Kratko i jasno moraÅ¡ bit Zorovičev igrač a uvijeti su odlični boli glava jedino kiks ima ouno indijaca.
Dobro je crni o zoroviu mi se neda prepucavat ali Å¡to se tiče ludila crnih di dođu u večinu ti je ajme meni ja san ih odjebava agresijom jer to jedini ljek kad krenu pilat sa sranjimam kako su u đungli rasli on i njegovo 9 brače.Naravno na KOTCa di su mi pamet popili daje in se komadantima ovlast da t proglase putnikom bilo kada pa onda imaÅ¡ na dnevnoj bazi pritnje da čeÅ¡ bit putnik.Jednom sam ovon nadubudnom idiotu reka proglasime putnikom meni paÅ¡e lova če morat teč do Kine a ja ču sa sve 4 u zraku a ti čeÅ¡ morat isto u gvardiju a firmi čeÅ¡ i ti ali i ja morat o bjasnit zaÅ¡tdma se pokupia.
E ja jesan a o svom osobnom životu san na dnevnoj bazi slusa posebno je bilo nevjerojatno da mi mater i sestra rade i da san full single. Sa ratom su bili opsjednuti isto tako pa kad o ovom prvom nisam slusa rat je bia tema a mi hrvati smo hodajući ubojice po njihovim prosudbama.Ja sam na KOTC vec 5 godina i nikad nisam imao vacih problema ni s kime, i da neozenjen sam a zivim s curom s kojom imam sina i nikad mi nitko nije predbacivao ista o mom osobnom zivotu
Ja sam na KOTC vec 5 godina i nikad nisam imao vacih problema ni s kime, i da neozenjen sam a zivim s curom s kojom imam sina i nikad mi nitko nije predbacivao ista o mom osobnom zivotu
Slazem se, i ja sam skoro pune cetiri godine tamo, ajmo rec potratio. Oro ko zivina a avancamenta nidje, samo svoju gamad su gurali.
Jednom sam imao lagano podjebavanje i pokusaj masiranja od indijca koji mi ga je smjestio losim raportom (kasnije je on bio odrstranjen sa kompanije) i zadnji ugovor na famoznom indian oil tanker companyu na jos famoznijoj Shegayi mi je firmina luda paki Tanvir Raja pokusao masirat sive mozdane stanice, pa je prekinuo kad sam mu se nasamo u cetiri oka smijao u facu i objasnio da imam europsku putovnicu i papire i da mogu sutra dje ocu, a da ce on jos deset godina trunut ko 2/e na ramini zvanoj Shegaya.
Sa druge strane, sa dosta ljudi sam ostao bas prijatelj, pocevsi od pakija, indijaca, egipcana, nasih ljudi, tako da bi reko da ovisi o osobnom stavu i o ljudima koji te okruzuju.
Ka terco s bonusom na kapetanski ima san 3470 dolara permanent.
to je kur...ina a ne vrhunska lova ako si na brodu 4 ili 5 a doma 2... i jos da te netko zajebava tamo... ma daj Amnesti celom u nos ga pogodi, malo ga stisni na skalama nema od finoce nista
Cua sam da su na Scorpia svima srezali place...