Podrzavam ideju, datum odgovara, mjesto odgovara. Dapace, cak mislim da je Split kao najveca putnicka luka mozda i najbolje mjesto za takve stvari, odnosno prosvjed i sve oko njega moze najvise doci do izrazaja upravo tamo. Blokirati promet prema trajektima u spici sezone mora imati odjeka, ali s druge strane, nisam za to da se blokira grad, da se maltretiraju ljudi. Bolje bi bilo dobiti naklonost sugradjana i cjelokupne javnosti koji ce se prepoznati u prosvjedu. Nismo samo mi pomorci jebena stranka u ovoj drzavi, ali vjerujem da upravo mi mozemo potaknuti korijenite promjene u drustvu. Samo je pitanje hoce li ljudi to prepoznati ili ce i dalje upirati prstom u nas po onoj staroj, sta se mi bunimo, sta nama fali... 
Tonci Tadic i opcenito politicari... Ne svidja mi se taj dio, no priznajem da kao nuzno zlo moramo dobiti naklonost neke politicke struje. Cudi me da dosad nitko od njih nije prepoznao svoj interes u svoj ovoj igri. Mozda je to dovoljan znak da su bar u ovom sve politicke struje ipak jednoglasne. A to nikako ne bi bilo dobro...
Uglavnom, vidimo se u Splitu

Tonci Tadic i opcenito politicari... Ne svidja mi se taj dio, no priznajem da kao nuzno zlo moramo dobiti naklonost neke politicke struje. Cudi me da dosad nitko od njih nije prepoznao svoj interes u svoj ovoj igri. Mozda je to dovoljan znak da su bar u ovom sve politicke struje ipak jednoglasne. A to nikako ne bi bilo dobro...
Uglavnom, vidimo se u Splitu