porez 15%

A dobro ljudi onda, šta da radimo? Koga treba zvati? Kako nešto pokrenut, ako budemo pisali komentare ništa od toga.

za pocetak zatrpajte mailovima brkatog balvana iz cirkus sindikata sa cc na sto vise medija mozda mu dođe iz guzice do glave

Ne znam baÅ¡ hoće li to upaliti, vjerujem da su oni stalno zasipani s e-poÅ¡tama. Najveći problem je u ljudima u naÅ¡em slučaju kolege pomorci. Oni ili ne razumije o čemu se radi ili se prave blesavi. Ovo prvo Å¡to sam naveo moglo bi biti točno, vjerujem da ljudi ne "kuže".
Ja za sebe mogu iskreno reći da mi u početku to nije bilo jasno, i iÅ¡lo je na način ( i drugi su pa i ja ću). Meni se desilo da je ovrha dolazila, u onom prijelaznom razdoblju odnosno kada se ovaj zakon uveo i kada su se doprinosi počeli obvezno plaćati 2008god. A započeo karijeru 2007, aj Å¡to nisam to nigdje vidio niti sam razumio o čemu se radi kad ono dođe opomena pred ovrhu. Sjećam se da je bilo oko 6000kn tako neÅ¡to. Ali ovi slučajevu da su ljudi bolesni,umrli i nemaju 183 dana to je žalosno do gađenja i to svaki zdrav razum mora shvatiti da se treba neÅ¡to pod hitno mijenjati. Doprinosi rastu svake godine, neki dan gorivo poskupilo a barel u banani..Å¡ta se ovo deÅ¡ava tu jebe lud zbunjenoga.
Pravi primjeri bi trebali kontaktirati Provjereno ili neÅ¡to na taj način, drugo je da se svi skupimo koliko nas ima i da dođemo bilo (ispred sindikata) ili ispred ministarstva. Ako se mogu autići i gejfoni kupovatt može se dati i 500kn za gorivo pa da se skupimo. Ljudi moji pa trebam i ja kuću gradit, plaćam ovo sebi, plaćam ženi zdravstveno jer je strankinja, beba na putu, podstanar, Å¡kolu joÅ¡ nisam zavrÅ¡io nemam ETO a jebemu uzet ću plinsku bocu matere mi.

Last edited:
Stvarno je situacija Boze sacuvaj, da nas kamatare, triba svrgnit tog naseg velikog vodju, a to ne moze jedan covik nego se mora skupit kriticna masa, isto se sican ode peticije pa se malo ljudi javilo, nerazumin sta se dogadja da se ne moze nac sloga i pokrenit nesto za dobrobit svih nas, ko tu koci, ili smo stvarno ka narod nikakvi pa da nam moze sacica uhljeba radit sta oce.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Ja sam lani bio 10i po mjeseci na jadroliniji I poso vani mjesec dana I opalilo me 18000 kn

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Tipican primjer hrvatske sloge. Sjecam se kad su skverani dobijali otkaze tada se trazila potpora ljudi i radnika pa se javila jedna bivsa radnica tadasnje jugoplastike pa pitala gospodu skverane a gdje ste vi bili dok smo mi istjerani na ulicu. I tako to ide iz dana u dan,dok je meni dobro briga me za ostale koji jaucu. to je zapravo gadljivo ovi gore samo koriste situaciju jer znaju kakvi smo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nacuo sam od par ljudi koji rade u drzavnoj sluzbi da se radi na porezu na dohodak koji bi krenuo od 1.1
2018 i od 40%
Nadam se da su to samo price za 40%,ali svi kazu da cemo se vezat na EU,a tamo je 40%

Nacuo sam od par ljudi koji rade u drzavnoj sluzbi da se radi na porezu na dohodak koji bi krenuo od 1.1
2018 i od 40%
Nadam se da su to samo price za 40%,ali svi kazu da cemo se vezat na EU,a tamo je 40%

meni uk odbija porez od plaće i nije 40%.
to zavisi kolika je plaća. tako ako ovi paraziti odluče uvoditi biti će viÅ¡e stopa. ali svejedno tribalo bi se okupit pa koju "lipu" rič im uputiti.

sax odakle ti to da se u eu placa 40℅ income taxa....plovim s poljacima, englezima,skotima,ircima i talijanima i nitko od tih nacija ne placa 40% poreza....svi imaju drukcije zakone i sve se svodi ka i kod nas na 183 dana....

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

di ih god prebacio porezna te može uvatit kad budeÅ¡ trebao pravdati kupnju ovoga ili onoga. papir tiska država (države) i ne možeÅ¡ joj pobjeći. od poreza pogotovo ne možeÅ¡. možeÅ¡ jedino pobjeći od države a to je već malo teže.

di ih god prebacio porezna te može uvatit kad budeÅ¡ trebao pravdati kupnju ovoga ili onoga. papir tiska država (države) i ne možeÅ¡ joj pobjeći. od poreza pogotovo ne možeÅ¡. možeÅ¡ jedino pobjeći od države a to je već malo teže.

Od 1.1.2018 sve ce ic preko e-građani,nece bit mrdanja

@nikola1983
Belgijanac koji radi za belgijsku kompaniju dobije placu koju potpise a na to kompanija placa 40% poreza
Ako ti kompanija plati u svojoj drzavi neces morat u HR

Stambena stednja se oporezuje kao i svaka druga stednja. Porez 12% plus prirez.
Oporezuje se i zarada od investicijskih fondova, neki dan moro popunjat joppd.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Stambena stednja se oporezuje kao i svaka druga stednja. Porez 12% plus prirez.
Oporezuje se i zarada od investicijskih fondova, neki dan moro popunjat joppd.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Znači ima se meže se :D ;)

Back