Posebni program obrazovanja pomoraca PPOP

jel more to dopisno,da se ne mora siditu klupi,znas,net itd...

Moze, treba se javiti na gore navedene brojeve i Gdjica Ana ce vam dati brojeve mobitela od svih profesora, tako ako ste bolesni, ili vam se ne da taj dan ici na fax, vi nazovete profesora i on ka i po selima doktor, dodje vam u kucnu posjetu, odrzi vam predavanje i vi polozite. :uzdravlje

Caspere di su slike od strojara? Srtojara da ima 3 puta vi??e na PPO a nigdi ?žive du??e. Vidim ja da se vi dobro reklamirate.

pa dobro,bicu bolestan od 17.8 do 22.9.,jeli problem da skoce do malezije i nauce me sve,neka ponesu i papire za diplomu,toga nema na brodu,da ne ubijan godisnji,kad san zdrav,a di su un jos beneficije da vide brod i upoznaju se sa novim tehnologijama

Caspere di su slike od strojara? Srtojara da ima 3 puta više na PPO a nigdi žive duše. Vidim ja da se vi dobro reklamirate.

Postovanje Edi,

Problem je sto mi nikad necemo biti slozni ka strojari, za to vam skidam kapu, no ova generacija nauticara (fali nam Guc), stvarno je jedinstvena, uz njih sam se nasmija a i naucija svasta :uzdravlje

@Kokolo

Ne piz..biiiiiiiiiiiiiiiiiiip.....

Last edited:
Postovanje Edi,

Problem je sto mi nikad necemo biti slozni ka strojari, za to vam skidam kapu, no ova generacija nauticara (fali nam Guc), stvarno je jedinstvena, uz njih sam se nasmija a i naucija svasta :uzdravlje

@Kokolo

Ne piz..biiiiiiiiiiiiiiiiiiip.....

Ajde neka je bar ta Va??a grupa sa Gucom stvarno dobra i jedinstvena kada nisu ostali tako jedinstveni kao strojari. Vidi?? kako se kokolo brzo slo?ži kada triba učiti u kafiću. Da je nastava u kafiću kokolo bi i??a 2-3 godine na vi??u pomorsku bez problema i nebi falija niti jedan dan.

Postovani,

Prenosim najnoviji update od strane Zadarskog sveucilista :uzdravlje

-----Original Message-----
From: agundic@unizd.hr [mailto:agundic@unizd.hr]
Sent: Wednesday, July 06, 2011 9:15 PM
To: Casper
Subject: Re: Posebni Program Obrazovanja Pomoraca

Postovani,

5. modul se nastavlja 05.09.2011., te ostajemo na pet modula kao i do sada.
Raspored odvijanja modula do kraja godine:
9. mjesec - 5. modul,
10. mjesec - 2. modul,
11. mjesec - 1. modul i
12. mjesec - 5. modul.

Molim Vas da pratite obavijesti na stranici u slucaju promjena. Raspored
je napravljen na temelju broja kandidata. Ukoliko dode do bilo kakvih
promjena u Vasem rasporedu molim Vas da me kontaktirate.

Lijep pozdrav

Ana Gundić, mag.ing.naut.
Tel. +385 23 200 742
Fax. +385 23 200 654
Mob. +385 91 883 08 24
+385 91 169 59 27
Email: agundic@unizd.hr

http://www.unizd.hr/Studijskiprogrami/Posebniprogramobrazovanja/tabid/3183/Default.aspx

Obavijest za polaznike Posebnog programa obrazovanja radi stjecanja vi??ih časničkih zvanja

U tijeku je prikupljanje prijava za 1. ciklus Posebnog programa naobrazbe radi stjecanja časničkih zvanja za:

â?? Program A (nautika) i
â?? Program B (brodostrojarstvo).

Prijave se prikupljaju do 03.09.2011. Nastava će započeti 05.09.2011.
Nastava za 2. ciklus Posebnog programa naobrazbe za Program A (nautika) će početi
â?? 17.10. 2011. (ponedjeljak u 08.00 sati).

Nastava za 2. ciklus Posebnog programa naobrazbe za program B (brodostrojarstvo) će se organizirati u dvije grupe odnosno dva termina:

â?? 26.09.2011. (ponedjeljak u 08.00 sati) i
â?? 14.11. 2011. (ponedjeljak u 08.00 sati)

Sve gore navedene grupe će se organizirati ukoliko se prijavi dovoljan broj polaznika (najmanje 10).
Za prijave i informacije potrebno se javiti administratorici Dijani Kozomari na tel. 091/455-4332, e-mail: dijana@pfst.hr.
Detaljnije informacije
doc.dr.sc. Pero Vidan

Evo ga ekipa za Split :uzdravlje

malo se zaj.....vam jer mu mi iz druge grupe sad dolazimo na metu iz brodskih strojnih sustava.
a zbog onih ka i on sam prije 20 godina i prekinija studiranje .

Danas izasli na ispit, polovica druge grupe alternativaca , druga polovica izlazi sutra , od nas 8 dvojica su pala .izuzetno korektna pitanja . trazi se odredjena razina znanja ali nista nemoguce ,dvojica kolega polozila s 4.
VIVA SPLIT

:uzdravlje

Danas izasli na ispit, polovica druge grupe alternativaca , druga polovica izlazi sutra , od nas 8 dvojica su pala .izuzetno korektna pitanja . trazi se odredjena razina znanja ali nista nemoguce ,dvojica kolega polozila s 4.
VIVA SPLIT

:uzdravlje

Da li si ti clan UPH???

Dokle god postoje ovakvi mudri komentari superiornih fakultetski obrazovanih pomoraca(tzv. domacih rvatskih superpomoraca)znam da je ovo sto radimo ispravno i da plovimo ispravnim kursom.Usput da napomenem jos jednom imam zavrseni pomorski fakultet i nemam namjeru pohadjat alternativni tecaj,ali jednako tako ne stavljam nikakve titule pored svog imena osim one jebivjetar pa kome pravo kome krivo. Osobno nikoga ne dozivljavam kao konkurenciju.

ZA SVE KOJI NISU BILI – ALTERNATIVNO

Evo samo da napisen par rici o posebnom programu u Splitu.
Progam je kakav je takav je ali ne bi bio iskren kad ne bih pohvalio profesore koji su to sve ispredvali na zanimljiv nacin i trudu koji su ulozili.
Puno ljudi je zapelo na matematici i termodinamici ali sa ucenjem u grupama i mozda par uri repeticija vecina je polozila (puno je starijih pomoraca koji su srednju skolu zavrsli prije jedno 30 god.).
Znanje se trazi ali nista nemoguce, sto je i normalno.
Mislin da je ovaj program jedan veliki plus hrvatskom pomorstvu sto ce i vrime pokazat.
Toliko od mene a ako koga sta zanima PM.

Postovanje,

Evo samo da kazem par stvari:

- PPOP u Zadru, koliko cujem, za sad jedini ide po programu i po planu
- Na Zadarskom sveucilistu svi polaznici PPOP dobivaju indekse i upisuju im se ocijene u te indekse kao i ECTS bodovi (pravi studenti ;) )
- Na Zadarskom sveucilistu, ako ste se razbolili ili odustali zbog nekog razloga, pare vam se vracaju ili mozete opet nastaviti skolovanje, izbor i novci su VASI
- Na Zadarskom sveucilistu ne postoji vremenski period do kojeg vi morate zavrsiti PPOP (bilo to 1,2,3 ili vise godina)
- Na PPOP u Zadru, svi polaznici moraju biti na nastavi i svoje prisustvo dokazuju potpisom u za to predvidjeni formular (da da, nema varanja)
- Satnica za PPOP u Zadru je regulirana ustavom i zakonom i profesori a i ucenici se toga pridrzavaju (dakle nema da se nastava skracuje ili ne odrzava)
- Sveuciliste Zadar se u potpunosti pridrzava onog sto je regulirano ustavom i zakonom, nitko nikom nista ne poklanja niti oduzima, tocno onako kako se i dogovorilo na zadnjem sastanku u MMPI, na kojem sam i osobno nazocio u Zagrebu.
- Profesori koji predaju u sklopu PPOP u Zadru, su apsolutno profesionalci, jako se trude znanje preniti na nas (je da nam dosta toga nikad i nece trebati) i vjerujte, ne popustaju nikom, ali i ne trebaju, jer se istinski trude da shvatimo ono sto nam predaju, a mi to pokazano nam znanje znamo i preniti na ispite (kolokvije) :uzdravlje

****Ovo gore sam napisao jer cujem razno-razna iskustva sa drugih sveucilista, ukoliko neceg od ovog gore na sveucilistu na kojem ste vi, NEMA, mislim da bi bilo pametno da se zapitate dali je sa tim sveucilistem sve u redu.
Cujem da se ne izdaju indeksi, da se odredjuje rok do kjojeg se mora zavrsiti ili ostajete bez love, cujem da su neki u zaostatku jer se profesori nisu mogli dogovoriti oko diobe love, itd.,...., svasta se prica i cuje, pa sam stoga odlucio staviti na uvid svima kako je u Zadru, pa tko voli nek izvoli :uzdravlje :kafa

Stariji?

Stariji?

Evo samo da napisen par rici o posebnom programu u Splitu.
... (puno je starijih pomoraca koji su srednju skolu zavrsli prije jedno 30 god.).
....

Prije 28 god. sam maturiro.Znači imam jo?? dvije godine dok ne postanem "Stariji pomorac"!
Hvala:uzdravlje

ima li netko skripte za 1.i 2. godinu faxa - brodostrojarskoga smjera u Zadru?

svaka pomoć je dobro do??la....

pozz i zivili

Postovanje svima,

Nakon niza razgovora sa prof. Zadarskog sveucilista koji rade na PPOP, takodjer nakon niza razgovora sa samim polaznicima tog istog programa, dosli smo na ideju da napravimo jednu vrst ankete medju pomorcima odnosno polaznicima PPOP, da se tu izjasne sve nevjerne Tome, odnosno svi koji imaju prijaviti bilo kakve nepravilnosti u radu odredjenog sveucilista ili profesora koji predaje na PPOP na bilo kojem sveucilistu (Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka...), odnosno ako imaju bilo kakvu vrst primjedbe ili pohvale.
Najvise me smetaju glasine koje,cujem, dolaze iz Rijeke (opet ta Rijeka), a upucene su na rad Zadarskog sveucilista, ne zato sto sam iz Zadra, ne zato sto sam polaznik PPOP u Zadru, mislim da se Zadru nema sto prigovoriti, nije da imam previse kose na svojoj glavi, ali i ono malo sto imam, dobrano se prorijedilo slusajuci i polazuci ovaj program, a da ne kazem da sam takodjer dobrano zagrijao klupu a i doma stolicu uceci i strepeci na ispitima, da ne spominjem da se sve vise ljudi izvan Zadra prikljucuju upravo Zadru (mozda to neke zulja).
Ljute me takve izjave nekih bolesnika (ili ljubomornih budala), jer tko god mene zna, zna da nebi sebi dozvolio da grijem klupu i stalno prisustvujem na nastavi, pa da bi neki kampanjac mene pravio budalom u vidu, danas me ima, sutra me nema, previse sam ja sebe ulozio u sve ovo da bi netko to srusio bez osnova.
Dakle, svi koji imate dokaze ili primjedbe, gore vec spomenute, molim da ih jasno i glasno tu iznesete, samo molim, nemojte govoriti na temelju indicija ili glasina, vec vasa osobna iskustva sa odredjenim sveucilistem ili profesorom.

BTW, Svecana dodjela uvjerenja o plozenom PPOP u Zadru (za do sad (mislim) 7 zavrsenih polaznika) biti ce odrzana 17.11 (mada mislim da se najbolje obratiti nasoj Ani Gundic, voditeljici ovog programa i najsjajnijoj zvijezdi u svemu ovome :) )

PS. Moderatori, neznam zasto ste u gornjem tekstu, gdje se spominje Rijeka, izbrisali, naime, istina je da se Rijecani zale na rad Zadarskog sveucilista, valjda ih imam pravo ovim putem prozvati da se izjasne cinjenicama, a ne ko i uvijek, zive kao i Denis&Denis (Marina Perazic) na proslostoljetnoj slavi (ako su je uopce i imali), sad kad treba nesto sam postici bez pomoci KPJ, sad su pali u zaborav.

Last edited:
Back