realoffshore
New member
Prije par dana sluzbenik u LK Split kaze da ce se prenositi samo 14 dana. Bez obzira na broj viska dana u predhodnoj godini. Razgovor je bio nesluzbeni,ne mogu tvrditi da je 100% tocno.
Dalmos, a mogli bi ih tako nasamariti.., samo treba reći da smo iz Slobodne Dalmacije jer ne bi pustili ako bi rekao da sam odavde. A zamisli im teme i gdje su izabrali pričati pizdarije.., na fakultetu??? Å ta nisu iÅ¡li tamo u Pučko UčiliÅ¡te Atlantis i Libar, to je najkraći put i uglednije titule Å¡tanca.., donesi evriće i moÅ¡ postat Å¡ta hoćeÅ¡ za dvaest dana! Ne bi me iznenadilo da Bradzadurro doktorira na temu "Od kadeta do zapovjednika u dva poteza"!

To je to.., i ne radi se o običnim uhljebima, nego o jednoj vrsti mafije. Npr. taj Bradczadurro presta navegat s 25 godina starosti.., a zapovjednik! Kako je postao zapovjednik, ako ne po partijskim kriterijima "dobar drug i vredan radnik" itd. I sad uzurpirao pomoračko ime i to znači on ima svoje pomorce.., ko' Å¡ta su turske AGE imale raju i plaćala im harač
Druže Gavro moram malo reagirati, piÅ¡eÅ¡ gluposti, navigal san sa Brazzadurom 1981 na brodu Pionir od Jugolinije kadi san ja bil treći kuverte a on je bil čif, on je godiÅ¡te 50to ili 52drugo i sigurno ni prestal navigat sa 25 let kako ti navodiÅ¡. Inače pamtin ga ko vrlo sposobnog ofičjala i dobrog kolegu skim san provel 6 miseci. A sad kad je va sindikatu to je već druga Å¡torija.
Za dom zdravo druže !
Brazzoduro: Pomorci su građani drugog reda - Hrvatska / Novi list
Koga ovaj laže????
Ima 25000 pomoraca,a 9300 u sindikatu
Ma mozes mislit
Najprije je potpisao pola sranja nama u stetu a sad se kao bori
O kolektivnom ugovoru koji je potpisao sa Globtikom necu niti spominjat