Scorpio tankers,AET itd.

Pozdrav kolege,
trenutno je od 01.01.2017 god. na Scorpia ukinut dodatak za fakultet od 500 usd 4th i 3rd eng (mislim da su samo juniori europljani i imali), te plaća za 4th eng koji je u ranku do 6 mj je 4000 usd, od 6 do 12 mj je 4300 usd, te od 12 do 18 je 4380 usd.

To su okej plate..ima puno gorih na istom tipu brodova. Jedino se ne isplati ako ti indijanci stvarno tako skacu po glavi non stop..Nisan vala bogu naviga s njima a i nadam se da nechu :)

Pozdrav kolege,
trenutno je od 01.01.2017 god. na Scorpia ukinut dodatak za fakultet od 500 usd 4th i 3rd eng (mislim da su samo juniori europljani i imali), te plaća za 4th eng koji je u ranku do 6 mj je 4000 usd, od 6 do 12 mj je 4300 usd, te od 12 do 18 je 4380 usd.

Da li su plate permanent ili samo na brodu ? Jesu li plate juniorima palube iste kao I strojarima ? Poz

Da li su plate permanent ili samo na brodu ? Jesu li plate juniorima palube iste kao I strojarima ? Poz

Nisu prijatelju, plaće su samo na brodu. Mislim da su iste plaće, EU juniorima stroja i palube. Nisam ima nijednog naÅ¡eg palubarca, tako da nisam 100% siguran.

... On May 23, Scorpio announced plans to acquire privately held Navig8 Product Tankers and its fleet of 27 ships...
...When all’s said and done, Scorpio will control a fleet of 105 owned or finance leased tankers (38 LR2 tankers, 12 LR1 tankers, 41 MR tankers and 14 Handymax tankers), at an average age of less than two years each, plus 19 more tankers chartered to it by other owners...

Nadam se da ce Zorovic pametno odigrati svoju ulogu i ubaciti jos vise nasih ljudi.

Ja sam bio zvao Zorovića kažu da ne uzimaju junior officire. E sad mi nije jasno koja je Å¡ema tu u pitanju.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Shema je ta da je crewing sad u Mumbaiu a ne Monacu.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Uzimaju samo tribaÅ¡ bit njegov igrač. Posebno je to bilo izraženo u vrimenu kad su davali veče plače od prosjeka pa si ka terco sa kapetanskim sa bonusima ima oko 5900 dolara. Jeidno u slučaju strojara ti to nije bilo izraženo jer ih je kronično falilo. U međuvremenu su skresali plače put dole a i ka Å¡ta si am reka sad moÅ¡ birat oÅ¡ bit iz Chenaia ili Mangalorea. Plus je i posada njihova sada tamo.

Ja sam bio zvao Zorovića kažu da ne uzimaju junior officire. E sad mi nije jasno koja je Å¡ema tu u pitanju.

@amnesty

To Å¡to treba bit njegov igrač. Bit će ta kvaka je zeznuta.
A to s Indijcima, ima ih svakakvih. Al su maheri za razjebat brod to im svaka čast. I jaki su na duhovnom planu. Pa ima se s njima filozofirat do bezsvjesti i filmovi su im jaki, ekipa za smijati se il plakat.

To ti je glavna kvaka 22 posebno zapalubu. A Å¡to se tiče hamduli tanduli sve stoji. Koji su to seratori mada je i s njima lakÅ¡e nego sa naÅ¡om pameti.

@amnesty

To Å¡to treba bit njegov igrač. Bit će ta kvaka je zeznuta.
A to s Indijcima, ima ih svakakvih. Al su maheri za razjebat brod to im svaka čast. I jaki su na duhovnom planu. Pa ima se s njima filozofirat do bezsvjesti i filmovi su im jaki, ekipa za smijati se il plakat.

Nemaju trecih oficira palube, traze i to dosta, treba se javiti Zorovic agenciji u Rijeci.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pisalo se o tome da su pale plače pa san pretpostavia da je to razlog. Ali opet me čudi zar nema in dovoljno momaka iz Mumbaia in Chenaia?

spustili platu na oko 4500 dolara..ugovor 4 na brod, kolko oces kuci..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

vidim da sve agencije u hrv, daju za tankere 3-ima I 2-ima place od 4300\5000 usd, sta zasjedaju na toj CROSMI, Ima di di pise o cemu tamo baljezgaju,ili dogovaraju biznis? mozda se ovo navedenoi gore o plajama samo meni cini.....

Back