maninjorgo
-----------------
ima i ona specijalna:
ja san mali pionir
glava mi je ka kumpir
oci su mi kabalota
a nos mi je ka karota
ja san mali pionir
glava mi je ka kumpir
oci su mi kabalota
a nos mi je ka karota
A vidija san ja da nisi iz Zadra, nego san te pita imas li rodbine doli![]()
@maninjorgo
...zakletvu pionirima ponavljam saku večer prije odlaska na počinak...
nisam električar, a iz prethodnih postova se jasno vidi da sam 2nd engineer...
moj ukupni sta?ž na ssm-u iznosi 38 dana i takavu mje??avinu cirkusa i patolo??ke
psihijatrije nikada prije nisam vidio i jo?? uvijek ne vjerujem gdje sam bio.
čim sam do??ao kući odmah sam slučaj prijavio Ministarstvu mora itd.
potpisao sam ugovor na 15 dana, trebao sam pomoći da m/v Therese dovedemo do Trogira na sanaciju.ssm nije uspio otkloniti blokadu talijanskih vlasti ni nakon
2 mjeseca od zaustavljanja, pa sam dao petama vjetra.
38 dana se nisam tu??irao i sada mi se čini da zaudaram...
hranio nas je malo bo?žić vi??e stella maris (pomorski caritas)...
o plaći niti ne razmi??ljam...
ne ponovilo se!
ne, nemam rodbinu u Zadru, rođen sam u Hercegovini, a ?živim već du?že vrijeme u Slavoniji i pomalo glavinjam po svijetu.
Upravo sad bilo na pomorskoj veceri.Cif makine Jakovcevic (valjda , ako san dobro cu) , je zahvali sindikatu na poslanih 100 USD.
Stvarno ne znan sto bi reka na sve ovo.Mi ovde pisemo i palamudimo a ljudi su dole u govnima do grla.Ne znan di su famije od drugih pomoraca , osim nere i male dispetoze kojima svaka cast , ali zasto drugi sute?!?!?!?!
Po meni bi trebalo definitivno neki prosvjed , ne znan upast mu u kancelarije , bilo sto, cisto da pokazemo solidarnost , ako je uopce i imamo , jer ovo sto se dogadja sad u Gabonu se moze dogodit i svima nama
Upravo sad bilo na pomorskoj veceri.Cif makine Jakovcevic (valjda , ako san dobro cu) , je zahvali sindikatu na poslanih 100 USD.
Stvarno ne znan sto bi reka na sve ovo.Mi ovde pisemo i palamudimo a ljudi su dole u govnima do grla.Ne znan di su famije od drugih pomoraca , osim nere i male dispetoze kojima svaka cast , ali zasto drugi sute?!?!?!?!
Po meni bi trebalo definitivno neki prosvjed , ne znan upast mu u kancelarije , bilo sto, cisto da pokazemo solidarnost , ako je uopce i imamo , jer ovo sto se dogadja sad u Gabonu se moze dogodit i svima nama
UPH-a (mislija san na misice i mozak) svi na brodu, Ja, Frenki, Kokolo, Jadran, Maninjorgo, Sizif, Stari Guc, ..., sto vi koji ste doma (odnosno mozgovi, bez misica) ne napravite nesto, trambunjate tu vec danima a nitko da se pokrene.meni treba samo datum , misto i ura
@nera jeli se vi (ti) cujete sa famijama ovih nasih drugih pomoraca koji su dole?
ali zasto drugi sute?!?!?!?!
...ceka se tebe da nam posolis mozak....Pa sto ja pizdin cilo vrime, oli ne vidite da smo udarna snagaUPH-a (mislija san na misice i mozak) svi na brodu, Ja, Frenki, Kokolo, Jadran, Maninjorgo, Sizif, Stari Guc, ..., sto vi koji ste doma (odnosno mozgovi, bez misica) ne napravite nesto, trambunjate tu vec danima a nitko da se pokrene.
Ovo kad spominjen mozak i misice, nije u negativnom kontekstu, ono sto je pjesnik tija rec, da sam ja doma, ja bi siguro isa u Split i nekome bi Pic.u ispod nosa siguro razbija, nebi vika iz Amerike ka Drug "Jaa" da cu ubiti, zaklati i pisati u vitar, ali Dalmos, Propuh i jos neki, nisu tipovi koji reagiraju srcem i misicima (i dobro da je tako) pa sto se ne organizirate, dobro je reka Jadran, proci ce 2 dana i poja vuk tovara, treba razumiti neke koji su imali tragediju u familiji pa ne mogu ali vi ostali, sto cekate koju picqu materinu?
a sto oni govoru?
jeli imaju volje za kakvu akciju?
Evo na K5 programu gost je Bozic , Malger itd. Pritresaju ovu temu. Taman pocelo pa pogledajte.
Evo na K5 programu gost je Bozic , Malger itd. Pritresaju ovu temu. Taman pocelo pa pogledajte.