Scorpio tankers,AET itd.

scorpio

scorpio

Bog kolege evo san ja na scorpia neko vrime kao elektricar ,firma nije losa uglavnom indijci na decku nasi I indijci u makini
Iz prve ruke znam da grade dosta novogradnja u koreji pa ce I'm trebati kadra pogotovo makina .
Svi brodovi imaju internet 2 ure na dan place su dobre za prosjek produkta I cruda .
Planiraju nasih vise u makini krcat jedino je indijac kogo pa ko voli nek izvoli.
Ukrcava zorovic pa probajte sritno

Sve kako vam je letrika rekao ... u makini pola nasi pola indija na palubi indija , ja sam prije 5 dana stigo u HMD u ulsanu na preuzimanje , skver je pun scorpio brodova koji izlaze svako mjesec ipo dana, jedan mali tanker je preuzeo offen tankers pod menagment ...

zna li itko kakvo je sadasnje stanje sa american eaglom,jesu i tamo sve indijci

Tamo ih je najviše hahaha. Tramakivali smo krajem prošle godine u Texasu na 4 tankera od AET-a , kad ono hindu i urdu na tutta forza praši priko radija. I ja bižin od njih ka vrag od tamijana al je sve manje mista di ih nema izgleda.

Tamo ih je najviše hahaha. Tramakivali smo krajem prošle godine u Texasu na 4 tankera od AET-a , kad ono hindu i urdu na tutta forza praši priko radija. I ja bižin od njih ka vrag od tamijana al je sve manje mista di ih nema izgleda.

brate bas si me nasmija,taman kad pomislim da je dosadno bez bilicha :hihi:hihi

Scorpio tankers

Scorpio tankers

Pozdrav.....

Kakva je sad situacija na Scorpiu iz prve ruke....

Sreo sam nedavno par svojih kolega iz srednje i više koji su tamo bili u makini po jedan ugovor i oba su mi rekla da nikad više!!!

Je li baš tako crno tamo?

Im li problema sa smjenama i kakvi su ugovori za seniore?

Frend mi je tamo 2/e. Zadovoljan. Ugovori dugi, 4+1, doma po dogovoru. Placa u rangu trzista. Tonu novih brodova izlazi. Dosta nasih, ne previse crnih nogu. To ti je sve sto znam.

Jeli ko zna kakva je situacija na Scorpio Bulkers? I njima isto izlazi masu brodova kroz 2014/2015/2016 mislim da preko 20 sve skupa...

traže 2/AE

traže 2/AE

Ako je ko zainteresiran,Scorpio,oil/chem tanker.
2AE,triba imati advance oil i chemical.
Aplicirati priko Zorovića

Scorpio

Scorpio

Je li neko zna kolika je plaća za 1 A/E na Scorpiu i koliki je ugovor?
Je li plaća redovna bez kaÅ¡njenja?
Puno ljudi je razočarano firmom tj.da je ka divlji zapad,hrana da je koma,zanima me da li je to istina ili su pojedinci navikli na luksuz?
Kako stoje sa internetom?

Zahvaljujem na mogućim informacijama............

Pozdrav........

Je li neko zna kolika je plaća za 1 A/E na Scorpiu i koliki je ugovor?
Je li plaća redovna bez kaÅ¡njenja?
Puno ljudi je razočarano firmom tj.da je ka divlji zapad,hrana da je koma,zanima me da li je to istina ili su pojedinci navikli na luksuz?
Kako stoje sa internetom?

Zahvaljujem na mogućim informacijama............

Pozdrav........

od 11000$ pa gori,zavisi od iskustva u rangu,pa scorpio bonus,dođe se do 12500$.plaća je do 25tog u tekućem misecu,nikad ne kasni.spiza je ajme majko,kuvaju indijci al ako znaÅ¡ i imas volje možeÅ¡ i sam Å¡togod skuvati.net dvi ure dnevno,nekad spor nekad teke brži

Scorpio tankers

Scorpio tankers

Pozdrav,

Jesu li ugovori za seniore 3 ili 4 mj?Je li se može smjena tražiti i normalno dobiti od cca.3 mj.na brodu?Je li doma isto koliko i na brodu?
Je li internet 2 ure dnevno ili je ograničena potroÅ¡nja po osobi.

Pozdrav

Ugovori su 4+-1, plaća samo na brodu. Doma po dogovoru. Internet ima svako po 2 sata dnevno. Minute se troÅ¡e kako se ulogiraÅ¡ odnosno odlogiraÅ¡ sa istog.

Scorpio tankers

Scorpio tankers

Pozdrav kolege. Zanima me ima li tko od vas da je bio nedavno ili da je još uvik na Scorpia, pa da kaže kakvo je trenutno stanje na kompaniji?

Lp.

Jel se da upast na ovu firmu bez iskustva ikako..receno mi je sa posto sam dugo 2nd da bi triba ucinit jedan ugovor ka 3rd a onda da se moue avancat?dali firma placa tecajeve za tank.fam i advanced tank.?

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

ec640129ac58c480e2daac94bbfdfad9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima tko informacije kakva je situacija na Scorpiu? Uzmaju ljude za tanker fleet? Uvjeti za 2/O, 3/O? Hvala

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Čini mi se minimum 6 mj predhodno iskustva u ranku (3/O) na tankeru da bi usao u razmatranje, ali nisam siguran,
najbolje nazvati.

Back