• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

C1/D USA Viza

Kao sto je napisano, ne moze. Jucer sam podigao novu putovnicu. Probusili mi prednju i zadnju stranicu na staroj i viza ostala u njoj.

Sad kao i filipi treba nositi dvije vezane gumicom ...

Nije bas tocno.....

u trecem mjesecu sam vadio b1b2 u novu putovnicu
c1d iz 2016 mi bila u staroj
na salteru upitao djelatnicu da li mi moze prebaciti da ne idem ko filipinac sa gumicom
no problem kaze, da ne brinem

poslali dhl-om i gledam
obje nove novcate vize na 10 godina
platis jednu, dobijes dvije

samo treba pitati pristojno

Last edited:
Nije bas tocno.....

u trecem mjesecu sam vadio b1b2 u novu putovnicu
c1d iz 2016 mi bila u staroj
na salteru upitao djelatnicu da li mi moze prebaciti da ne idem ko filipinac sa gumicom
no problem kaze, da ne brinem

poslali dhl-om i gledam
obje nove novcate vize na 10 godina
platis jednu, dobijes dvije

samo treba pitati pristojno
Super za znati. Thanks!
Ja sam svoju izvukao prije 4 godine. Poslati cu upit ako moze ...

Pozdrav
Moje iskustvo za izradu vize....1.9.2020 je bio termin u američkoj ambasadi u jutarnjim satima, pregled na ulazu, dobio broj i odmah na šalter i tu ostavim papire što su tražili. Nakon par minuta na drugi šalter na "razgovor", koji je trajao svega 3 min, tj. 5-6 pitanja, tko sam, di idem, svojstvo na brodu i gotov razgovor. Danas stigla putovnica s vizom preko DHL-a u Split.
Viza C1/D odobrena na 10 godina, a dobio sam B1/B2 na 10 godina a koju nisan ni tražio.

Koja je to fora s tom turisrickom vizom zasto je dijele "mukte", jer vidim da za izvadit turisticku treba puno toga vise za prikazat a nije mi jasno da je tek tako daju uz C1/D za koju prakticki samo treba garantno pismo.

Koja je to fora s tom turisrickom vizom zasto je dijele "mukte", jer vidim da za izvadit turisticku treba puno toga vise za prikazat a nije mi jasno da je tek tako daju uz C1/D za koju prakticki samo treba garantno pismo.

Trump je pametan covik,

procijenilo te ko buduceg potrosaca tj pomorca i odma ti je dalo turisticku da mos doc trosit kad zaradis koji dolar,cila prica

Je li tko prebacivao vize iz stare u novu putovnicu? Da li treba nanovo aplicirat ili samo poslat mail konzulatu pa ce oni objasnit.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Je li tko prebacivao vize iz stare u novu putovnicu? Da li treba nanovo aplicirat ili samo poslat mail konzulatu pa ce oni objasnit.

Staru putovnicu ti poniste a ostave valid vizu. Netriba je pribacivat u novu. Tako ja iman i no sikiriki

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Kolega Rakun, 6 postova iznad.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
On je vadio jednu novu pa su mu prebacili. A ja se pitam ako ne vadis novu da li se moze prebacit dvije vize koje su jos 8 godina valid iz stare u novu putovnicu.

Back