Scorpio tankers,AET itd.

Jašta, to i ja kažem da su obična - đentalja!

Nu, Jeremija tvrdi da su dobri - možda ih ševi za pivu.., ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? ?

[/QUOTE
Znam ja sta je on radio, popio bi baksu pivu i onda ih sigurno maltretirao judo potezima, imao trening na njima, a sta ce ovi bit ce nisu smjeli pisnut jel bi ih podavio ko pilice...

Ajde znate sekondo da smo snimali najbolje filmove sa njima, a sto Vi kazete sekondo da su talijani fini? ja sam mislio, ne znam oklen mi takav dojam da mjesto spomenute fraze ide deracina na podredjene, panika, stihijsko djelovanje, ogovaranje, zabijanje noza u ledja... recite malo sekondo koju o tome... A ovaj se ulovi Fermija... pusti to je izrod, ima ih svagdi... a Marconi? A Scetino? Meni je taj Gavro evo pun kontradiktornosti, bas do neopisive mjere. Htio bi red, ne voli hdz a obozava narod iskvaren i koruptivan ko sta je i nas... Evo recimio hvalite sicilijance kalabreze i napolitance a medjusobno se kolju bas ti isti... a za vas kazu da smo Slavi, isti kaco ko i polaki... ajde kakav je to narod kad im svaka rijec zavrsava na samoglasnik ko da su neke tetke... ma vidi nonsalancije Minhen oni prozvali Monaco! Ni slova drugacije. A onaj gdje je igrao Dado Pršo isto Monaco. Kad sam dobio detalje leta meni nista jasno?! Onda recimo ne znaju H rec ko sakati su, pa recimo Herkules!, gdje ono H daje snagu moc, znacenje, oni ga zovu Erculeso!!, ma sta je to, kuda s takvim ljudima, ili Hanibal koji im je jebo kevu i pregazio Alpe, ista stvar on je Anibalo!! Heavy Metal je "metalo pejzante" ma idite prosim vas s njima se obucite u tetkicu u rozo i izadjite iz ormara! sta ne hvalite Skandinavce? Evo recimo Bunjac da je tu sa mnom on bi vam o talijanima govorio isto kao i o hdz-u, u dlaku.

Prije 4 godine je bila dobra placa 11000 - 12000 usd, ali vec je proslo dosta godina od tada i pise na forumu da su rezali place.

Back