U pon zovem SSM...pa vidim kako,sta...
uffff
kako ti spavas sa tin iglama
ma jeli jos tamo oni brkic,aaa lika
Last edited by a moderator:
U pon zovem SSM...pa vidim kako,sta...
uffff
ufff...ne zelis...znat sto te glava ujutro...boliiikako ti spavas sa tin iglama
Da pricao sam ja s covjekom u Eurosu,za makiniste nema zime,ali paluba...uffffja poslo aplikaciju Eurosu u deset ura a čovjek me podne odma zvao,da nema problema,ja mu reko da nemogu prije desetog mjeseca-kraja devetog.Da mu se onda javim krajem osmog,da cemo interviju napravit pocetkom devetog i da bi krajem devetog mogo bit na brodu.
Iz dubrovnika je masu momaka po??lo na Carnivala,ka?že mi prijatelj,koji je sad tamo 3 makinje,a prvi ugovor 3 junior,da su talijani takvi smradovi,da su ga neki dan pitali da sto mi hrvati radimo na brodu kad je to talijanska firma...ali i da mu je banja poslje atlantske...da je ?život 100 na sat

Da pricao sam ja s covjekom u Eurosu,za makiniste nema zime,ali paluba...uffff![]()
Heh...neces vjerovat,tocno to sam ja cuo...Probali su malo reducirati talijane ali su ih morali vratiti![]()
ja poslo aplikaciju Eurosu u deset ura a čovjek me podne odma zvao,da nema problema,ja mu reko da nemogu prije desetog mjeseca-kraja devetog.Da mu se onda javim krajem osmog,da cemo interviju napravit pocetkom devetog i da bi krajem devetog mogo bit na brodu.
Iz dubrovnika je masu momaka po??lo na Carnivala,ka?že mi prijatelj,koji je sad tamo 3 makinje,a prvi ugovor 3 junior,da su talijani takvi smradovi,da su ga neki dan pitali da sto mi hrvati radimo na brodu kad je to talijanska firma...ali i da mu je banja poslje atlantske...da je ?život 100 na sat
Ma talijani su cigani...nevezano uz ovu temu...ali oni su postali svjetski prvaci u nogometu da im napadač nije gol zabio...ali u svakom slučaju, bolje poć tamo nego se topit na atlanskoj za 2000eura....

ja san na atlantskoj ima 5700 e a na ER 4900,ali ER je prihvatija 3-3 i to je prevagnilo
ja san na atlantskoj ima 5700 e a na ER 4900,ali ER je prihvatija 3-3 i to je prevagnilo
Ma talijani su cigani...nevezano uz ovu temu...ali oni su postali svjetski prvaci u nogometu da im napadač nije gol zabio...ali u svakom slučaju, bolje poć tamo nego se topit na atlanskoj za 2000eura....
ja bi se donekle slozio s REFULOM naprevio sam tamo 2 broda prvi je bio katastrofa od ljudi i samog broda dok na drugom mi je bilo stvarno odlicno i niko me nije diro i vrlo je malo bilo hrvata skoro niko ,i vise bi imo problema da mi je recimo hrvat bio sef jer sam bio na brodovima gdje su sve bili hrvati i nisam se dobro proveo
Slazem se 100%.nemoj tako jer sam 8 godina na carnivalu i senior sam casnik na palubi,nikada nisam imao nikakvih problema s njima i malo hrvata znam da su imali ,ako ih sami nisu izazvali.Imam dosta prijatelja na LNG brodovima gdje prvi palube ima duplo vise od mene od 12000 eura pa navise ,sve su hrvati posada,ali o medjuljudskim odnosima i pricama kakve cujem necu pisat ,ali mogu reci da je danas kada usporedim kolege sa RCCL,LNG i svega ostalog,sve dobro izvazem Carnival jedna od najboljih svjetskih kompanija gdje nasi ljudi mogu u miru navegat ,ako zele.Pisem po osobnom iskustvu i slusanju prica kolega,a cujem ih mnogo.Zivot je dug trebam navegat jos 35 godina "zivce i zdravlje" trebam cuvat,a sa 55000 eura ili 75000 u RH cu zivit na isti nacin.