sebastjan1
officir
jel znate,kako je sa oficirima paube na carnivalu...jel postoje ??anse za upast tamo????
hvala vam na pomoči
hvala vam na pomoči
Mi manekeni smo zaljubljeni sami u sebe u onim bijelim uniformama i zato ne ?želimo mjenjati kompaniju. (nadam se da ovo nije nitko krivo shvatio).![]()
@reful
Ok sorry za ovo.Nismo znali da imas veliki broj dionica Carnivala.Ako su nasi napisi doveli do znatnog pada cijene dionice i ako si pretrpio financijsku stetu molim te dostavi mi broj racuna i iznos koji si izgubio nasim bezobzirnim postovima na PM pa cemo ti to solidarno nadoknadit ja,kokolo,spuzvasta,propuhani i aveo.
i frenkie ti je reka pravu stvar
@down22
Pa tema je putnicka kompanija, a pomorci sa putnickih znaju da je najbitnija stvar za dobit i zadrzat posal na istima izgled. Zato zelimo ukazat koliko su vazni solariji,pedikura,manikura,welness i spa, te da kolege moraju posvetit najvise paznje izgledu. Pored toga trazi se od kandidata da budu zabavni,elokventni,otvoreni,razumni i lako pristupacni kako bi putnicima sto vise ugodili.Kako Ja zadovoljavam sve kriterije cak i vise mislim da nema putnicke kompanije koja me ne bi pozelila u svojim redovima.
Stvarno izgleda da nije obecavajuca....pokusavam sve zadnjih 3 mjeseca,ali nikako nista....Stari prihvati asistenturu cim ti je neko ponudi i ne neckaj se previse jer trenutno situacija za pocetnike nije obecavajuca.

??ta se broda tiče briga me za putnice toga ima i ode na kopnu. Kruzer me mami jer ga manje valja i jer je če??će u portu, a čini mi se i da je po?željan preduvjet ako mislin počet fu??arit u yachtingu jednog dana. Brat mi je strojar i cili je u offshore shemama i ka?že da ne bi nikad na putnički. Neka fala znan kako mu je i ja to njegovo ne bi nikad, a njemu je super. Eto.[/QUOTE
Kadetura na kruzerima ti je malo drugačija jer na kruzerima sustav rada je drugačiji. Ali uglavnom ako ?želi?? ne??to naučiti a ne tulumariti onda mo?že?? naučiti sve ??to bi mogao na carga a i vi??e jer kruzeri su ipak posebni po mnogočemu. ( ne mislim samo na tehnički dio).