Pozdrav kolege
Cuo sam prije pocetka ove godine za ovaj novi harac koji se sprema. Sve vise i vise pomoraca me pota za to i sta napraviti i kako se boriti? Ja sam kao i Turist,dado-st i dosta drugih pomoraca bio u "skupini ludaka" koji su 1.7.2009 imali prosvjed pomoraca na splitskoj rivi (upisi u you tube prosvjed pomoraca) te u udruzi koju smo osnovali ali smo jos jednom nakon 3 godine postojanja dokazali da smo neslozni i zavidni i da necijenimo sta netko od nas poteze vise a netko nista pa samo kritizira. Da ne duljim i pricam sad ode neke davno ispricane price zakljucak je snadi se rodo sam kako znas jer te gospoda iz Sindikata koji imaju svoj zub u svakoj naplati nama pomorcima nece zastiti, jer sta se vise oduzme nama oni su bolji s onima na Markovu Trgu a to je jedino bitno u svemu ovom za njih.
Stoga osobno sam odustao od svih aktivnosti (zbog gore navedenog) i sam svoj put znam i kako da se ponasam u ovoj nazovimo je drzavi koja se zove pomorskom a istrebljuje i ovo malo pomoraca sta im donose cash u drzavu.
S ovim pitanjem o porezu sam izasao pred ljude u Udruzi CROSMA kao i pred SPH (neke clanove i funkcionere) i svi su rekli da za to neznaju i da nisu culi. Takoder sam cuo datum od pomoraca da ce harac poceti 1.1.2015 u sta osobno nevirujem jer je prerano da bi se sad objavio samo 5 mjeseci unaprid.
Zakljucak:
Igracu po svom ovu igru jer sam uvidio da u grupi se neigra dobro a kazu da opareni i u ladno puse pa to potvrdujem.
Pozz
P.s
Neprica se o 15% nego o 17% godisnjeg prihoda. Sto u prijevodu zaci da cemo 4 godine radit za sebe a petu za njih na sta cvrsto porucujem svima koji misle da ce to biti tako sljedece
https://m.youtube.com/watch?v=YYbL-rU5sVk&autoplay=1
Sent from my iPhone using Tapatalk