porez 15%

cuj za italiju ne znam, al siguran sam da u toj drzavi isto kao i svuda provjeravaju porijeklo novca tako da bez obzira na poreznu prijavu ili ne prijavu mogu ti provjerit racune ili kad kupujes nekretninu od kud ti novac, tako da ne vidim razliku u prijavljivanju tog novca, al nebi o Italiji jer njih isto ne smatram "normalnom drzavom" kao ove sto je nabrojao CC2. Pa nase je u banani to sam rekao. Sto se tice dana, da ne mozes otic na godisnji van da ti se racuna (koliko znam to je kod engleza i francuza), al mozes otic na koji god oces tecaj u koju god oces drzavu, i to ce ti se racunat. I jos koliko nacina imas za dobit dane, tako da meni zbilja nije jasno kako neki to ne uspiju sredit, ili smuljat, osim da se tesko razbolis na godisnjem i zbilja ne mozes nista. To je najveci problem. mislim najbolje bi bilo da se netreba nista prijavljivat, al nije bas da ne mozes izbjec.

@2/O_ri U Italiji cim placas nesto preko 1000 ojra odmah ide provjera.Uglavnom signor gavro to ocito nije znao.Inace Italija je veca banana od nas.Politicari vise kradu,a talijani samo gledaju kajo ce zajebati fisca.

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

Last edited:
znam ja to sve raul, i jos mnoge druge stvari, al nije mi se dalo pisat, jer ce se opet razvit spika o talijanima, a to nije tema.

znam ja to sve raul, i jos mnoge druge stvari, al nije mi se dalo pisat, jer ce se opet razvit spika o talijanima, a to nije tema.

Kolega 2/O_ri kako mi se čini i vi me implicite optužujete da sam skrenuo s teme.., aj dobro! Ova upadica koju je ponudio towariÅ¡ RAUL nije utemeljena.., neka stavi link na zakon pa ćemo vidjeti Å¡ta ćemo i kako ćemo rastomačiti. Govorimo o POREZNOM TERORU U 'RVACKOJ.., vi ste me naveli da spomenem Italiju (paese marittimo ed academico) - i spomenuo sam na pravi način, tj. u kontekstu rasprave.

Kada su bili izbori u Hrvatskoj ja sam implicite i explicite sugerirao - Facciamo finire questo schifo!

A vi na to sprdali se s Gavron.., evo Vam sada.., trpite:

http://dalicom.eu/zbog-poreznog-ter...rvatske-zalim-jedino-sto-nisam-otisao-ranije/

:uzdravlje

Last edited:
Back