Prosvjedni skup

ajdemo ovako napraviti racunicu: neka uzmemo da nas je pola doma a pola na brodu u to vrime,znaci svatko bi triba sa sobom dovesti jos po jednog covika i da smo svi tu!!!Formula je vrlo jasna i nema razloga se bojati za odaziv,ja cu sigurno dovesti ljudi za pokriti barem 20-30 ljudi koji su na brodu a di su jos prijatelji,rodbina,suidi,poznanici i naravno PUNICE! Mislim ako smo svi slozni da nema potrebe da nas bude strah da cemo brojcano podbaciti jer bit ce nas i vise nego sta triba!!:uzdravlje

Ja definitivno idem,jbg.neznam zasto Split ali eto,ako se tako dogovorimo onda ce to tako bit.Dakle 1.7.2009 i stampanje majica pod obavezno,nick i avatar takodjer !

ok ekipa onda 01.07. u 09:00 ,ako je to finalno onda bi svi trebali svojim kolegama koje znamo poslati mailove.Dalmos,isto dobra ideja je da ovo vrime kada ce se odrzati prosvjedni skup stavis na pocetnu stranicu tako da svakoga ko posjeti stranicu ubode u oci sta se dogada.Isto tako bi trebalo svin novinama poslati vrime i misto prosvjeda.
A sta ce tice tko ce koga dovest e ja cu i svoju sepavu babu :mad:izvuc iz kreveta.
Sta vise rulje to bolje.........
pozdrav ekipa

Evala ekipa,

evo vas pratin vec neko vrime pa san se i ja ukljucia u ovo vase drustvo iz istih razloga, da pokazemo vise da i mi postojimo i da se mozemo organizirat kad je to potrebno.Potpuno podrzavan sve u vezi prosvjeda samo se bojin da je malo prekasno za to ali triba pokusat zasto ne to je nase pravo!!!!!!!!

Odlična ideja, dovoljno vremena da se prica prosiri . Eventualno razmisliti koja je bolja opcija Split ili Zagreb. U svakom slucaju ajmo se skupiti, pa makar popili kavu. Da napokon upoznam tog famoznog SEA ST.( btw sea st ne zaboravi lovu za cugu)

Tko zna, mozda i prespavam kod tebe

Odlična ideja, dovoljno vremena da se prica prosiri . Eventualno razmisliti koja je bolja opcija Split ili Zagreb. U svakom slucaju ajmo se skupiti, pa makar popili kavu. Da napokon upoznam tog famoznog SEA ST.( btw sea st ne zaboravi lovu za cugu)

Kolega nema vise, ili Split, ili Zagreb. Imamo mjesto, imamo vrijeme i drzimo se toga.:uzdravlje
Zajedno smo jaci!

Nema frke, iguazu..platim ja cugu,kad god oces...ako oces,dodji ti i ranije....samo,sta je najgore, ja tad necu bit doma...
i iskreno, malo mi je ideja o sedmom misecu,kao takvom, glupa..jer,prvo organiziramo nesto sta ce tek bit za 4 miseca...a drugo, pa tad su svi na godisnjem i nece ih bit puno briga...
tribalo je to bit mozda 01.04. ...ili tako nesto...:confused:

Kolega nema vise, ili Split, ili Zagreb. Imamo mjesto, imamo vrijeme i drzimo se toga.:uzdravlje
Zajedno smo jaci!

Pisuci to, kontao sam na ekipu oko Rijeke i Istre. Da sam rekao kako je Zadar najidealniji zbog nekakve sredine bilo bi cini mi se zanimljivih komentara. A jebiga, da smo u sredini jesmo. ;) Mozda bi bilo idealno istovremeno i Split i Rijeka. Ako se ne moze skupiti na oba mjesta par stotina ljudi onda i ne zasluzujemo da nas se primjeti.Ma sto stotinu, triba nas na tisuce jer u suprotnome izgledacemo ka da cekamo liniju za Brac...:hihi

Podrska i prisustvo ukoliko budem doma ako ne nagovorit cu nekoga da me zamjeni. Samo naprid!
Mirno more svima!

nemojte se predomisljat, i datum i mjesto su ok.
bas obzirom na to da ce vec pocet godisnji odmori prosvjed u zagrebu bi malo znacio, a kad u srce sezone blokiras splitsku rivu to ce i mesic sa brijuna komentirati...
proslijedili... :kafa

Naravno ZA!

Split je idealno rješenje za nas dalmatince jer nemojte zaboravit da je Dubrovčanima ST nekako na pola puta.

Zadar je u sredini i pogodniji za naše Riječane ali nemojmo sad o tome,ako smo rekli Split,idemo u Split i to je to.

Da, vrlo vazno Toncija Tadica bi netko trebao pokusati kontaktirati i savjetovati se sa njim. To je ono ljudi moji sto smo propustili i smatram to velikim propustom,stvar je u tome a ne u nikakvim sindikatima, osim tih drzavnih sindikata ma koji je uopce uspio izborit se za konkretne rezultate u ovoj drzavi.S druge strane Gosp. Tadica postujem i smatram pametnim covjekom koji razumije vrlo dobro ovu problematiku i nase probleme,mislim i bolje i od nas samih. On je prvi cak mislim i jedini koji se protivio ovakvom zakonu kad je bio u pripremi i kad se o tome raspravljalo na sjednicama h.s.
a i istupio je iz HSP kao i jos neki pravi ljudi zbog one spodobe iz osjeka
da ne kompliciram
Prilikom izbora bonbardirali su nas sa raznim glupostima i mi vecina nas marketinski nepismena, nesvijesna,kako god- glasali smo po reklami a ne prema svojim potrebama .JOs uvijek smo nezrela demokracija ,ali ali i umirovljenici su progurali svoga covika i danas primaju odplatu dugova koje im nisu ni livi ni desni imali namjeru vratit ali ipak ...
Nadam se da sam uspio na neki nacin ukazat na moju viziju i smjer prema kojemu bi se nase aktivnosti meduostalog trebale usmjeriti ,mislim da se to tako radi u demokratskim drustvima pa .abate i srbi imaju covika u saboru???

Jos je bolje u jeku sezone blokirat Zvonimirovu u Splitu i prilaz luci sa pazara od samog parkinga na Rivi koji je slijepo crivo.To bi tek imalo odjeka na TV i novinama.Zatvorit prilaz trajektnoj luci a imaju samo 2 ulice koje tamo vode.

Moze li netko kome to ide do ruke da napravi sablonu kako bi trebala izgledati ta "prosvjedna majica" di dolazi pomorac.net di avatar i ostalo jer mislim da sada nebi ispalo da je svatko razlicit,da licimo na nesto.Mislim da je najbolje bila majica i onda da definiramo di sta dolazi npr. pomorac.net sa sidrom na ledza a avatar i odrediste svih pomoraca na prsi ili tako nesto samo da se usaglasimo da budemo svi isti!!!Pozdrav

Back