antezd
X
Moguce je ali nije bas jednostavno tako da je bolje da racunas na smjenu u sljedecem portu nakon USA.Pozdrav,
Brod mi dolazi u USA za 4 tjedna i tada bi trebao doma. Da li je ikako moguce ici iz USA doma bez Vize?
Hvala
Poslano sa SM-G950F
Moguce je ali nije bas jednostavno tako da je bolje da racunas na smjenu u sljedecem portu nakon USA.Pozdrav,
Brod mi dolazi u USA za 4 tjedna i tada bi trebao doma. Da li je ikako moguce ici iz USA doma bez Vize?
Hvala
A vidi kako ce ti ispasti a ja ti preporucam da napravis vizu cim doma dodjes pa si u miru...A vidjet cemo sta ce firma napravit posto bi trebala biti smjena za nas par. Mozda nesto i bude...![]()
A vidi kako ce ti ispasti a ja ti preporucam da napravis vizu cim doma dodjes pa si u miru...
Poslano sa SM-G950F
A vidjet cemo sta ce firma napravit posto bi trebala biti smjena za nas par. Mozda nesto i bude...![]()
Security ti je prije par godina (2014-te) deral 220 $ po satu, pa sad racunaj od broda dokle god ne poletis, al poletit morate van iz amerike inace ako presjedate u americi, opet isto sranje moraju vas docekat security i opet s vama dokle god ne poletite van amerike. Znaci firma bi ti u idealnom slucaju trebala napraviti direktan let van amerike ( a limitiran si vremenenom jer ste na bunkeru), a to ti je vec tesko, jako tesko s hawaja. Velik je to trosak smjene. Nisam ti htio kvarit raspolozenje, al tek tolko da te informiram.
Koliko znam ne, a isto je prije bilo i kad dodes s brodom u us luku, i da neides doma, trebala je viza, sad neznam dal se promjenilo to. Uglavnom vecinom sve firme traze da se napravi us viza bez obzira brod ide tamo ili ne.
Vizu nismo radili jer brod vec 3 godine ima projekte na istom kontinentu, ali evo sad odlucili da brod ide na projekt u aziju i to taman krecemo tako da se ja moram iskrcavat na pola puta (znaci Havaji, gdje stajemo na bunker). Evo govori kapetan da se nista ne brinemo da ce firma nesto sredit. E sad cemo vidjet sta ce biti od toga ili nece
P.S. nije moje vjencanje, hvala bogu
Ne mozes birati , nego ispunis online aplikaciju pa ces viditi na kraju koju opciju ti nudeEvo moran radit vizu
Kako napravit da mi se dostavi bez da iden u ZG
Iman uvjete za to
Sta sve triban inace nevezano za to ispunit/placat i tako
Koliko se sad ceka na vizu
Jel mi brze da iden gore ili da se zajebajen sa dostavom
U Splitu sam
Sent from my internet mobile device
Danas je sve online ...Kolega Jose, moje mišljenje je da se osobno podje u zagreb u ambasadu napravit vizu. Zašto? Kolega sa firme je samo posla vizu c1/d, vec je ima prije vizu, i ceka je nekih 30ak dana. Kad sam ja isao po vizu, iz firme su mi rekli da MORAM osobno poci u zg po vizu da ne riskiram cekat toliko dugo. Vizu sam odmah dobio.
Nadam se da sam pomogao.
Sretno
Sent from my SM-N910C using Tapatalk