Ne znam baÅ¡ hoće li to upaliti, vjerujem da su oni stalno zasipani s e-poÅ¡tama. Najveći problem je u ljudima u naÅ¡em slučaju kolege pomorci. Oni ili ne razumije o čemu se radi ili se prave blesavi. Ovo prvo Å¡to sam naveo moglo bi biti točno, vjerujem da ljudi ne "kuže".
Ja za sebe mogu iskreno reći da mi u početku to nije bilo jasno, i iÅ¡lo je na način ( i drugi su pa i ja ću). Meni se desilo da je ovrha dolazila, u onom prijelaznom razdoblju odnosno kada se ovaj zakon uveo i kada su se doprinosi počeli obvezno plaćati 2008god. A započeo karijeru 2007, aj Å¡to nisam to nigdje vidio niti sam razumio o čemu se radi kad ono dođe opomena pred ovrhu. Sjećam se da je bilo oko 6000kn tako neÅ¡to. Ali ovi slučajevu da su ljudi bolesni,umrli i nemaju 183 dana to je žalosno do gađenja i to svaki zdrav razum mora shvatiti da se treba neÅ¡to pod hitno mijenjati. Doprinosi rastu svake godine, neki dan gorivo poskupilo a barel u banani..Å¡ta se ovo deÅ¡ava tu jebe lud zbunjenoga.
Pravi primjeri bi trebali kontaktirati Provjereno ili neÅ¡to na taj način, drugo je da se svi skupimo koliko nas ima i da dođemo bilo (ispred sindikata) ili ispred ministarstva. Ako se mogu autići i gejfoni kupovatt može se dati i 500kn za gorivo pa da se skupimo. Ljudi moji pa trebam i ja kuću gradit, plaćam ovo sebi, plaćam ženi zdravstveno jer je strankinja, beba na putu, podstanar, Å¡kolu joÅ¡ nisam zavrÅ¡io nemam ETO a jebemu uzet ću plinsku bocu matere mi.