Carnival

Ima li neko da je radio skoro intervju na Carnivalu i ceka rezultate ? Ako ima, moze li mi se javiti na PM....

Ja sam prije nekih 10-15 dana radio intervju ( prije toga sam radio prvo snimljeni intervju, pa testove, vec nekih 2 mjeseca to traje ). Ovaj zadnji intervju je prosao dobro, barem mislim, jer sam znao pitanja i i momak je rekao da je sve dobro i da ce mi se javiti za dalje. Od tada nema odgovora, a ne odgovaraju ni na mail. A moj status na sajt jos stoji "Intervju", nisu azurirali jos.

​​​​​​Znam da je sad bas losa situacija, da otpustaju dosta radnika i vjerovatno im se najmanje misli o zaposljavanju, ali barem mogu odgovoriti na mail, jer cekanje ubija...

Nacekat ces se jos najmanje godinu dana.

Carnival je koliko ja znam jedina cruise kompanija koja je napravila smjenu. Letom iz Italije za Miami su došle svježe snage a umorni će se vratiti u Italiju brodom

Ima li neko da je radio skoro intervju na Carnivalu i ceka rezultate ? Ako ima, moze li mi se javiti na PM....

Ja sam prije nekih 10-15 dana radio intervju ( prije toga sam radio prvo snimljeni intervju, pa testove, vec nekih 2 mjeseca to traje ). Ovaj zadnji intervju je prosao dobro, barem mislim, jer sam znao pitanja i i momak je rekao da je sve dobro i da ce mi se javiti za dalje. Od tada nema odgovora, a ne odgovaraju ni na mail. A moj status na sajt jos stoji "Intervju", nisu azurirali jos.

​​​​​​Znam da je sad bas losa situacija, da otpustaju dosta radnika i vjerovatno im se najmanje misli o zaposljavanju, ali barem mogu odgovoriti na mail, jer cekanje ubija...

Meni su nakon toga rekli da moram na testiranje u Zagreb u agenciju Uspinjaca, ali radi korona situacije su mi poslali mail da ne zaposljavaju do daljnjeg.

Drze tri treca i tri druga, gvardije funkcioniraju normalno kao i dosad. Jedino su ukinuli treceg od hotela

Last edited:
Jeli to radi prodaje 18 brodova ili radi performanca?
Ovo su prvi koraci sigurno, sljedeci su spustanje place i ugovora na 4-2, ukidanje beneficija, itd.
Da mi je ko reka prije 6 miseci da cruize industrija moze tek tako stat reka bi mu da je lud ali....
Ljudi drz te se

Jeli to radi prodaje 18 brodova ili radi performanca?
Ovo su prvi koraci sigurno, sljedeci su spustanje place i ugovora na 4-2, ukidanje beneficija, itd.
Da mi je ko reka prije 6 miseci da cruize industrija moze tek tako stat reka bi mu da je lud ali....
Ljudi drz te se
Oli je na carnivala bilo benefita?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Evo i razloga. Svi koji su "otpušteni" su izgleda imali 50% plaće dok su kući. Sad im je to ukinuto. Nisam vidio sadržaj maila nego samo objavu jednog od njih na linkedinu. Niko od juniora nije dobio takav mail jer niko od njih i ne dobiva ništa dok je kući

Evo i razloga. Svi koji su "otpušteni" su izgleda imali 50% plaće dok su kući. Sad im je to ukinuto. Nisam vidio sadržaj maila nego samo objavu jednog od njih na linkedinu. Niko od juniora nije dobio takav mail jer niko od njih i ne dobiva ništa dok je kući

Obzirom da fizicki prestaju postojati ili uskoro mijenjaju vlasnike brojni brodovi Carnival-a te korporacije ukupno, a na kojima su doticni mozda bili zaposleni (ako je to u pitanju ),nije ni za ocekivati da se stand by pay moze nastaviti unedogled.Zvali to otkazom ili ne.Svakako nije ugodno, a rezultat je nezaposlenost.

Jedino bi bilo fair da se unutar kompanije ljudima objasne pravila po kojima bi bilo razvidno kako se doslo do odluka o pozicijama/imenima koje(i) su proglasene viskovima.
Nekako sumnjam da ce to igdje biti postovano,netransparentni igraci i sistem utemeljen na familijarim vezama nije u stanju imati takav otvoren koncept.
To im u srzi rusi nacin rada i vladanja strahom.

To se nece dogodit nikad jer ims nekih sto ne znaju vezat cipele a sigurno nikad nece dobit izgon sa carnivala dapace...
znam lika glavnog struje koji je kreten na kubnu potenciju ali samo ga saltaju malo trening centar malo jedan brod pa drugi i tako u nedogled i njega sigurno nece nitko maknit

To se nece dogodit nikad jer ims nekih sto ne znaju vezat cipele a sigurno nikad nece dobit izgon sa carnivala dapace...
znam lika glavnog struje koji je kreten na kubnu potenciju ali samo ga saltaju malo trening centar malo jedan brod pa drugi i tako u nedogled i njega sigurno nece nitko maknit

Znaci ljuti Socijalizam u preduzecu

Kod tako ociglednog pogodovanja meni se uvijek nametne pitanje- za slicne slucajeve kojih se svakako nadje i na drugim kompanijma- kako rijetki zele takve pojave komentirati, lakse je presutiti.
Ili kad jesu komentari onda budu u revijskom tonu sprdnje i zajebancije, vise da se imamo cemu nasmijati.
U konacnici se smijemo sami sebi, znajuci to dakako.
No eto, zivot ide dalje a sa njime i prtljaga odgovarajucih likova sa pravim pasosima i obiteljskim vezama u formi sefova i ostalih nadredjenih koji su samo brojka na spisku i nista vise.
Cesto takvi nisu zlobni, pa je ipak lakse.

List Of Hotel Directors are not coming back to Carnival.:

Carlos Santos De Melo
Tony Becker
Andy Brown
Keith
Lyubo
Danny
Eric
Mirel
Richard
Parvesh Chauhan goes back to Food Ops Manager

List of Captains :
Galotto
Gazzano
Longhin
Basso
Quinine
Tine
Nicolini
Donanto
The GSMs were
leRoux
Kris
Gustaaf
Jorge
Valibor

Heard CDC 's - Panda, Murugan, Kamlesh, Alan and Mathew - given the pink slip...

Today FOMs list will be announced, and next AFOMs Only

Pardon sto ulijećem u temu ovako s brda s dola no vjerujem da ću dobiti koju informaciju od iskusnijih ljudi ovdje. Dobio sam ponudu za Carnival koja izgleda:

Currently we have the following job opportunity that we may offer to you for work on board:

Name of employer: Carnival UK

Name of ship: passenger ships of company fleet

Position: Electrical technician

Duration of contract: 3 - 4 months

Starting of the project: end of September after approval

Salary per month: 2489 USD

The project will take place in UK - the main job is maintenance and repair of the ships until they are on layup

Transport costs - covered form the company

...od agencije iz Bugarske. Je li ovo scam mozda ili dobra prilika u ovim teškim vremena?

Pardon još jednom na divljačkom ulijetanju u temu :)

Back