Jest Groffe.., piÅ¡em gluposti.., a gle, Bradzcaduro je bija u tom fikusu već 1991 godine. Ja sam ga zva iz Montreala i rekao je "nemoj zvat ITF, nije dobro za državu". Znači, već je od tada proÅ¡lo 25 godina i već je bio zapovjednik. Vi kažete da je 1981 bija ćif.., Å¡to znači da je postao ćif s 15 ili 16 godina. No, nema veze.., ja o njemu govorim kao o javnoj osobi, a u privatnom smislu on me ne zanima, niti njegove "sposobnosti". BTW, vidio sam mu profil tamo na Linkedin-u, i sudeći po tome smatram da je Bradcadurro alla osmoljetka.., npr. frustrirana osmoljetka.
Ovih 9300 članova fikusa koje je spomenija.., platiti ću mu 100 dolara za svakog člana iznad broja 50.
Zdrastwui.
Rodjen je 1950, dakle '81 je imao 31 godinu....tek toliko za statistiku....
http://sph.hr/upload/2012/10/pv_71_web_506d84b8b576e.pdf
Ne treba im se predavat nikakva pozornost, trosit energiju bespotrebno, znaci full ignore.
Bolje da gledamo koje su nam ostale opcije.
ma jest, ali, kad citas taj statut SPH, o financiranju iz clanarina, pa se covik zapita koja to budaletina moze uplacivat, jer neznam ko od njih ima ikakve koristi osim za kraj godine kad valjda dile kalendare i purice za uskrs - jednostavno ti daju za mislit.
a sad, vjerojatno je zarada nekakva sa strane jer, neznam kako bi inace opstali tako dugo, gspd. Brazzoduro ce izgleda premasit Blattera

Ico, pogledaj koliko je vrlih pomoraca potpisalo anketu.
Ta brojka ti dava odgovor na tvoj prijedlog.
Mani se corava posla i misli samo na svoje dupe.
to ispada manje od 5 posto pomoraca u hr...jadno..a jebaji ga i zasluzili smo da nam bude i gore
Interceptore,Sph ima i mladež?!
Sto su onda oni, junior uhljebi???
Do sad su nam samo otezavali a sad bi odgajali pomladak da nam nastavi otezavati zivot.
- Nije se odustalo nakon prvog puta, da si kojim slucajem upoznat nebi tako pisao.
- Zoves na akciju i promjene, plus nas vrijedjas, a ne davas konretne prijedloge za akciju, plus naglasavas da nisi taj koji ce ih vodit i (ili) pokrenut.
Eto jednog od odgovora zasto se nikad nista nece ucinit. Svi bi promjene i akcije, ali da ih neki drugi pokrene-vodi...