz,ali ako je istina onda je Freud za ove iz SSMa pickin dim,ali doslovce tako.
Glory 1:
Danas je Bozic poslao hitan email u kojem moli kapetana da napi??e email direktno na Ministarstvo Pomorstva i potvrdi svojim potpisom(da stavi potpis na laz) da je situacija na brodu od luke Kreme-Togo(gdje je brod ukrcao zadnji teret-Rock Phospate)bila slijedeca:-Da su place posadi redovno uplacivane.bez zakasnjenja.-Da je na brodu bilo hrane i vode u dovoljnim kolicinama.-Da nije bilo problema na brodu! I da stavi svoj telefon na rasplaganje-da ga mo?že pozvati Ministarstvo Pomorstva.Kapetan je odbio taj Bozicev zahtjev. Zatim ga je djelatnica SSM-a Tadin Marija u sms poruci molila- â??Kapetane vi svojom izjavom mozete spasiti 40 radnih mjesta u SSM-uâ?Â!
Tako to radi veliki menager!
@ Maaafia, nedao ti Bog da se nađe?? ikada u ovakvoj situaciji i da onda provjerava?? svoje sposobnosti.Nakon vi??esatne rasprave povjerenstvo MMPI (dva predstavnika MMPI, predstavnik ministarstva nadle?žnog za rad, predstavnik udruge brodara i predstavnik sindikata pomoraca) donijelo je preglasavanjem odluku da se SSM-u oduzme dopusnica za rad - posredovanje u zapo??ljavanju pomoraca.
Predstavnici Udruge brodara Mare Nostrum i posrednika pri zapo??ljavanju pomoraca ogradili su se od zaključka s obrazlo?ženjem da nemaju dovoljno saznanja, dok predstavnici MMPI, SPH i Hrvatskog zavoda za zapo??ljavanje nisu imali dvojbi.
@ Maaafia, nedao ti Bog da se nađe?? ikada u ovakvoj situaciji i da onda provjerava?? svoje sposobnosti.