• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

C1/D USA Viza

Obnovio sam vizu prije tri mjeseca - ne vjerujem da se nešto promijenilo za tako kratko.

Ti si nesto falio prilikom ispunjavanja jer im nista ne moras slati nego sve poneses sa sobom na zakazani termin i potvrdu o uplati obavezno...

promjenilo se da se vise ne mora ici u zg i to je bilo pitanje wolfa tj.procedura ,bilo bi dobro da procitate bar zadnjih 10-tak postova ovako svako treci post netko pita a sto je to novo ?

promjenilo se da se vise ne mora ici u zg i to je bilo pitanje wolfa tj.procedura ,bilo bi dobro da procitate bar zadnjih 10-tak postova ovako svako treci post netko pita a sto je to novo ?

Tako je mladeno. U postovima sam lijepo sve naveo sto su mi vratili, tu ima cijela procedura pa sad je dosta lakse, i gore lijepo pise da se ne mora ici vise u zg, a i moze, ali se onda mora paziti na njihovo radno vrijeme. Ako netko ne zeli ici gore, onda DHLom neka pošalje sve sta traze, a sad i ima lijepo napisano sta sve treba.

Tako je mladeno. U postovima sam lijepo sve naveo sto su mi vratili, tu ima cijela procedura pa sad je dosta lakse, i gore lijepo pise da se ne mora ici vise u zg, a i moze, ali se onda mora paziti na njihovo radno vrijeme. Ako netko ne zeli ici gore, onda DHLom neka pošalje sve sta traze, a sad i ima lijepo napisano sta sve treba.

Pozdrav kolege. Evo novosi o USA vizi. 29og poslao DHLom gore sve sto su trazili, 30og stiglo, 310g obradili sve, jucer vratili nazad za Split DHLom, a ja danas podigao u DHLu putovnicu, dali mi vizu na 10 godina, nisam morao ici u ZG, nisu trazili da dođem. Eto toliko.

Pozdrav kolege. Evo novosi o USA vizi. 29og poslao DHLom gore sve sto su trazili, 30og stiglo, 310g obradili sve, jucer vratili nazad za Split DHLom, a ja danas podigao u DHLu putovnicu, dali mi vizu na 10 godina, nisam morao ici u ZG, nisu trazili da dođem. Eto toliko.

Ovo je predobro vucino. Svaka cast da si lipo napisao latest news.

Ovo je predobro vucino. Svaka cast da si lipo napisao latest news.

Tu smo da pomognemo jedni drugima, ja sam tu u prijaÅ¡njim postovima napisao sve Å¡ta se točno traži, tako da sad kolege imaju uvid u dokumente koje traze, sliku treba poslati točno onih dimenzija, i ako pitaju jednu, poÅ¡alji dvije, ja sam sve slao duple dokumente, oni sve vrate, ali eto dobra je stvar sto se vise ne mora ici gore, mada uvijek mogu pozvati na intervju, ja sam bio skeptičan oko toga, mislio sam da ce me zvati, ali nisu, sve javljaju na email, kad su zaprimili, kad su obradili i kad su poslali DHLom, ja sam samo otisao i podigao, i nisam nista platio jer oni imaju ugovor sa njima, tako mi je rekao onaj u DHL-u.

Pozdrav svima,

trebam obnovit C1/D vizu te sam ujedno aplicirao i za B1/B2 vizu. Ispunio sam obadvije aplikacije. Kao što se vidi na stranicama ambasade, treba platiti samo jedni vizu:

- Jedina iznimka se odnosi na situacije kad istovremeno podnosite zahtjev za vize kategorija B1-B2 i C1/D, u kojemu slučaju trebate platiti samo jednu naknadu za obradu zahtjeva, ali i dalje trebate popuniti dva obrasca za prijavu.

Napravio sam korisnički račun te sam tamo selektirao obadvije aplikacije. Ali za platiti mi nudi samo da platim obadvije vize. Da li da izbriÅ¡em aplikaciju za B1/B2 vizu? kako ce onda znati da sam aplicirao za obadvije vize?

da li je netko imao sličnu situaciju?

Hvala

Pozdrav svima,

trebam obnovit C1/D vizu te sam ujedno aplicirao i za B1/B2 vizu. Ispunio sam obadvije aplikacije. Kao što se vidi na stranicama ambasade, treba platiti samo jedni vizu:

- Jedina iznimka se odnosi na situacije kad istovremeno podnosite zahtjev za vize kategorija B1-B2 i C1/D, u kojemu slučaju trebate platiti samo jednu naknadu za obradu zahtjeva, ali i dalje trebate popuniti dva obrasca za prijavu.

Napravio sam korisnički račun te sam tamo selektirao obadvije aplikacije. Ali za platiti mi nudi samo da platim obadvije vize. Da li da izbriÅ¡em aplikaciju za B1/B2 vizu? kako ce onda znati da sam aplicirao za obadvije vize?

Hvala

Pa zovi ambasadu u ponedjeljak i pitaj. To ti je najbolje.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

U koje ure je najbolje zvati? Sjećam se da je prije bilo određeno vrijeme za zvati, ja mislim od 12 do 13:30... kad kliknem na radno vrijeme, prebaci me na stranicu o vizama, ne piÅ¡e niÅ¡ta o radnom vremenu.

Pozdrav svima,

Hvala

Nisi trebao aplicirat za B1/B2, izbriÅ¡i tu aplikaciju, od zvanja nemaÅ¡ niÅ¡ta ja sam bio zvao i prespajaju na druge brojeve pa se opet ne jave. Apliciraj samo za C1/D i nju plaćaÅ¡ 160 USD. Samo slijedi upute kako te tamo navode, slike poÅ¡alji dimenzija koje traze jer ce u protivnom biti zafrkancije, bitno je da se ISKLJUČIVO drzis uputa koje oni traže. Samo slijedi upute.

Pa kako onda aplicirat za B1/B2? Necu im nista slati, zakazat cu termin u ambasadi.
Ako ne nadjem rjesenje, onda cu izbrisat aplikaciju, ali cu je ponijet isprintanu sa sobom.

Sada moras aplicirati za onu vizu koja ti treba, a ne neku koja ce ti trebati u buducnosti.
Sa mnom je jednom prilikom u ambasadi dok sam cekao moj termin bio lik koji je imao jedan tip vize (ne sjecam se koju) i otisao u US turisticki. Na aerodromu su mu odbili ulazak u US jer viza koju je do tada imao je iskljucivo za to sta mu je tada trebala (neka poslovna mislim). Vratio se natrag u HR te tada je dosao zatraziti turisticku vizu.
Ako ti sada treba C1/D viza radi ukrcaja, nju i zatrazi jer ti ona treba. Ako ides turisticki onda trazi turisticku...

Nisi trebao aplicirat za B1/B2, izbriÅ¡i tu aplikaciju, od zvanja nemaÅ¡ niÅ¡ta ja sam bio zvao i prespajaju na druge brojeve pa se opet ne jave. Apliciraj samo za C1/D i nju plaćaÅ¡ 160 USD. Samo slijedi upute kako te tamo navode, slike poÅ¡alji dimenzija koje traze jer ce u protivnom biti zafrkancije, bitno je da se ISKLJUČIVO drzis uputa koje oni traže. Samo slijedi upute.

Obje vize sam dobio na 10 godina. Nazvao ambasadu i teta mi objasnila kako da apliciram za obje vize, a da platim samo jednu. Jer kada selektirate online obje vize, morate platiti i obje. Eto, nemojte se ustručavati nazvati ambasadu i pitati ih Å¡to vam treba.

Pozdrav

Obje vize sam dobio na 10 godina. Nazvao ambasadu i teta mi objasnila kako da apliciram za obje vize, a da platim samo jednu. Jer kada selektirate online obje vize, morate platiti i obje. Eto, nemojte se ustručavati nazvati ambasadu i pitati ih Å¡to vam treba.

Pozdrav
Na telefon ih se lako dobije 😂
Kad su dostupni od 13 do 14h pon-pet.

Poslano sa mog SM-G930F

Ja sam ih zvao u podne :)
Do nedavno je bilo samo od 14 do 15 sati.
I uredno bi se automat javljao.

Pokušao sam na drugi broj pa mi lik poklopio slusalicu.

Sve u svemu drago mi je sto su ubrzali proceduru i sto ne triba ici u zgb

Poslano sa mog SM-G930F

Ja sam poÅ¡ao u Zagreb jer sam prvi put aplicirao za turističku vizu. Kad sam doÅ¡ao u ambasadu, čekao sam 40ak min na intervju jer je bilo dosta ljudi, a samo je jedan konzul. A ako se obnavlja već postojeća viza koja je joÅ¡ valjana, ili se poÅ¡alje poÅ¡tom ili se osobno dokumenti predaju u ambasadi bez čekanja na red. Naravno, nakon Å¡to se prođe security check. Svaka pohvala američkoj ambasadi na poboljÅ¡anju procedura.

Zaboravio sam reći da za slanje dokumenata poÅ¡tom morate biti kvalificirani. Ako niste, morate ići u Zagreb. To će vam javiti, naravno.

Zaboravio sam reći da za slanje dokumenata poÅ¡tom morate biti kvalificirani. Ako niste, morate ići u Zagreb. To će vam javiti, naravno.
Triba polagati za tu kvalifikaciju ili moras biti postar po zanimanju ?😂

Poslano sa mog SM-G930F

Back