• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

C1/D USA Viza

Ja sam prosle godine obnavljao US vizu. Ispunjavao sam uvjete za prijavu "on-line", sve ispunio, izvrsio uplatu (tokom procesa prijave, dobije se papir sa podacima za placanje). Nakon sto je novac sjeo na racun (drugi dan, a inace imate link za kontrolu stanja postupka), nastavio sam sa prijavom i kao sto su kolege spomenuli, na kraju se daje mogucnost slanja DHLom ili dolaska po vizu osobno. Naravno, prije toga treba putovnicu poslati/dostaviti ambasadi.
Ako se podize osobno, onda je to tjedan dana nakon prijave ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

A evo krenia san u PBZ uplatit i slikt se pa skenirat
Nadan se da cu uspit sve do iduceg petka

Sent from my internet mobile device

Dakle
Uplodan sliku i reknu da je slika u redu
Sljedeci korak nastavi sa rom slikom i onda picture is loading
To ne mogu i ibaci mi da je loading failed i da pokusan kasnije
Neda mi da nastavin na review
Znaci ne mogu ispunit DS-160
Ispalia san na zivce

Dakle
Uplodan sliku i reknu da je slika u redu
Sljedeci korak nastavi sa rom slikom i onda picture is loading
To ne mogu i ibaci mi da je loading failed i da pokusan kasnije
Neda mi da nastavin na review
Znaci ne mogu ispunit DS-160
Ispalia san na zivce

Mozda ti je slika oversize ili nije u jpg formatu.

Nije
Konacno primilo sliku u sljedeci korak
Sad sutra moran u PBZ sa ovon nekon spec potvrdon pa cekat( plafon 2 radna dana) pa mogu nastavit sa zakazivanjem termina
Nadan se da cu uspit iduci tjedan uvatit termin jer oni tamo pon-utorak iden ca

Inace viza traje taman koji dan nakon nove godine ali jebiga
Triba bit bar 5 miseci za bit siguran

Da ostajem na brodu do Tajvana, tamo nam je sljedeci projekt. Dugih 5 tjedana plovidbe.

A stas sve ce se to zvati lani.Tako je i meni bilo kad je bila Olimpijada u Kini pa nismo mogli doma.I nakon 7 i po mj sam nas je bog posla u Ameriku i do Portlanda 22 dana jos otuka i iskrca se s 8 mj i nesto sitno.Dug vijad ne ponovilo se nikad.

ima li netko viska vremena da mi pojasni kako da produzim c1/d vizu? zaboravio sam sve totalno... da li treba ispunjavati opet ovaj upitnik neki ili ne treba? koliko sam procitao viza se moze produziti bez interview-a ukoliko je jos uvijek vazeca ili ukoliko nije proslo vise od godinu dana kako je istekla... meni je viza vazeca do veljace 2018. no tada cu jos biti na brodu pa je necu moci produziti tako da je moram sad produziti prije nego idem na brod...

hvala unaprijed na pomoci...

Pozdrav

Bi li mi moga neko reći kako ide stvar sa važećom vizom, tj koja joÅ¡ vrijedi 8 godina i isteknutim pasoÅ¡em, koja je procedura za prebaciti vizu na novi pasoÅ¡?

Hvala!

Poslano s C6603 putem Pomorac.net

Koliko znam, nema procedure. Moras kao i filipi sto cesto rade - Nositi obje putovnice sa tobom ...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

Ne prebacuješ vizu.

Uz novu putovnicu na brod nosiš i staru.

Tu staru će ti na mup-u poniÅ¡titi (probuÅ¡iti) ali napomeni im da je unutra viza i da probuÅ¡e sve stranice osim te.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne prebacuješ vizu.

Uz novu putovnicu na brod nosiš i staru.

Tu staru će ti na mup-u poniÅ¡titi (probuÅ¡iti) ali napomeni im da je unutra viza i da probuÅ¡e sve stranice osim te.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tako je
Obavezno naglasit da imas vazecu vizu kod busenja
Standardna pojava jer pasos vridi 10 godina a viza 1,5 ili 10
Pa te 10 uvik zakaci a i 5 ako nemas srice

Je li moguć iskracaj u americi dok god je američka viza važeća ili postoji neko pravilo npr. da je više od 6 mjeseci do isteka vize?

Poslano s BLA-L09 putem Pomorac.net

"A valid U.S. visa in an expired passport is still valid. Unless canceled or revoked, a visa is valid until its expiration date. If you have a valid visa in your expired passport, do not remove it from your expired passport. You may use your valid visa in your expired passport along with a new valid passport for travel and admission to the United States."

Moguc je, ako ti kompanijana za koju plovis ne odredi drugacije. Npr RCCL nam uvjetuje da dokumenti vaze jos mjesec dana nakon predvidjenog kraja ugovora, cisto da se osiguraju da ti ga mogu produzit po potrebi..

koliko treba za napraviti ovu vizu,C1D, moja je istekla ima par godina, je treba ici za metropolu ili se moze iz sela preko interneta napraviti

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Back