Postovanje,
Evo samo da kazem par stvari:
- PPOP u Zadru, koliko cujem, za sad jedini ide po programu i po planu
- Na Zadarskom sveucilistu svi polaznici PPOP dobivaju indekse i upisuju im se ocijene u te indekse kao i ECTS bodovi (pravi studenti

)
- Na Zadarskom sveucilistu, ako ste se razbolili ili odustali zbog nekog razloga, pare vam se vracaju ili mozete opet nastaviti skolovanje, izbor i novci su VASI
- Na Zadarskom sveucilistu ne postoji vremenski period do kojeg vi morate zavrsiti PPOP (bilo to 1,2,3 ili vise godina)
- Na PPOP u Zadru, svi polaznici moraju biti na nastavi i svoje prisustvo dokazuju potpisom u za to predvidjeni formular (da da, nema varanja)
- Satnica za PPOP u Zadru je regulirana ustavom i zakonom i profesori a i ucenici se toga pridrzavaju (dakle nema da se nastava skracuje ili ne odrzava)
- Sveuciliste Zadar se u potpunosti pridrzava onog sto je regulirano ustavom i zakonom, nitko nikom nista ne poklanja niti oduzima, tocno onako kako se i dogovorilo na zadnjem sastanku u MMPI, na kojem sam i osobno nazocio u Zagrebu.
- Profesori koji predaju u sklopu PPOP u Zadru, su apsolutno profesionalci, jako se trude znanje preniti na nas (je da nam dosta toga nikad i nece trebati) i vjerujte, ne popustaju nikom, ali i ne trebaju, jer se istinski trude da shvatimo ono sto nam predaju, a mi to pokazano nam znanje znamo i preniti na ispite (kolokvije)
****Ovo gore sam napisao jer cujem razno-razna iskustva sa drugih sveucilista, ukoliko neceg od ovog gore na sveucilistu na kojem ste vi, NEMA, mislim da bi bilo pametno da se zapitate dali je sa tim sveucilistem sve u redu.
Cujem da se ne izdaju indeksi, da se odredjuje rok do kjojeg se mora zavrsiti ili ostajete bez love, cujem da su neki u zaostatku jer se profesori nisu mogli dogovoriti oko diobe love, itd.,...., svasta se prica i cuje, pa sam stoga odlucio staviti na uvid svima kako je u Zadru, pa tko voli nek izvoli