U najgoru ruku ako ne uspijes dobit panamske i liberijske,uzmes poljsko drzavljanstvo i rjesen problem. Imas nacionalni brevet ! Pa nek se nase ministarstvo zapita ?
....
frenki
po tome poljacima se ne prizna njihova licenca
Alo ekipa evo san se vratia doma pa citan ove novosti, zanima me kolika je vjerovatnost da ce se taj tecaj ostvarit jer mislin upisat visu?
Pozdrav svima!!!!!!!!!!!
Fala ti puno na informacijama iman neke veze na fakultetu oni jos nemaju pojama nista?
Nisan jos platia clanarinu, a duzni ste mi majicu od prosle godine, rjescu je u ponediljak, pozdrav.
reka san da necu vise pisat(nezelin nikoga provocirat)
ali eto odi u gdinji momci nakon 6 mj tecaja dobivaju pom skolu ko i mi a mora nisu vidili tako reci,posli nekoliko mjeseci imaju pravo ici na tecaj di san ja sad 5 tjedana i dobijaju second engineer licence more than 3000kw,tako da ja nista vise ne razumin sto se to kod nas laze i maze
Njihovi su jos bjeliji.
Dali su njihovi braveti na bijeloj listi kao i nasi?
prika oni drze offshore a di su hrvati?????ma koja bjela lista
evo jos jedna informacija imamo 600sati
na kursu smo mi kandidati za 2nd e i C/E svi skupa isti kurs isti predmeti iste pare,jedino posli na ispitu je drukcije i to ka sto su mi rekle kolege jedini je problem u poljskoj do C/e mores dva puta slusat isti program
nije me briga jesu li hrvati na biloj listi ,jer neznam na kojoj su rusi itd,pa isto plove a meni je dovoljnoi od kompanije da ona je to provjerila i dala zeleno svitlo