Carnival

Pozdrav , moze li neko pomoci koja je procedura za aplicirati za kadeta palube na Carnival ili bilo koje kruzere ? Neki kontakt , mail ? I kakve su sanse za upasti te uvjeti na tim brodovima.
hvala

Mislim da nema veze utilia 2 rezultat koliko da li si se njima u menadzmentu svidio ili su nasli nekoga koji im vise odgovara: nacionalnost zbog papira, bolje kvalifikacije itd...veliki broj kandidata pretpostavljam.

Pozdrav ekipa,

Zavrsia sam faks prije koji misec, i pokusavam rijesiti kadeturu.

Rijesia sam matrikulu, i jos tribam brevete. D43 nemam, on je osnovan koliko sam upucen, tribam ga položit?

Procita sam cili podforum i na njemu je 80% kadeta electr., jel razlog tome sto se tesko upada za kadeta palube?

Ako se netko nedavno ukrca ko kadet, ili zavrsia kadeturu, bia bi mu zahvalan ako bi podilia iskustva.

Dobra večer,
Da malo osvježim temu, i nađem nekoga tko bi mi mogao Dat par korisnih informacija.
Nakon slanja CV-a na prije navedene adrese u postu dobio sam mail od Vidya-e. Napravio intervju, dobio test inteligencije i još neki njihov, Utilia 1 i 2. Uglavnom odradio sve to, kao šta je napisao dečko za kadeta par posta prije, samo za 3rd off junior. Ponuđena mi je pozicija ta, prihvatio sam je. Ima li netko na Carnival Dream-u ili općenito tko bi imao volje Dat par savjeta prije ukrcaja?
Hvala lijepa

Last edited:
Pozdrav ekipa,
Dobia sam ovaj Utilia test, cita sam o njemu na forumu, pa ako možete dati kakav savjet, ili ako ima primjer, ako ga je ko u posljednje vrime rijesava.
​​​​​​
Jako mi je vazno, zbog ovog.
​​

IMPORTANT: the result of the test is a Pass or Fail score, therefore it is of the utmost importance that you dedicate all your attention and time needed. Unfortunately, if you do not pass the test you will be unable to work on a Carnival Corporation Ship. Retests can be taken after two years.

Pozdrav ekipa,

Intervju sam odradia prije 5 dana, a utilia 1 sam odradia prije 4 dana. Jos mi nisu nista javili.

Koliko ste vi cekali da vam jave rezultate ili neke daljnje korake?
​​​​

​​​​​​

Kolege pozdrav,

Zakazan mi je za utorak intervju uzivo za kadeta palube,

​​​​​​Pa ako imate kakva iskustva, savjet sto pitaju i za sto se pripremit

Ima sam intjervu di su bila snimljena pitanja unaprid, oko desetak, puste ti video s pitanjem, imas 30 sec da se spremis za odgovorit, i onda180 sec za svako pitanje,

Utilia 1,

I ovaj intervju uzivo koji cekan

The Public Investment Fund of Saudi Arabia today a reported an 8.2% stake in Carnival Corporation in a filing, sending Carnival stock surging more than 25 percent.

The Public Investment Fund is the sovereign wealth fund of the Kingdom of Saudi Arabia.

The fund disclosed they now own over 43 million Carnival Corp. shares in a filing

https://www.cruiseindustrynews.com/c...ival-corp.html

carnival je uposlija svoje brodove da razvozi posadu po cilom svitu. tako bi Magic triba uploviti u Dubrovnik 07.05. radi iskrcaja balkanskog dijela posade

carnival je uposlija svoje brodove da razvozi posadu po cilom svitu. tako bi Magic triba uploviti u Dubrovnik 07.05. radi iskrcaja balkanskog dijela posade
bit ce sad pravi party na tim brodovima

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Back