porez 15%

Moj Juznjak

Svaka cast na volji i potezanju za dobrobit svih nas ali moras razumit da ja,Turist,dado-st i svi ostali koji su bili clanovi UPH (koja neznam dali postoji uopce vise) nismo to pokusali. Mi pomorci smo neslozni i od 20000 i kusur tisuca mi nemozemo skupit 1000 ljudi a kamoli vise (Za nas su Bugari Amerika ako znas sta mislim) tako da ti od okupljanja i potpisa imenom i prezimenom nema nista jwr pasi laju a karavani prolaze. Siguran sam (glava na panj) da Turist kao i ja nibi vise nikad usa u vrh neke udruge jer ponavljam opareni o u ladno puse.
To je istinadfokle god mi Hrvati vise slavimo smrt susidove krave nego okot svoje.
Na ovu temu osobno over and out.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A nista baren m ije drago ako dode do ovega da ces sa nama podilit sto se moze napravit i kako se izborit protiv toga.
Svako dobro

ja se nazalost slazem sa gore navedenim. drzava dere ovaj narod koji vise doslovno nema za hranu i koji je rezultat-nikom nista. ako stotine tisuce ljudi koji su na rubu gladi ili jesu gladni nemaju potrebe izici na ulice kako ce se pomorci udruziti koji imaju svoj kruv i mogu samo dignit prnje i odselit sebe i sve sta im je milo u bilo koji kutak planete. mentalitet je isti, nazalost ja sam uvik za napravit nesto ali pocela sam shvacati da uopce nije problem u politicarima, problem je u SVIMA NAMA. svakoj ponaosob osobi na ovom forumu a i u drzavi-svi mi sutimo. ko je ovdje iz solidarnosti izasa za radnike konstruktora, skvera, uzora---niko nikad-nije nas problem. lino nam je i na izbore ozaci. ali svi onda po kavanama zugaju sta sve u drzavi ne valja. ne valjamo mi i tocka.
ispricavam se na ovom ispadu ali ne mogu primucat

pa to upravo govorim. ljudi (stotine tisuce ljudi) nemaju od cega zivjeti i sute, jos uvijek
opet ce biti isto ko i 2009 i ko i svaki drugi put u lijepoj nasoj

Kasno Marko na Kosovo stize ljudi moji. Nema nikakve ali nikakve sanse da se ista zaustavi. Ako se drzava odluci na taj potez a vjerujem da hoce to ce i ostvariti. Mozete vi pisat peticije , proglase , odrzavat skupove i sastanke.... Sve je to za qurac. Od sindikata ne ocekujte nista isto ka i do sada. Nula bodova.
Mozda smo imali neke sanse prije koju godinu dok je jos bilo novaca tu i tamo u drzavi pa im ismo bili toliko zanimljivi.
Sada smo u qurcu ,gamad je ojacala , drzava je na aparatima , nemaju di vise cidit novce i sad ce se okrenit nama , svojoj zlatnoj koki ili jokeru naplati. Misljenja sam da nije pitanje da li ce uvest porez na prihode nego kada. Znaci spremajte izlaznu strategiju, ja radim na tome.

Dado ja mislim da nema smisla ici ista rjesavati mirnim putem...kakve peticije. skupovi itd...pa mi zivimo u demokraciji...znaci radikalne mjere kao rusenje paljenje i bacanje koktela nam mozda moze pomoci...nista vise

Postojala je skupina ljudi koja je pokusala nesto ucinit i prominit ali je bila ismijana... Jedan iz skupine je onda proreka da ce se ovce opet skupit kad se uvede porez ali ce bit kasno

Kasno je, manistra je skuvana i sad van ostaje samo plakat

Ja san jadno pokupija pasos i odselija. Sad san pravi turist u banana republici i nije mi uopce lose...mala zemlja za veliki odmor

e moj turist, pocelo im dolazit iz dupeta u glavu...ali kasno marko na kosovo stize...sad samo lajat u vitar...rezerviraj za mene onu kucu sa tvoje live strane prema onim bazenima...

e moj turist, pocelo im dolazit iz dupeta u glavu...ali kasno marko na kosovo stize...sad samo lajat u vitar...rezerviraj za mene onu kucu sa tvoje live strane prema onim bazenima...
Hmm.. Jel to gore na Ivanici?? :rolleyes::D

Brazzaduro je prvi nanjusio biznis I njega ce se maknuti sa te pozicije isto kad I mamica iz dinama.....
Moze se nas 100 skupiti ali ovako malo munjenijih u glavu, pa da se pokrene nesto....

Ja iskreno mislim da nema nista od tog poreza jer nema nikakvih naznaka da bi to moglo biti.

Da to bude, onda moraju maknuti ova 183 dana.....

Opet za tako nesto moja platna lista bi bila 936.45$ mjesecno..... Eto pa nek porezuju

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

ja se nazalost slazem sa gore navedenim. drzava dere ovaj narod koji vise doslovno nema za hranu i koji je rezultat-nikom nista. ako stotine tisuce ljudi koji su na rubu gladi ili jesu gladni nemaju potrebe izici na ulice kako ce se pomorci udruziti koji imaju svoj kruv i mogu samo dignit prnje i odselit sebe i sve sta im je milo u bilo koji kutak planete. mentalitet je isti, nazalost ja sam uvik za napravit nesto ali pocela sam shvacati da uopce nije problem u politicarima, problem je u SVIMA NAMA. svakoj ponaosob osobi na ovom forumu a i u drzavi-svi mi sutimo. ko je ovdje iz solidarnosti izasa za radnike konstruktora, skvera, uzora---niko nikad-nije nas problem. lino nam je i na izbore ozaci. ali svi onda po kavanama zugaju sta sve u drzavi ne valja. ne valjamo mi i tocka.
ispricavam se na ovom ispadu ali ne mogu primucat

Ali su izasli kad je milicija strajkala, a sad ih ta ista milicija mlati i delozira!!! Mi smo bagra svoje vrste i sve smo ovo zasluzili.

Brazzaduro je prvi nanjusio biznis I njega ce se maknuti sa te pozicije isto kad I mamica iz dinama.....
Moze se nas 100 skupiti ali ovako malo munjenijih u glavu, pa da se pokrene nesto....

Ja iskreno mislim da nema nista od tog poreza jer nema nikakvih naznaka da bi to moglo biti.

Da to bude, onda moraju maknuti ova 183 dana.....

Opet za tako nesto moja platna lista bi bila 936.45$ mjesecno..... Eto pa nek porezuju

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

I ja isto mislim da od toga nema nista!!!

Ima ljudi koji bi nesto ucinili u svezi pravde ,prvi bi ja bija ako triba da pomognem svojim doprinosom koliko god mogu , jer ovo nemoze pojedinac rijesit nego grupa ljudi, danas sam bija u SPH cisto informativno sa svoja 2 frenda
da pitamo u svezi ovog pitanja ali nazalost nista konkrektno od svega toga, receno nam je da sluzbeno nitko nista nezna ali kad bude da ce nam javit , a odg na to je bija jeli to mislite nam javit kad stupi na snagu.... i tako bilo je tih prica na miran nacin sa jednim gospodinom koji je radia unutra od kojeg smo otisli nista pametniji

Prica mi neki dan lik, isto pomorac, da zasto ne odjavim HR prebivaliÅ¡te i budući da imam i BH osobnu, hrvatsku putovnicu ne vadim u HR konzulatu sa prebivaliÅ¡tem u BH jer kao HR drzavljanin imam pravo na HR matrikulu i brevete, a porez i mirovinsko i socijalno ne moram placati jer ne zivim u RH i kao takav nisam duzan nista placati u HR. Ja njemu kazem da moram ovjeriti navigacije, a on meni kaze da mogu i ne moram, ali i uz ovjerene ili neovjerene navigacije moraju mi izdavati brevete jer sam HR drzavljanin, a ne građanin i kao takav ne moram nista platit jer ne zivim u RH vec u BiH. Da cujem sto ekipa kaze na ovo?

Ima ljudi koji bi nesto ucinili u svezi pravde ,prvi bi ja bija ako triba da pomognem svojim doprinosom koliko god mogu , jer ovo nemoze pojedinac rijesit nego grupa ljudi, danas sam bija u SPH cisto informativno sa svoja 2 frenda
da pitamo u svezi ovog pitanja ali nazalost nista konkrektno od svega toga, receno nam je da sluzbeno nitko nista nezna ali kad bude da ce nam javit , a odg na to je bija jeli to mislite nam javit kad stupi na snagu.... i tako bilo je tih prica na miran nacin sa jednim gospodinom koji je radia unutra od kojeg smo otisli nista pametniji

Ma darko nemoj zajebavat. Nije mi jasno ko jos ide u tzv. SPH po informacije. Mozda si tek pocea navigat. Sta bi rekli ljudi to je isto kao bombardiranje za mir ili jebanje za djevicanstvo. Ali pomalo , naucice nas svit , mlada smo i zelena pomorska nacija.
Sule, sta mislis da sada pocmemo skupljat clanove za UPH , vidis da ih je pocelo zuljat , sada 100 USD godisnje ne izgleda toliko puno a prvoboraca na sve strane. Mozemo se organizirat ka udarne brigade u svoje vrime.

Ma darko nemoj zajebavat. Nije mi jasno ko jos ide u tzv. SPH po informacije. Mozda si tek pocea navigat. Sta bi rekli ljudi to je isto kao bombardiranje za mir ili jebanje za djevicanstvo. Ali pomalo , naucice nas svit , mlada smo i zelena pomorska nacija.
Sule, sta mislis da sada pocmemo skupljat clanove za UPH , vidis da ih je pocelo zuljat , sada 100 USD godisnje ne izgleda toliko puno a prvoboraca na sve strane. Mozemo se organizirat ka udarne brigade u svoje vrime.

Najbolje bi bilo ove neke teme, vezane za ukrcaj, adrese, recimo od idućeg mjeseca ne davat vise ovdje na forum i tako neke krucijalne stvari, vec samo članovima i tako natjerat bar 80% članova foruma na plaćanje članarine od 100 USD i naravno članovima koji su platili članarinu pomagat pri ukrcaju, a sa tim parama od članarine platit dobra odvjetnika i tuzit RH u Strasbourgu za plaćanje mirovinskog i socijalnog za vrijeme kad nismo u drzavi i za porez buduci da nam RH ne daje plaće i da nas diskriminira na tom polju, pogotovo tko placu zarađiva pod stranom zastavom, ne EU, da nam se krÅ¡e ljudska prava. Ja mislim da bio izvojevali uvjerljivu pobjedu, ali da bi se to uradilo treba se placati članarina, a ona se moze placati jedino tako da se teme koje nekoga zanimaju, mislim na firme i adrese, samo izbaci; Žao nam je, niste član UPH i kao takav nemate pravo na informacije i na pomoć pri ukrcaju, pa ces vidit kako će se placati članarina. Jedino tako ce se postici puna mobilnost nas pomoraca i jedino tako ce se stvari početi rijesavati. Å to se tice SPH, to je kujica koju pas (drzava) j... kad god pozeli, tako kad ga vidi podvije rep, cvili i čeka njegov potez. Oprostite na nepristojnosti, ali ovo je najbolja definicija SPH. Å to nemoze milom, moze silom!

Wolf

Svaki vlak triba lokomotivu. Vagoni bez lokomotive su qurac. Lokomotivu smo imali ali su rvatski strucnjaci razvidali pragove i rastopili tracnice. Lokomotiva je otisla uspjesno radit na druge lokacije i male su sanse da ce se vratit. Dok se steta sanira i dok se nadje druga lokomotiva poisce vuk magare.

Back