Sindikat Pomoraca Hrvatske

Ne treba im se predavat nikakva pozornost, trosit energiju bespotrebno, znaci full ignore.

Bolje da gledamo koje su nam ostale opcije.

Last edited:
Jest Groffe.., piÅ¡em gluposti.., a gle, Bradzcaduro je bija u tom fikusu već 1991 godine. Ja sam ga zva iz Montreala i rekao je "nemoj zvat ITF, nije dobro za državu". Znači, već je od tada proÅ¡lo 25 godina i već je bio zapovjednik. Vi kažete da je 1981 bija ćif.., Å¡to znači da je postao ćif s 15 ili 16 godina. No, nema veze.., ja o njemu govorim kao o javnoj osobi, a u privatnom smislu on me ne zanima, niti njegove "sposobnosti". BTW, vidio sam mu profil tamo na Linkedin-u, i sudeći po tome smatram da je Bradcadurro alla osmoljetka.., npr. frustrirana osmoljetka.

Ovih 9300 članova fikusa koje je spomenija.., platiti ću mu 100 dolara za svakog člana iznad broja 50.

Zdrastwui.

Rodjen je 1950, dakle '81 je imao 31 godinu....tek toliko za statistiku....

http://sph.hr/upload/2012/10/pv_71_web_506d84b8b576e.pdf

Koji je osnovni motiv i ideja vodilja
u Sindikatu pomoraca Hrvatske kroz
proteklih 20 godina?

Pomoć pomorcu i njegovoj obitelji

covjek bi ga na ranu stavio.............

Ne treba im se predavat nikakva pozornost, trosit energiju bespotrebno, znaci full ignore.

Bolje da gledamo koje su nam ostale opcije.

ma jest, ali, kad citas taj statut SPH, o financiranju iz clanarina, pa se covik zapita koja to budaletina moze uplacivat, jer neznam ko od njih ima ikakve koristi osim za kraj godine kad valjda dile kalendare i purice za uskrs - jednostavno ti daju za mislit.
a sad, vjerojatno je zarada nekakva sa strane jer, neznam kako bi inace opstali tako dugo, gspd. Brazzoduro ce izgleda premasit Blattera

ma jest, ali, kad citas taj statut SPH, o financiranju iz clanarina, pa se covik zapita koja to budaletina moze uplacivat, jer neznam ko od njih ima ikakve koristi osim za kraj godine kad valjda dile kalendare i purice za uskrs - jednostavno ti daju za mislit.
a sad, vjerojatno je zarada nekakva sa strane jer, neznam kako bi inace opstali tako dugo, gspd. Brazzoduro ce izgleda premasit Blattera

SPH se ne naplacuje od pojedinaca oni su se uhljebili tako da potpisu kolektivne ugovore s firmama na kojima su Hrvati te onda pomorcima na tim firmama skidaju automatikom te pare sta idu SPH. :mad::udriglavom

Blatter je mala beba za Brazzoguzija

Last edited:
svi vi koji imate one male plave kartone na brodu ste clanovi sindikata htjeli to ili ne ustvari to su drugovi iz tkz. sph naslijedili iz jugo sindikata sto nas dovodi do zakljucka jugo sindikat = sph mada ovaj znak jednakosti i nije bas ispravan jer je jugo sindikat bar dijelio krtolu i suho meso a ovi dijele demagogiju 20 godina.

@HR engineer

Prika sve je to vec stara prica, 100puta napisana ali za boriti se protiv njih necemo nista postic sta "gunđamo" ovdje..

Vec sam prije napisa da se trebamo ponovno ujedinit kroz udrugu ili slicno. A dok mi lajemo na misec i brazdiju ce biti sigurna stolica.

Last edited:
Ico, pogledaj koliko je vrlih pomoraca potpisalo anketu.
Ta brojka ti dava odgovor na tvoj prijedlog.
Mani se corava posla i misli samo na svoje dupe.

Ico, pogledaj koliko je vrlih pomoraca potpisalo anketu.
Ta brojka ti dava odgovor na tvoj prijedlog.
Mani se corava posla i misli samo na svoje dupe.

A ovo je nazalost istina, katastrofa, od euforicnih postova kad se kao organizirala anketa, jedino je to ostalo - euforija..

Ne treba kukat na danasnji dan ali me zalosti sto sam ovu anketu proslijedio u svoju bivsu firmu novoosnovanom sindikatu koji se pojavio kao suprotnost SPH ali po svemu sudeci oni su to ostavili negdi u stolu.....a onda se kuka po pomorac netu kako su pomorci na toj firmi diskreditirani u odnosu na radnike na kopnu....malo nas je al smo g...a....

Poslano sa mog CAPTAIN koristeći Tapatalk

Cinjenica je da su nas pojedini bivsi pomorci koji su se po stare dane uhljebili doveli u ovaj polozaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sph ima i mladež?!
Sto su onda oni, junior uhljebi???
Do sad su nam samo otezavali a sad bi odgajali pomladak da nam nastavi otezavati zivot.

Sph ima i mladež?!
Sto su onda oni, junior uhljebi???
Do sad su nam samo otezavali a sad bi odgajali pomladak da nam nastavi otezavati zivot.
Interceptore,
pa isto ko mladez kradezea i komunjara, buduci uhljebi. U-21 reprezentacija :)
Kad nisi sposoban, ili bolje receno, kad si limitiran, da moras obraz i samodostojanstvo ulozit (zapravo ugurat u anus vodecima stranke ili sindikata) za par iljada kuna mjesecno, kako bi imao posao.
Za moje pojmove neshvatljivo, al sto ces.. Ima nas svakakvih.

Sve najbolje svima... Ja ne mogu vjerovat da uz danasnje tehnologije mi se ne mozemo dogovoriti a ocito svi isto mislimo... Nesto ne stima sa nacinom, sa metodom na koji se pokusava ujedinit pomorce, nista drugo, tu treba poradit i naci nacina da se nase line debele guzice pomaknu i da se nesto ucini. Kakva korist od toga da se pise, bila je prilika i propala je i sad je gotovo... sta je gotovo?? Odjebite lagano eto vam ga povodom blagdana... ne kuzim taj stav, znaci propao je prvi pokus i sad ostavljamo sve, dizemo ruke nema nade, neka nas guze svi redom kako zele jer kazete imali smo priliku?? Dajte molim vas, ima tu dovoljno pametnih i hrabrih ljudi koji neka razmisle, neka daju prijedlog nacina i nesto se mora ucinit, pokusat ponovo jer ocito postoji kriticna masa svih nas gnjevnih ali ocito treba drukciji pristup... Recimo anketa u kojoj se ostavlja oib, email adresa i svi podaci definitivno mnoge odbija da je ispune jer ljudi su uvijek sumnjicavi... Sta ste mislili da se borba protiv godinama ustaljenih i itekako motiviranih gadova sto sišu nasu krv moze tek tako rijesiti u prvoj rundi??? Ne moze i to je normalno, i ne treba odustajati nego pokusati naci nacina da se ljudi privuku, dat ljudima nadu da je moguce nesto promijeniti i onda malo pomalo nesto napravit... Evo pozivam vas da se svatko tko ima neku ideju izrazi bez ustrucavanja i naci ce se netko od tko ce onda okinuti i okupiti ljude... nazalost ja nisam taj jer mi se pretezno - gadite... gade mi se polupismenost i slabost na luksuz koja krasi veliku vecinu nas Slavena kad se dokopamo dva dolara

- Nije se odustalo nakon prvog puta, da si kojim slucajem upoznat nebi tako pisao.
- Zoves na akciju i promjene, plus nas vrijedjas, a ne davas konretne prijedloge za akciju, plus naglasavas da nisi taj koji ce ih vodit i (ili) pokrenut.
Eto jednog od odgovora zasto se nikad nista nece ucinit. Svi bi promjene i akcije, ali da ih neki drugi pokrene-vodi...

- Nije se odustalo nakon prvog puta, da si kojim slucajem upoznat nebi tako pisao.
- Zoves na akciju i promjene, plus nas vrijedjas, a ne davas konretne prijedloge za akciju, plus naglasavas da nisi taj koji ce ih vodit i (ili) pokrenut.
Eto jednog od odgovora zasto se nikad nista nece ucinit. Svi bi promjene i akcije, ali da ih neki drugi pokrene-vodi...

Pa iskreno sam naveo razlog zbog kojeg ne zelim biti u drustvu nasih pomoraca vise nego je neophodno i nitko sretniji od mene ako bi se to promjenilo... ali meni teme koje zabavljaju vecinu nasih pomoraca izazivaju mucninu. Zasto sa kolegama skandinavcima mogu kratit vrijeme normalnim razgovorima, zasto to isto mogu sa filipincima? A sa nasim ljudima samo zavist, groznicavo trazenje usminkanog auta na njuskalu, bjesnog mobitela, onda na cigareticu pa tema partizani i ustase... ogovaranje dizalicara jer ima preveliku placu, sprdanje malog raustija iz Jajca zove li se Ivan ili Jovan... Kad sve ovo napisem, zapravo nije mi ni zao sto nam je ovako, zao mi je tek onih 10 posto nasih zdravih ljudi koji su zrtva onih ostalih 90... a vidim da si se i ti nasao prozvanim... Ja bi se borio i dao bi se nestedimice za ljude koji su skromni i dobronamjerni, a kako vecinu nasih krasi bahatost, prepotentnost i navijacka hrabrost dok su u krdu, nek ih vodi netko tko sa takvim ljudima moze, ja iskreno kazem da nemam ni mudrosti ni snage sa takvima se okruziti ali se nadam da ce se netko sposobniji pokrenuti i takvim ljudima mozda jednom otvoriti oci.

gade mi se polupismenost i slabost na luksuz koja krasi veliku vecinu nas Slavena kad se dokopamo dva dolara[/QUOTE]

joj pelagicu i meni se gadi, al svi smo mi samo ljudi...treba imat ljubavi za sve ljude a ne ih samo osudjivat i propovjedat o njihovim manama...i daj ajde ti nesto pokreni kad si tako prosvjetljen, spasi stvar!

Back